Inlägg av Alienshade

Inlägg som Alienshade har skrivit i forumet

Ungefär vart 3-4 år så kommer det ett spel på pc först som jag bara måste spela. Då spelar jag så gott det går på min bärbara tills spelet kommer till Playstation eller Switch.

Jag ogillar allt sånt. Borrar inte ens upp tv apparaterna på vägen. För att det är ett moment jag ogillar skarpt. Allt piller med elektroniska saker och inställningar är av ondo. Det är inte Pc Master race det är snarare Pc mecka/peka och klicka slavar.

Jag tyckte att spelet var som roligast när det kom. Och jag spelade om samma banor om och om igen. Sen blev spelet helt enkelt för komplicerat för mig och tyvärr så tänkte jag spela lite olika spel i mitt liv. Så nu koncentrerar jag mig på Sea of thieves istället och lite Apex. Och har tid för andra spel samtidigt.

Ja man kan ju tycka att företag som Microsoft kan vara lite schyssta. Men sen finns det å andra sidan inget tak på Capitalism. Dom kan alltid snåla på något så att dom kan stapla mer pengar på hög. Och sedan få stående ovationer när dom gör det. Så att en liten % får mer pengar dom igentligen inte ens behöver och igentligen bara samlar till eventuella framtida generationer. Tills bubblorna spricker och pengarna förlorar sitt värde.

Skrivet av PGR1985:

XENOBLADE 3! 🥰

Verkligen kanske är dags för mig att köpa spelet. Fastnade tyvärr i 2an. Men vad jag hört så är det spelet också det sämsta enligt många. Spelar Elden ring+dlc Darkest dungeon 2 och ska/har börja spela lite gamla spel som Cyberpunk 2077. Men det blir väldigt lite för jag är nästan inte hemma alls i helgen.

Lite sent kan man tycka. Borderlands 3 känns rätt så gammalt nu. Och jag kommer antagligen inte att köpa framtida Borderlands spel för jag är för gammal helt enkelt. Så tiden räcker inte till....

Skrivet av noreason:

Synd att dom aldrig släpper något intressant till detta spel. Gameplay är exakt lika tråkigt och uselt som det var vid release. Förstår inte vitsen med att bara släppa massa side-content men faktiskt aldrig förbättra spelet.

Dom har förändrat själva spelet rätt mycket. Men det kan vara svårt att se om man bara spelar den nya versionen och försöker tänka sig tillbaka. Själv så tycker jag att dom ändrat för mycket. För det var rätt svårt att komma in i spelet efter att dom ändrade metaller mm. Men visst dom kunde ha hittat på flera roliga saker att göra i spelet. Jag skulle vilja ha bättre roligare uppdrag och lättare att bygga mm men det känns som att mer är påväg. Sen kan man spela spelet i Psvr2 och det är roligt

Skrivet av Soulless:

Gå ner o fråga dem vad som står på!

Är du galen? Direkt konfrontation? Är det inte bättre att få vara nojig tills det löser sig av naturliga orsaker? Ha ha!

https://youtu.be/cNB4ucAvJ8g?si=bnlZ-1nSmTz6MnPI Hyperpop-Metalcore? Bra skit iaf! Ennaria "monstarrr" och en varning rätt mycket blod i videon.

https://youtu.be/5oobUIaKDG4?si=iAeVzBBnhWcn13Dm Skön sommar låt med trevlig AI video! Mörmaid med "Wet summer"

Oj har helt missat! Brukar försöka pröva så många spel jag orkar. Även om jag inte kommer att sköpa det senare så är det skönt att veta hur spelet känns.

Skrivet av Mosfet:

Ser bra ut men väntar och ser att det är inte för W

Räcker det inte med att det är en kvinna i huvudrollen? Vart går gränsen? För andra skulle nog säga att kvinna=w

På måndag kommer Darkest dungeon 2 och sen på tisdag allt det här! Uj uj uj uj!

Jag brukar jonglera ungefär 5+ spel. Några klarar jag ut(om det är ett sånt spel) och andra ger jag helt upp på och resten hamnar i backlog "Limbo". Men jag brukar alltid test köra spelen även flera jag inte gillar som kommer med ps+. Bara för att få bättre koll på vad jag missar. Dom enda jag brukar hoppa över helt är sport spel. Sånt kan jag inte spela och dom brukar hålla relativt dålig kvalitet tycker jag. Kan vara för att jag inte gillar sport.

Eftersom jag håller på att flytta in i ett hus sakta men säkert. Så är jag rätt trött efter jobbet och pillandet med möbler mm. Men jag har iaf tagit mig tid att testa gratis spelen (på PS5)Zenless Zone Zero och The First DESCENDANT. Zenless är riktigt trevligt och påminner lite om spel till Playstation Vita(& om Splatoon var ett hack n slash rpg). Det är ett väldigt typiskt Japanskt gratis spel som använder väldigt mycket om och om igen. Precis som den Japanska marknaden säkert är vanna med. Och hitintills så har det varit en helt ok upplevelse. Men jag misstänker att jag kommer att tröttna rätt så snabbt. The First å andra hand är en Destiny klon som lyckas med att vara både mer förvirrande än Destiny 2. Men jag har ändå hittat bättre hitintills. Det jobbigaste är att spelet också återanvänder sina banor och när man går omkring i hubben så är det iaf på ps5an att karaktären hackar på ett lite obehaglig sätt. På grund av att jag är helt bränd på Destiny liknande spel efter Destiny 2. Så föredrar jag att vila ögonen på det Zenless har att visa upp tills vidare. Och The First kommer jag säkert att "lägga på hyllan" snart. Jag har otroligt många spel att spela så jag vet igentligen inte varför jag fungerar så här. Sucktar mest efter Darkest dungeon 2 på PS5 som kommer snart(har redan bokat digitalt)! Och kör annars Elden ring och kommer att sätta igång med DLCT närsomhelst....

Det är fortfarande ett spel som kom när "3d" karaktärer var relativt nytt. Och sånt åldras rätt dåligt. Men jag kan ha fel.....

Skrivet av KoP:

Det känns ju verkligen inte som att dom saknar resurser att göra både och, dvs skapa story dlc och hålla igång GTA Online.

Dålig fan-service och lite osjysst/girigt beteende. Det är ingen bra reklam för deras verksamhet i mina ögon iaf.

Jag misstänker att dom gör allt för att skydda sin "guldgås" GTA online. Och dom ser det som att konkurrera med sig själva om dom gör något annat som DLC eller andra spel. Så länge folk inte spelar Gta online så köper dom inte shark cards. Det känns lite som att dom följer samma mönster som WoW och deras mer eller mindre nedläggning av andra spel runt om. Vilket i längden förstör Blizzard tycker jag som inte är intresserad alls av WoW....

Jag trodde att det var helt uppenbart att det var på det här viset. Det kan inte ha varit många som inte förstår hur det fungerar nu.

Är riktigt sugen på spelet. Men är samtidigt väldigt dålig på att spela spel jag redan har ordentligt. Känner att åldern håller på att sätta sina långa lila sylvassa klor i mig. Så jag måste verkligen göra något åt konditionen fram över......

Stolt 79a! Drack rätt mycket när jag var yngre så mycket att jag blev kallad 14is mer än en gång. Som tur är slutade jag helt med sånt när barnen kom. Och är nu mera enbart Gamer pappa och det starkaste jag dricker nu är salta tårar från fascister på internet.