Inlägg av MrSTCS

Inlägg som MrSTCS har skrivit i forumet

1

Att Crossfire skulle vara avstängt i Alphan stämmer inte. Jag kollade med GPU-Z under tiden jag spelade. Hade full load på båda mina 6950.
Dessutom extremt fin fördelning av belastning på alla 8 kärnorna på min i7 975x med HT på. Första spelet jag sett där HT verkligen gör någon nytta.

Skulle tro det kommer mer grafiskt godis i den slutliga rellen och därmed mer tungdrivet om man vill maxa, men ni med äldre burkar behöver nog inte vara oroliga utan att de ska gå att få en bra spelbar FPS om man ställer ner grafiken något.

Skrivet av zhrooms:

Checkpointsystem, hur många spel har inte det?

FZ älskar verkligen att klaga på ALLT

Ja, nog kan jag hålla med om att FZ rent generellt har mycket att klaga på, men checkpoint suger verkligen bigtime!
Förvisso kanske inte detta spelet skulle tjäna så mycket på normalt savesystem, men ändå. Det är alltid fördel att själv välja när det ska sparas. Irritationen av att spela om samma sekvens många gånger får lätt mig att tappa lusten att spela vidare. Har svårt att tro att jag är ensam om denna irritation.

Kunde varit bra, men precis som andra spel som även är utvecklade för konsoll så suger känslan i spelet. Tacka vet jag Stalker, BF2 och Half-Life-serien.
Grafiken är dock riktigt grym.

Folk som hyllar NFS-serien vill jag inte hamna bredvid på en riktig racebana. Tacka vet jag GTR...

Den som klagar på Crysis har inte provat spela med hög upplösning på very high, för då kan man omöjligt klaga såvida man gillar genren och inte är helt blind.
Utan tvekan årets bästa spel. Inget annat FPS är ens i närheten. Detta av två anledningar. Dels den totalt överlägsna och banbrytande grafiken/fysiken och dels Cryosuiten med tillhörande customiserbara vapen. Varenda sekund av spelet är en njutning.

Jag får error när jag försöker öppna denna filen.

Skrivet av verifier:
Skrivet av MrSTCS:

Varför göra ett spel som man måste spela länge för att gilla? Då får man ju bara de envisaste jävlarna till att spela samt alla fanboys som är lika envisa dom. Alla vi andra som ser lite öppet på olika speltyper kommer tyvärr att rata spelet omgående då nyfikenheten sjunker i kvadrat med antalet gånger man blir fraggad.

Det vore grymt skömt om det vore så. Majoriteten av de som inte orkar sätta sig in i spel är fjortisar med kort tålamod. Och spelen skulle vare så mycket roligare utan dem.

Isf kan du luta dig tillbaka och känna lyckan för med QW:ET kommer du enligt din teori att slippa många av dessa "fjortisar" utan tålamod. Dessutom slipper du mig. Jag må ha "några" år till på nacken, men jag har kanske enbart en fjortis tålamod.

Nåväl, det mesta kring åsikterna gällande detta spel är väl relaterat till smak och förväntningar. Mina förväntningar var högre, mitt tålamod kortare och min spelskicklighet i botten. Därav min "sågning"

Skön grafik och skön spelkänsla så länge man håller sig utanför fordonen, men ska man behöva plåga sig själv genom flera timmars spelande för att äntligen få en frag och börja gilla spelet så lär det vara fler än jag som aldrig kommer att ge det en chans.

Varför göra ett spel som man måste spela länge för att gilla? Då får man ju bara de envisaste jävlarna till att spela samt alla fanboys som är lika envisa dom. Alla vi andra som ser lite öppet på olika speltyper kommer tyvärr att rata spelet omgående då nyfikenheten sjunker i kvadrat med antalet gånger man blir fraggad.

Nä, tacka vet jag BF2 där man i lugn och ro, som newbie, kunde smyga runt i perfiferin och lära sig hur spelet var uppbyggt för att efterhans som kunskapen och spelskickligheten kom plocka allt fler motståndare.

