#Resident Evil: Operation Raccoon City är att vänta till Windows, Xbox 360 och Playstation 3, meddelar #Capcom idag. Du tar dig an rollen som en medlem i Umbrella Security Services - USS - antingen själv, eller som en medlem av fyra i ett kooperativt läge. Ditt syfte i spelet kommer vara att utplåna alla bevis för T-Virus-utbrottet och döda alla överlevare. Bland annat kommer ett av målen du skickas ut för att avrätta vara klassikern Leon Kennedy, och detta i vad som benämns som alla "ikoniska områden" från Raccoon City.

Du kommer ges möjlighet att skriva om historien från förr, då du denna gång kommer uppleva en del händelser från #Resident Evil 2 och #Resident Evil 3 - fast ur Umbrellas perspektiv. Utöver Kennedy och andra "legender" kommer du även hamna i trubbel med USA regering som skickar ut sina egna trupper för att ta reda på anledningen till virusutbrottet och samtidigt avslöja Umbrellas agenda.

För utvecklingen står kanadensiska #Slant Six, vilka i sin tur är mest kända för SOCOM-spelen. Mer information är antagligen att vänta inom kort.