De beskriver det som "den nya tidens Epic Games" och bjuder in till betatest.

#Fortnite avtäcktes redan 2011 men sedan dess har det varit ont om ny information. Samtidigt har Epic själva genomgått stora förändringar, där bland annat den framträdande speldesignern Cliff Bleszinski och vd Mike Capps lämnade företaget. I januari blev det också officiellt att Microsoft köpt Gears of War-varumärket, en serie som varit lika synonym med studion som deras Unreal Engine.
Nu verkar dock utvecklaren redo att prata mer om just Fortnite, deras för närvarande enda annonserade projekt, och i det kommande numret av Gameinformer får det mycket utrymme.

De vill inte dra en direkt parallell till världsbyggarspel såsom #Minecraft utan vill istället beskriva det som ett spel med "rollspelslikt levlande, samlande av Diablo-stuk, flertalet kampanjer med olika längd och slumpmässigt genererade världar". Den avslappnade grafiska profilen står i rakt kontrast med den bleka och allvarliga stämningen i Gears of War och i dagsläget är det tänkt som ett gratisspel. Redan nu kan du anmäla ditt intresse för att testa en alpha-version av spelet, det är dock oklart när buggjagandet ska dra igång.

"Hej, vi kastade in två sekvenser med en svart man och en kvinna som är del av vårt team. Dom var bara inte tillräckligt viktiga för att få säga något". MVH, Alibigruppen 10/04 Haaa ok, då hade jag fel. 09/04 Trelleborg...så långt ifrån Norrland du kan komma. 09/04 Jag tänker inte ge mig in i en diskussion om Sundsvallsborna :-) Jag själv bor i Norrland (ej Sundsvall) och använder ibland ordet vrång eller vrångas, därav min fundering. Kan ifs bero på vilket län man kommer ifrån, så kallad dialekt. Känns som att... 09/04 Här i norrland så förkortar vi ord, låter inte om norrländska för fem öre. Kanske närmare sundsvall då som ändå är fake norrlänningar enligt egen åsikt. 09/04 dead island epidemic är inte i cartoon det liret ska vara i samma grafik som dead island och riptide. Och det är ju bara några av dom andra som du nämner som den förra talaren så så har kommit fler som inte håller sig till tecknat stuk. Sen sluta vara... 09/04 Hmm ok, låter iaf som Norrland :-) 09/04 Vrång - i inget S. 09/04 Det är nog du som inte fattar poängen här. Dina exempel är för det första väldigt få och för det andra inte särskilt stora titlar, och för det tredje så ja, det finns fler spel med tecknad estetisk där ute, men om du tittar på utbudet action-pangare så... 09/04 Ogillar starkt den där grafiken med. Dålig dag för mig då TF2 presenterades med sådan grafik. Jag vet vad du menar med varje spel, även om inte varje spel faktiskt ser ut så =) 09/04
Skicka en rättelse