Det vore inte första gången spelkrängare svänger sig med datum som inte är bekräftade från officiellt håll men vanligtvis rör det sig om uppgifter om när spelet ska släppas. På amerikanska Gamestops sajt kan vi läsa oss till att den efterlängtade pc-betan av #Battlefield: Bad Company 2 startar den 28 januari och slutar månaden därefter, 25 februari.

Uppgifterna är som sagt inte bekräftade men buggjagandet i datorversionen ska dra igång i början av nästa år så det är inte omöjligt. Vi ska försöka få saken utredd via våra vänner på #Dice.

Medan vi väntar att få beträda slagfältet läser vi intressant information på spelets officiella forum där en admin knåpat ihop en sammanfattning. Bland annat beskriver han ett hardcore-läge som finns tillgängligt för alla fyra spelsätt. Med det påslaget försvinner det grafiska gränssnittet så du kommer inte att kunna se din hälsa eller sikta utan ironsights (eller rödpunktssikte). Friendly fire slås även på och den hett debatterade kill cam-funktionen stängs av. Vapnen gör också mer realistisk skada.

<form method="post" action="http://www.fz.se/poll.fz">
<input type="hidden" name="data" value="YToyOntpOjA7czo0MDoiZTY2ZmI4OGIzZGE0ZmJiM2ZmMWFmZDg0NGUwOGU3OWNhY2Y0YzM0OSI7aToxO2E6Mzp7aTowO2k6MzYxO2k6MTtpOjQ5MTtpOjI7aToxMDYyMDt9fQ=="></input>

<input type="radio" name="q491" value="3539" checked="checked" class="form_input_radio"></input>

Ja, jag snusar krut och pissar napalm

<input type="radio" name="q491" value="3540" class="form_input_radio"></input>

Nej, jag föredrar mjukare (kudd)krig

<input type="radio" name="q491" value="3541" class="form_input_radio"></input>

Vet inte, måste testa det först

</form>