#Insomniac Games har vart en flitig utvecklare för titlar åt #Sony och inte minst de olika #Ratchet & Clank- samt #Resistance-spelen på senare dar. Företaget är däremot fristående, och skulle mycket väl kunna utveckla till andra format. Enligt IGN berättade en anonym men pålitlig källa att Insomniac kommer börja utveckla till fler plattformar, men vad det exakt kommer innebära är oklart.

Varumärkena som nämndes i början av nyheten ägs av Sony, så att se dem på exempelvis Xbox 360 är på grund av det inte en särskilt realistisk tanke. Det vill säga att om ryktet stämmer kommer förmodligen något helt nytt dyka upp från Insomniac.

Precis redmac, vore det inte underbart om alla kunde ha "rätt konsol"? 16/03 Hade deras spel faktiskt sålt någorlunda bra hade väl Sony köpt upp Insomniac för längesedan. 15/03 Tror du har missat poängen med exklusiva spel. Det är dessa som definierar konsolen och gör att det finns en anledning till att just ha en typ av konsol. Om allt skulle vara multiplattform så finns det ingen anledning att ha olika spelkonsoler. 14/03 Så länge kvalitén inte blir lidande så är det lugnt. 14/03 Inte då, bara dom undviker PC och kör på Xbox och PS3 så är det ingen fara 14/03 Har spelat igenom resistance 1-2 på PS3 och tycker att det är mediokra spel som borde ha varit på PC... att dom tog bort coop i 2an är för mig ett mysterium... 14/03 Hade ett Xbox från första generationen, men den dog som väntat i RROD. Den lät som ett jetplan, men när jag köpte ett Xbox Elite baserat på Jasper så blev ja förvånad hur tyst den gick. Långt ifrån PS3 dock, men helt acceptabelt ljud nu för tiden. 14/03 Hellre mer exklusivt då det oftast blir bättre spel som är anpassade till plattformen. Jag har både X360 och PS3, så jag bryr mig inte speciellt om vilken plattform spelet kommer på. Men personligen så är jag för PS3spel då konsolen inte låter som en... 14/03 Nej, för exklusiva spel är oftast bättre. Då kan dom fokusera sig på enbart en hårdvara och i och med optimera spelet mycke bättre. 13/03 Betydligt roligare när de kan göra ordentliga exklusiva spel utan att behöva kompromissa för att den andra konsolen har svårt att göra just det. Men när en marknad inte räcker och de behöver båda för att maximera sin vinst så är multiplattform den enda... 13/03
Skicka en rättelse