#EA bekräftar nu att det blir en singleplayer-kampanj i #Star Wars: Battlefront 2. En del spelare saknade den lilla godbiten i det mer multiplayer-inriktade #Star Wars: Battlefront, och uppenbarligen har EA och #Dice lyssnat på kritiken.

Beskedet lämnas i en finansrapport som också slår fast att Star Wars: Battlefront 2 släpps under årets "holiday season", det vill säga senhösten/julhandeln. Ska vi gissa på release i oktober-november?

EA om nyheterna:

Our next Star Wars Battlefront will be even bigger, taking players into more locations, and allowing them to play with more heroes and characters across multiple Star Wars eras. There will be new ways to play, including an all-new single-player campaign, and much, much more that we are excited to share with our players in the months ahead.

Hur sugen är du på Star Wars: Battlefront 2? Och vad vill du se förbättrat från föregångaren?

Skicka en rättelse
Hoppas bara Battlefront 2 inte överlappar Battlefront med banor osv, utan gör ett stopp på den Klassiska Trilogin eran från ett annat perspektiv. Vill gärna se att det förblir unikt så att folk fortfarande har en god anledning att spela det, då spelet... 01/02 till och med jag skulle bli peppad om det var ett längre singleplayer-äventyr, men eftersom det är ett MP-spel från EA-familjen är den chansen väldigt låg. Hade varit riktigt kul om det blev så dock. Funderade faktiskt på det häromdagen, det är så konst... 01/02 undrar var och när singelplayern utspelar sig? Jag menar några här verkade ju känna folk på dice ;) 01/02 Får väl hoppas att det blir ett bra singleplayer mode nu. Skulle dock vilja ha en fortsättning eller ny början på force unleashed serien men det kommer nog inte att ske. Det var enligt mig iallafall sjukt roligt. Men vi får se framåt november/december. 01/02 Kampanj kan vara kul men det battlefront har alltid varit multiplayer för mig. Blir nog inget köp av detta om det inte sker ett mirakel, tyckte battlefront 1 (ea) var riktigt dötrist. Kan inte sätta fingret på det varför men kändes bara tråkigt och livl... 01/02 Gillar inte det där med att blanda från olika "eras". Blir fel att fightas med Yoda mot Kylo Ren t.ex. Nu får vi hoppas att det inte sker på det sättet men man vet fan aldrig med EA. 01/02 Är de bara kvalité så kan kvantiteten dra åt helvete, hellre 4 bra timmar isf, men vi får väl se. 01/02 Ska vi gissa på max 4-5 multiplayer-banor? Med season pass till försäljning redan? 01/02 Om ni vill ha singelplayer-upplevelser, så föreslår jag att ni inte köper ett multiplayerspel. 01/02 Det gör ont i hjärtat, men så är det nog. Spelen idag har alldeles för detaljerade miljöer och är för stora risktaganden för att folk ska orka göra ett spel med dagens grafik med så många varierande banor som de tidigare spelen hade. Då gjorde man det... 01/02