Fantasyrollspel från Obsidian, trippade Psychonauts 2. Det hände en del ikväll!

Första glimten av nästa Fable, Halo Infinite-löften om 4K och 60 fps, Obsidians fantasyrollspel i förstaperson, nästa generations Forza Motorsport. Jo, det var en händelserik Xbox-kväll.

För bekvämlighetens skull samlar vi alla trailers på ett bräde, och vill du vara extra bekväm ser du en sammanfattning ovan. Xbox Game Studios höll löftet om "spel och inget annat", och själva Xbox Series X lyste med frånvaron ikväll, så datum och prislapp får vi snällt vänta vidare på.

Lyckligtvis har vi en hög med trailers att roa oss med medan vi väntar.

Skicka en rättelse
Det beror nog mest på färgen du har på dina glasögon när du läser. 😊 Finns minst lika mycket gnäll emot Microsoft och Xbox på forat. Även mycket gnäll emot Nintendo. Men jag håller med om att det är trist med rabiat/omotiverat sådant gnäll, oavsett emot... 27/07 "kryssare"? 😊 Väl talat. ❤ 27/07 All "exklusivitet" är tråkig konsumentfientlig marknadsmanipulation, men av flera onda ting så är det bättre med tidsbegränsad sådan. Kommer spel till fler plattformar efter redan ett halvår så är det relativt Ok för mig. 27/07 Jag gillar framförallt att man kan spela spelen på både mina PC och mina X-lådor. Mycket trevligt! ❤ Bara till Switch som jag måste köpa de spelen på nytt (om jag även vill game:a mobilt), tyvärr... 27/07 Vet inte vad ni tycker, men det känns sorgligt att se allt neggande. Har känt att FZ varit någorlunda fri från fanboy tramset, men här och nu så känns det att jag möjligen hade fel. Tycker detta va en bra "E3" precis som Sony hade en bra "E3". Allt dett... 25/07 Sony won once again. Vilken besvikelse. Microsoft var först ut och jag var sugen på Series X, men efter att PS5-exklusiva Horizon II fullständigt golvade allt motstånd är jag besviken på att Microsoft inte levererar bättre än så. Hälften av dessa traile... 24/07 Det är ju lite tråkigt, drömmen om att ha hela ringen har det väl talats om sedan innan första Halo släpptes. Borde vara möjligt med SSD, men antingen så håller slöare lagring tillbaka utvecklingen där eller så kanske det är för mycket arbete att bygga... 24/07 Intressant att gameplay demot för Halo spelades på PC (med Xbox series X liknande specs) https://gamerant.com/halo-infinite-gameplay-demo-pc/ 24/07 Halo Infinite såg ut som något som kom sent i generationen XB360... 24/07 Va? Ingen i denna tråden hade ratat någon konsol. Men så fort det släpps en nyhet om playstation så ska det gnällas, o de ska gnällas ännu mer. Till och med när det släpps en nyhet om xbox, så lyckas man få in lite gnäll om playstation. Så vem är det... 24/07