I #Fallout 4 kommer protagonisten, till skillnad mot tidigare äventyr i serien, att ha en röst. I en intervju med The Telegraph berättar spelets director Todd Howard att skådisarna för huvudpersonerna arbetat i två år och spelat in 13 000 rader dialog.

“We were lucky to find two great voice actors, and it’s interesting because she may read things or act things differently than he does. So scenes play out differently depending on whether you are playing the game as male or female.”

Courtenay Taylor spelar den kvinnliga huvudrollen medan Brian T. Delaney axlar rollen som den manliga motsvarigheten.

Igår publicerade #Bethesda ett filmklipp från spelet med material från Xbox-showen på E3-mässan, utan kommentarer och ihopklippta i en enda sekvens. Så vi passar på att länka in den här nedanför.

Som byggandet då! Jag har tidigare yttrat om att byggandet av hus/samhällen i Fo4 kommer att sänka kvaliten på övriga, mer väsentliga saker i spelet. Såsom historien. Nu får vi nöja oss med mediokra ansiktsuttryck än så länge. 20/07 Hej Xeph :) 20/07 Ja, som sagt så verkar de prioritera andra saker än ansikten. Lite märkligt val för ett spel med så pass mycket konversationer. Får hoppas att resten av spelet är desto bättre. 19/07 Bethesda har aldrig kunnat göra snygga ansikten... De verkar heller inte veta vad LOD (Level of Detail) är för något. När Oblivion kom ut så gick alla karaktärer (oavsett hur långt från kameran de var) runt med huvuden som bestod av ca 3000 polygoner... 19/07 De har fått kompromissa med grafiken för att kunna få med allt annat skoj. Länk (http://www.gamespot.com/articles/fallout-4-may-not-have-the-best-graphics-but-here-/1100-6428328) till artikeln om det hela ifall du är intresserad. 19/07 2010 ringde och vill ha tillbaka sina ansiktsanimationer... 19/07 Jag hoppas att dialogen håller samma klass som New Vegas eller bättre. Replikvalen man hade i Fallout 3 kändes ofta riktigt b. De "elaka" valen lät ofta som nån helt distanslös, arg white trash-person eller skogsturken. Som någon sa kommer det kanske... 19/07 Jag kommer nog att köpa det och spela ett par dagar, sen kör jag igång igen ett år senare för att ladda ner tusen moddar innan jag spelar lite till ;) 19/07 Jag håller med till viss mån, men tycker inte att Fallout 3 och 4 tillhör spelen där man genuint skapar en avatar (till skillnad från att spela en fiktiv protagonist med ett eget liv, så som du gör skillnad mellan dem) även om New Vegas är bättre på den... 19/07 Jag tycker det är kul att huvudkaraktären nu får en röst. Kanske lägger de också till en pitch funktion så man kan customiza den litet? Någon mer som tänkte på det gamla SW spelet Dark Forces vid 2.39? :) 19/07
Skicka en rättelse