Inlägg av herminator

Inlägg som herminator har skrivit i forumet

1
Skrivet av Raycore:

Nu hakade jag upp mig på en liten detalj här i slutet av artikeln bara:

"Annat är duellsystem, att du kan springa, fast-travel är tillbaka, fem större städer..."

Eh, nu kanske jag är trög och har missat något vitalt i informationen här men - "att du kan springa"? Vad är det för en nyhet? Vadå berättar ni att man kommer att kunna springa med sin karaktär? Till skillnad från de tidigare spelen där man, eh, också kunde springa.. eller vadå? Eller bara att man i största allmänhet som människa irl kan gå ut springa? Haha... Nä jag hänger inte med...

Du kommer kunna göra extra snabba rusher, utöver att bara jogga runt, men de kommer såklart vara krävande för uthålligheten.

Skrivet av Shiro:

Märkte nu när jag läste igenom lite av det scannade materialet, att namnet Hrothgar dök upp. Inte för att jag tror att någon bryr sig, men Hrothgar är namnet på en Dvärg kung ifrån Eragon serien. Kollade upp det och det finns ingen skillnad, de är exakt lika.

Inte för att det spelar någon stor betydelse direkt, bara tänkte jag skulle yttra mig det.

Hrothgar är ursprungligen en dansk kung, och Bethesda har lånat mycket ifrån den gamla nordiska mytologin och historian.

Dessutom är Hrothgar i Elder Scrolls-serien bara en liten boplats längst upp på det högsta berget i Skyrim, "Throat of the World". Dit man kommer få klättra (7000 trappsteg) för att möta "Greybeards" som i sin tur är de som kan lära dig att skrika omkull folk...

1