Nu kommer alla fanboys att börja gnälla om att jag är värdelös gamer och visst sjutton har dom rätt. Jag är kass. Har svårt för att i högt tempo skutta runt och skjuta på allt som rör sig. Vill hellre ha mer realism och smyga. Däremot funkar MOHA-, CoD- och BF-serien samt Stalker utmärkt för en looser som mig, så varför lägga 2 timmar på att lära sig ett spel bara för att det är hypat?

Nä, QW:ET åker rakt i soporna utan att passera GÅ.

Jag hade inga problem med att köra tutorial, men när jag försöker köra single player mission låser sig spelet precis när man ska börja beställa trupper.
Kör spelet på high @ 1680x1050 på c2d @ 3 ghz, 8800 gts, 3 gb ram och senaste officiella drivarna. Några teorier?

I övrigt sjukt snygga effekter alltså! Röken, explosionerna och alla detaljerna, som t ex spåren efter fordonen i sanden.

Måste man ha nyckel för att kunna testa? Alltså jag menar dra igång spelet och springa runt lite så man kan testa känslan. Själva spelandet kan jag vänta med tills spelet släpps.

Whoho! Löste Oreproblemet. Tydligen hjälper det inte att highlighta eller klicka på oren. Man måste gå riktigt nära och får då enbart en liten text i nedre vänstra hörnet att man hittat en orefyndighet. Jag som hela tiden trott att man ska få en normal ruta på skärmen att man hittat något värdefullt och att oren ska vara klickbar. Men tack ändå grabbar!

Skrivet av Harakiri:

Du får ore du redan hittat tillgodoräknad då du snackar med bruden eller den andre.
Det är bara nya ore som du får en notis om och då går du bara o pratar med dem för att de ska bli medvetna om dina nya fynd.

-----------

Finns ett brinnande svärd du köper av vendor i act2 i "ditt slott" , jag minns inte namnet på det dock.

Den ore jag bar med mig tog tjejen när jag pratade med henne, men problemet jag har är att den ore som jag vet ska finnas i t ex brunnen under Ember Village inte är interaktiv. Dvs jag kan inte klicka på den och det kommer inte upp några scriptade sekvenser eller så.

Min fråga är då om det är så att jag helt enkelt inte kommit tillräckligt långt i spelet för att den ska vara "klickbar", eller jag har bommat något viktigt?

Jag har besökt 4 av de 5 statyerna, uppgraderat bibliotek, murar och väg samt byggt smedja och en annan byggnad på borggården.

Beträffan brinnande svärd så har jag precis handlat ett sådant av killen på borggården. Tack!

Skrivet av KazikluBey:

Vilken version av spelet har du?

Jag har ej patchat. Tror du det löser problemet, eller är det bara så att jag inte kommit långt nog i spelet ännu?

Okej. Tack!
Har nu råkat ut för ett annat problem. Jag ska samla ore för att uppgradera mina mannars utrustning, men trots att jag går till de platser det ska finnas ore på så highlightas inte oren. Vet inte varför det inte funkar. Är det någon som har någon idé?

I trailern här på FZ såg jag någon springa runt med ett brinnande svärd. Något sådant har jag inte sett tidigare i spelet. Är det någon som vet var och när man kan hitta det och isf vad det heter?

Tack för goda svar! Om man är riddare med svärd som vapenfokus och har ett Great Sword +2, vad är nästa steg?
Vad kan man göra för att ytterligare förstärka skadan man gör vid träff?

Om man t ex ger en Rouge ett Great Sword, är det nackdel kontra att ge henne ett vapen som har specialkraft för just en Rouge? Ni får ursäkta alla dumma frågor, men jag har verkligen svårt att förstå hur man på bästa sätt ska använda utrustningen.

T ex är ett dyrare vapen automatiskt bättre? Om man jämför en yxa för 2000 gp och en med ett fancy namn för 10 000 gp?

Förklara hur man vet vilket vapen som gör mest skada

Jag har aldrig tidigare spelat någon form av rollspel, men blev mycket intresserad av NWN2 när jag såg trailern för spelet. Det är mycket som är rena grekiskan för mig, men framförallt är undrar jag hur man vet vilket vapen som är "bäst".
Ponera att man spelar som riddare.
Kan någon förklara hur man vet vilket som är bäst?

1