Inlägg av Alienshade

Inlägg som Alienshade har skrivit i forumet

Skrivet av Sarato:

Hur kommer det sig att man räknar ihop tre COD-spel? Blir inte det lite väl orättvist?

Kanske för att Cod spelen är så dåliga så dom måste räknas ihop för att bli ett helt spel?!

Det är ju ett lekfullt co-op spel så streaming är ju perfekt.

Det finns olika typer av spel helt enkelt. Många är inte jätte bra på att spela tv spel. Så det är bra att det finns lite enklare spel för en bred publik. Så att trycket inte blir för stort på tex Souls spelen att införa "story mode".

Tyvärr så får vi nöja oss med kropsfärgad/dräkt "pixel" hud en så länge. Men när jag blir 100 år då får jag spela spel för en vuxen publik(troligen inte).

Jag är bara glad över att få se Guybrush Threepwood.

Spelar det någon roll nu? Jag hoppas bara på att alla Microsoft/Xbox ägda företag gör bättre och fler spel i högre takt än tidigare. Många av spelen som Xbox skriver som sina just nu är ju igentligen inte deras spel. Utan spel som redan var på g innan dom olika företagen blev uppköpta.

Skrivet av Casimir2323:

Vad tycker ni om Lara Crofts resa då?
<Uppladdad bildlänk>

Hon har alltid varit en stark kvinna. Tycker hon ser ut som en pinuppa på bilden till vänster och är mycket coolare nu. Eve i Stellar Blade är mer vänster än höger för mig, liksom lite fånigt att hon ser ut så där... Men jag har inte spelat spelet, och utseende är ju inte allt.

Jag tycker att hon var bättre med stora bröst och var en imperialistisk bi**. Men jag kan samtidigt förstå förändringen så att hon blir mer som en hjälte och inte en typ anti hjälte. Och mer med mänsklig. Men ibland så är det roligare med att locka fram det mörka och det extrema tycker jag. För att tv spel är ju ett sätt att fly från verkligheten. Så jag har inget emot att spela som en halvnaken helghast kvinna i nästa killzone spel. Och slåss för någon riktigt vidrig regime. För jag har möjlighet att se vad som är sant och fantasi lite bättre än dom flesta tror jag.

Vi kan inte ens acceptera vad andra vuxna människor gör(inom lagen). Så att acceptera utomjordingar ha ha! Vi kommer att vilja Xa(ingen sexuellt utan den brutala betydelsen typ xx)) dom så snabbt vi kan.

Jag har redan spelat i dagar vilket bra spel!!! Klarade battle passet också på betan/5 dagar tidigare tiden också. Så det gick rätt smärtfritt. Och köpte alla båtarna. Nu är det bara att börja spela tall tales med barnen först och kanske ge sig på något mer avancerat.

Skrivet av TheJudge:

Tur att man kör pc. Funkar underbart på ultravide. Så nöjd 👍👍👍

Nej inte tur du har köpt rätt delar(och kunskap) till din pc så att spelet fungerar. Det finns inget med pc som är tur. Du kunde lika gärna ha sagt att "otur att man kör spelet på pc" för att du har för gammal hårdvara mm.

Jag bryr mig bara om att kunna spela Sea of Thieves på PS5. Nothing else matters! Är lyrisk och har spelat så mycket att hälsan fått lida lite....

Slarv och någon chansning. Så jag förtjänar 7/10. Men det var väldigt roligt. Följde serien tills den dog.

Den här diskussionen är helt underbar. Jag kan fortfarande inte smälta att Stellar Blade passerar över woke tröskel på grund av att huvud karaktären ser bra ut. Men sen är jag också progressiv ibland till det extra hållet. Så jag är bara lyriskt glad över hela situationen. Visst jag kunde ha fått möjlighet att ha blivit behandlad som en 25 åring+ och fått ett alternativ där Eve är helt naken. Men jag nöjer mig med den "censurerade versionen" när hon är något som en 18-25 åring kan titta på utan att förlora meningen med livet helt. Ha ha!

Skrivet av Margy:

Vad är det som är konstigt med den kommentaren?

Att dom inte ens försökt och att det är fel inställning. Som åt minstone aldrig ska sägas högt. Jag misstänker att dom tycker att spelen dom gjort har varit bra. Men jag kan inte riktigt se det på samma sätt. Även om jag är jätte hypead efter att få spela Sea of Thieves på PS5 6 år efter att spelet släpps. Det kommer att bli ett av årets bästa spel för mig. Eftersom jag gillar allt med spelet och att det innehåller så mycket skoj. Det tråkiga är att man måste vänta många år på att den här typen ska bli bra. Bättre om dom börjar stort och bygger större.

Skrivet av Ralf:

Förstår verkligen inte vad som är så bra med spelet. Astråkigt, och repetitivt enligt mig.
Men kul för de som gillar det så klart.

För mej är det spelkänslan och att äntligen ha något som är lättillgängligt för co op och inte är PvP. Det finns spelare som inte klarar av att ens titta på PvP. Men ändå vill spela med andra ibland. Jag misstänker att gillar man Deep Rock galactic så är chansen stor att man även gillar detta.

Det kommer verkligen att dröja innan jag tittar på den. Kommer att lägga all tid på Netflix och spel framöver. Resten av alla streamingtjänster får vänta tills jag har tittat igenom det jag vill på Netflix. Jag tycker att det har kommit mycket bra grejer där på sista tiden. Och jag följer just nu 3+ anime serier och massa annat.

Skrivet av Ducci:

-Jag tyckte spelet var skoj till en början, men blev snabbt repetativt och ganska innehålls löst.

Varje vecka nästan så kommer det nya saker (känns det som). Och spelar man inte relativt ofta så kommer det att ta tid att låsa upp allt. Och allt går att låsa upp gratis. Det känns som om inte ens halva spelet är släppt en på ett bra sätt.

Jag är bara så glad över att Sea of Thieves kommer till Playstation. Ett spel jag inte visste att jag ville ha väldigt mycket. Betan var otroligt rolig!

Jag skulle aldrig våga att köpa om spelet. Så bra var det definitivt inte. Men jag kan tänka mig att pröva PS5 versionen nästa vecka. Men jag kommer nästan att bli förvånad om det räcker med att fixa spelet. Och skulle jag spela spel med modar så skulle jag aldrig ha tid med att spela dom spel jag vill spela.

Skrivet av ZF:

Var det inte detta där gnället mest rörde att det var "Disney Souls" än att det var mediokert i sig?

Letar man efter gnäll så finns det i högar. Men fråga dig vill du gnälla livet ut? Eller istället spela och bry dig om det du gillar. Det är helt upp till dig för ibland behöver man noja och älta sånt man inte tycker om. Men försök dra dig ur det annars så fastnar du lätt i en jobbig spiral för resten av världen kommer inte att ändra sig för det. Det här är inte ett souls spel utan mer platform med "picmin" element. Om du tycker att det påminner om Disney så har du och dom bara lite att välja på i era huvud bibliotek.