Inlägg av Shakta

Inlägg som Shakta har skrivit i forumet

1

Jag är ledsen men den där utstyrseln ger inte mig ett professionellt intryck. Ja jag fattar att det ska vara någon kul grej men det känns bara fånigt.

Och varför kan han inte bara svara på frågorna?

Vad händer när denna generation tar slut kan jag eller kan jag inte spela mina spel. Det är väldigt relevant för mitt köpbeslut. Och att bara svara "vi har inte ens påbörjat denna generation ännu" är bara arrogant.

Och frågan angående att det känns som de fokuserar mycket på Nord Amerika. Svarar han att han inte riktigt förstår frågan samt att det egentligen är content-providers fel. MS marknadsför ju sin box som att dessa features finns alltså är det inte bara Netflix eller någon annans fel utan även MS som inte ser till att det finns i andra regioner annars har man ju inte featuren.

Likaså svarar han ju inte något vettigt på Always-online. Pratar bara massa om Family sharing osv. Alla dessa features kan aktiveras när man valfritt ansluter till live. Så att prata som om man MÅSTE vara online är bara tramsigt. Live fungerar ju så idag.

Och varför kunde inte alla dessa fantastiska Steam liknande funktionerna vara valfria om man ändå fortfarande stödjer spel på disk?

MS pratar verkligen runt alla frågor och utelämnar väldigt mycket information. Deras PR avdelning har verkligen totalt misslyckats denna gången.

Jag vill köpa en Xbox och jag vill ha nästa Halo. Men som det ser ut nu så litar jag inte på att MS garanterar att jag kan använda min konsol efter denna generationen vilket innebär att det blir att köpa min första Playstation

1