tesrenewal.com jobbar moddare på olika Elder Scrolls-projekt. Ett av dem är Skyblivion som ämnar ge #The Elder Scrolls IV: Oblivion en ny skrud från #The Elder Scrolls V: Skyrim.

Tidigare har vi spanat in en teaser. Nu är det dags för ett lite matigare klipp som visar gameplay inuti Imperial City och i trakterna omkring staden. Förutom vackra vyer kan vi även bevittna hur goblins och adelsmän åker på ett rejält kok stryk.

Skywind skulle ha sett dagens ljus för länge sen om dom inte hade gett sig fan på att göra nya röster(som originalet inte ens har), bara det är ju ett megaprojekt i sig själv, dessutom har man lyssnat på prov-upptagningar som inte imponerat värst. jaja,... 17/08 Är det inte fågel-ljuden från Settlers 3? :O Jag antar att det är en royalty free historia men jag fick en rejäl nostalgikäftsmäll! 22/07 All kärlek till Oblivion och dess moddande! Dock hade den här killen underlåtit att göra en massa saker, never mind filmandet med låg bitrate och lite väl mycket färgpill. Han hade inte forcerat 16x aniostropisk filtrering i grafikdrivern (OBLIGATORISKT... 20/07 20/07 Det finns två enorma problem med ditt påstående. 1) Det där var inte ens i närheten av lika snyggt som du kan få Skyrim att bli. Det är inte bara Oblivion som har grafikmoddar som fungerar overall... 2) Skyrim är ett bättre spel på alla sätt och vis ren... 20/07 Tycker man såg en avsevärd förbättring. 20/07 Är det en komet på g? Allt e rött och överexponerat. Snyggt..... 20/07 Shit vad jag är glad att detta var Skyblivion och inte Skywind. Har bara hört talas om Skywind förut och förväxlade detta klipp med vad jag sett förut. Blev sjukt besviken när jag såg detta - men har mina förhoppningar kvar för Skywind. 20/07 Skywind har jag hört mycket om, förväntade mig att detta skulle komma också. Men vill gärna ha både Skywind och Skyblivion! Min lvl 109 karaktär är redo.. 20/07 aa för det va verkligen lika snyggt... 20/07
Skicka en rättelse