Inlägg av Anciegher

Inlägg som Anciegher har skrivit i forumet

Epic har väl nåt enorma framgångar med Fortnite så de kan väl inte riktigt räknas in här? Jag hoppas på Blizzard, men ser ju inte så himla ljust ut om man ska vara ärlig.

Inte direkt då jag inte är på jakt efter ny hårdvara innan 2022. Tur i oturen kan man säga 😂

Jag gissar på väldigt många förseningar på grund av covid-19, det är nog först nu det kommer märkas ordentligt. Därför tror jag på ett sämre spelår än 2020.

6/10, ja det var ju ett tag sen men nog minns man en del iaf

Blir mest SP då tiden inte finns (39 med två barn), för att ge sig in i MP-världen. Det enda MP jag lirar ibland är overwatch.

Låter fantastiskt. Jag har aldrig tid att spela ut dessa jättespel där det tar 200 timmar att klara main questet för att det är så mycket resande fram och tillbaka. Ge mig ett äventyr som är över på 30 timmar typ så är jag nöjd.

Är spelet översatt till svenska? Min 6-åring är inte så bra på engelska än så länge...

Verkar bra, synd på den feta loggan på sidan som förstör allt, skriker gaming om det.

9/10 Missade på årtalet för PS VR, trodde det var 2017.

Äntligen!! Väntat i flera år på detta!

9/10! Härligt. PS4an är min första Playstation också

Ser ju inte jätte spännande ut. Gräslig musik på trailern också.

55 timmar. Spelar mest på PC samt så är man småbarnsförälder...

8/10 😁

Zelda - Breath of the Wild 😍

Älskade betan och beställde direkt. Störde mig aldrig på rutnätet själv, reflekterade inte ens över det. Det jag däremot reagerade på var hur pass tungdrivet spelet var (även med ryzen 5 och rtx 2070, 16GB ram) detta nämns det inget om i denna recension vilket är lite synd.

Jag kan hålla med till viss del. Det hade varit väldigt intressant med ett äventyrsspel eller rollspel som inte nödvändigtvis byggde på att döda 1 miljon alver eller aliens. Men det finns naturligtvis en balans i det hela, ibland är det kul att stänga av hjärnan ett tag och bara panga på, men för en TV/data-spels publik som faktiskt är rätt vuxen numera så kan man nog sälja rätt många kopior av ett spel som faktiskt inte bara bygger på att hjälten är en massmördare (a'la Uncharted) utan faktiskt är mänsklig. Bygg spelet på banbrytande storyhantering, intriger, kärlek, hat osv men som har en mer verklighetsanknytning.

Tror det skulle kunna bli en storsäljare i dagens läge! Rätt många är less på skjuta skjuta spel.

Då kunde de väl ha väntat med att utveckla spelet tills det såg ut så bra som alla vill ha det?

Känns som att Nvidias techdemos var mer imponerande förut. Jag minns fortfarande den där djungeln med svampar från 2003 eller vad det var och det ser fortfarande snyggt ut.

Nån som vet vart man laddar ner spelfilerna? Har förköpt det men inte fått nåt mail om vart man laddar ner...?