#Metro: Last Light, som baseras på Metro-romanerna av Dmitry Glukhovsky, har fått nytt nedladdningsbart material. Chronicles pack innehåller tre nya uppdrag där man axlar rollen som Anna, Pavel, Khan och Ulman i olika historier som löper parallellt med det som händer Artyom i huvudhandlingen.

44 kronor (5 euro) kostar tillägget på Steam. Materialet finns också till Playstation 3 och Xbox 360 och ingår i season pass. Bilder och ett filmklipp från det postapokalyptiska äventyret ser ni nedanför.

Du får det att låta som att om man inte riktigt gillar ett singleplayer spel så är det bara göra öppen värld och kasta in co-op så blir det roligt igen. Universallösning liksom. Det tror inte jag. 16/10 Hade varit mycket roligare om man kunde få springa runt i en öppen värld med detta stuk OCH ha en eller flera kompisar med sig. Tröttnar snabbt på snigelplayerspel. :( 16/10 Absolut, jag har faktiskt precis införskaffat böckerna som jag tänkte ge en chans inom kort. Menar inte att det behöver vara GTA, men det var alldeles för linjärt för min smak tyvärr. Däremot skulle jag gärna se ett spel lika öppet som typ Far Cry 3,... 16/10 Det finns vad jag förstår långt över 10 böcker... Jag har 3 st av dom. skit bra böcker :) 16/10 Last Light har fantastisk grafik, bättre prestanda och förfinad spelmekanik men känns dummare och mindre utsatt än Metro 2033 som därför var bättre spel om man ser till känsla. Kanske går det avhjälpa genom att spela hardcore svårghetsgrad eller nåt.... 16/10 stalker call of pripyat misery 2.0.2, där har ni grejer 16/10 läs böckerna istället då dom kanske faller dig mer i smaken, men spelet ska dock inte bli mer öppet. Tror knappast metro skulle passa som ett öppet spel, jag gillar hur allt är i båda metro spelen. Fast gärna får någon svara mig, jag hittade typ en tred... 16/10 Spelade igenom det på ett par dagar, bra spel. Men 2033 var bättre IMO, härlig känsla i det 15/10 Måste säga att Metro: Last Light är ett av de tråkigaste spelen jag spelat på länge. Tog mig två månader att ta mig igenom det för att jag enbart orkade spela det en kort stund åt gången. Hade det varit lite mer öppet så hade det kunnat bli riktigt bra.... 15/10 om jag inte klarar det på 4-5 timmar så är jag nöjd :) 15/10
Skicka en rättelse