Valves Doug Lombardi bekräftar att mer Portal är på väg.

Seattlebaserade utvecklaren #Valves ansikte utåt har tagit bladet från munnen. I en ny intervju med Fast Company försäkrar Doug Lombardi att mer #Portal 2 är på väg inom kort.

– Vi kommer att presentera en del dlc till spelet, så folk får hålla utkik efter mer material som kommer i sommar. Vi släpper mer detaljer inom en vecka eller så.

Den populära ARG-kampanjen som pågick inför och under själva spelreleasen förra veckan kommer även den att fortsätta.

– Vi stödjer det med fler filmer eller serietidningar, säger Lombardi.

Allt som finns uppe på "Robot Enrichment Centre" verkar ju kosta pengar för tillfället, så det känns som att sommarens DLC kommer fungera på samma sätt. Jag hade helst av allt vilja se mer co-op banor. 01/05 Blev tyvärr besviken på 2:an. Känns tydligt att det gjorts enklare, i 1:an var man tvungen att vara mer noggrann med att sikta vid hopp. Nu kan man ta fler fyra öl och ändå lätt köra! Inget emot öl men spelet borde vara svårare. Å andra sidan hade 2:an... 28/04 "Kommer inte ta betalt för DLC", "Det är Valve", etc, etc. Ja, så kan man väl se på saken. Men, samtidigt så trodde jag inte att de skulle släppa ett spel som är dubbelt så långt som Portal (1) - det vill säga strax över 2 timmar - för 500kr. Jag trodde... 28/04 Kommer väl säkert kosta på XBox Live och PSN. 28/04 Ge oss bra dlc då, inga jävla hattar eller annan meningslös skit. Jag vill ha coopuppdrag! 28/04 Till sommaren är lite väl sent. Jag har blåst igenom allt som spelet har att erbjuda nu. det tog inte lång tid. Finns inget replay värde mer än att jaga achivs. Fast jag tar hellre en uppdatering på vad fasen som händer med Episode 3 eller HL3 än lite... 28/04 Det är valve, det gör dom inte.....åtminstone inte för PC. 28/04 jaha, ångrar nu att jag betalade för portal 2. Tar dom betalt för dlc't också kommer jag aldrig mer köpa spel utav valve. 28/04 Precis min tanke. Några challenge banor för SP och Coop kan väll ändå inte vara så svårt med tanke på att banorna i Portal 1 var från kampanjen. 28/04 Never gets old.. 28/04
Skicka en rättelse