Till bankkontots stora förskräckelse kör Steam emellanåt saftiga reor. I dessa Halloween-tider blir det lämpligt nog skräcktema på helgens rea. Fram till tisdag den 1 november har du ett gäng obehagliga titlar med reducerad prislapp att välja bland.

#Dead by Daylight, #The Walking Dead: Season Two och #Dead Space är ett axplock av spelen till försäljning. I samlingen finns det också ett lass med indietitlar, till exempel svenska peka och klicka-äventyret #Fran Bow som prisades i vår recension.

Till Halloween-rean på Steam!

Haha men du kan ju inte citera in ett annat uttryck och bygga en mening på det, Helt meningslöst. I övrigt missförstår du mig, jag anmärker din egenuppfattade skinande rustning, inte din piratkopiering. Jag köper aldrig spel och stödjer inte ens de utve... 31/10 Visst men en viss skillnad på ett spel som tokhyllas och ett som kritiseras , man vet så snart de släpps, ingen ursäkt att vänta om de nu inte är av egna ekonomiska skäl, ett köp på en rea år efteråt gynnar inte utvecklarna alls i samma utsträckning. 31/10 Nej men köp ett spel på lanseringsdagen och gå i No man sky och watch dogs fällan jag inte gick i. Gör så och läs tidgare kommentar jag skrev till annan användare :) 31/10 Nu är det ju en himmla skillnad på "Stjäla en bil och inneha en piratkopia" Ja jag brukar göra så för att testa spelet innan köp. Jag vägrar gå i fällor för sådant. Och nej jag hade inte kopian i år och letade efter helt rätt pris utan kanske 2veckor... 31/10 Lite kul självryggsdunkande bara. Det låter som att du letat med ljus och lykta och pressat ner priset till bristningsgränsen för att sedan avslöja att du tryckt på en piratkopia. Det hela toppas med att du uppmanar andra att stödja bra spel. Texten had... 31/10 Jag tolkade det som att du lirat en piratversion av ett spel du faktiskt tycker är bra för att sedan köpa de när summan passar. Jag ber om ursäkt för feltolkningen om de nu inte så var fallet. Javisst du köper spelet men stödja spel som är bra gör man... 31/10 Vad är lustigt?! Jag köpte spelet till ett bra pris?! Jag hittade det av en slump. Testa och tyckte om det så köpte det nu till ett bra pris. Se mina tidigare kommentarer om demo 31/10 Hahaha! Nej jag köper bra spel som är värt pengar. När dom inte släpper demo längre eller förhandskopior till recencenter och hypar bara för förbokningar ja då vill jag testa spelet innan köp. Skillnad på att testa och stöld :) 31/10 Hur menar du? Att köpa spelet är väl att stödja spelet? Ja utan ett demo som dom släppte förr hur skall jag veta om spelet är värt 500kr för mig?! Jag vill testa spel innan köp helt enkelt. Sedan passa på på rea spelar väl ingen roll? Jag köpte spelet 31/10 Om du nu tycker att du stödjer bra spel genom att invänta en 60% rea så är du ju ute och cyklar i hästhagen. SOMA är grymt bra spel. 30/10
Skicka en rättelse