Destruktiv BF: Bad Company-film

Medlem
Skrivet av kabex:
Skrivet av p4zuz:

men.. varför ska dom göra bra fps till consol.. eller varför inte uppfinna mus o tangentbord till consol så man slipper ha crippled movement/aim och endast 2 vapen att välja på.

Man kan koppla in vilket USB-tangentbord+mus i ps3...

Fast spelen måste nog stödja det också. UT3 gör ju det, men t.ex. Resistance?

Inaktiv

ser ut å kunna bli riktigt bra..

Medlem
Skrivet av Jimpa_31:
Skrivet av redmac:

Ser ut som BF2 med förstörbara miljöer. Helt okej, har inte för höga förväntningar, tycker explosionerna är på tok för intensiva och förstör påtok för mycket av allt. En simpel granat ska inte blåsa bort halva huset som det sker i vissa sekvenser...men men, det är ju arkad...spelat för mycket ArmA

Faktis så tror jag mer att de flesta spel har för klebna granater .. En granat är kraftigare än vad man tror . Men du har jue rätt det ska jue inte bli ett stort hål där ett hus står om man har kastat in en granat ... Men däremot så ska det inte se så snygt ut ... Några hål i väggarna kanse några kvadratmeter tak bortflyget .. Men ser hlr att granater är lite övedrivna än att få CS granater

Har kastat skarpa handgranater 3 gånger i mitt liv och de är inte kraftigare än vad man tror ;p Man blir besviken av effekten av vanliga splitter handgranater ;p Finns en anledning till varför folk använde granater med termit(är det rätt?) i, istället för splitter granater för att rensa bunkrar, innan det vart olagligt förstås ;p

Medlem

Några vänner, lite öl och ut och partpanga, lär nog bli en kul kombination med detta spelet.


signatur

Just an honest man in a leather mask

Inaktiv

Det blir nog jäkligt skoj i MP

Medlem

Bara vänta till slutet av 08 och bf3 btw jäkla bra ljud

Medlem

så underbart.


signatur

🇸🇪 VR Sverige Discord server
https://discord.com/invite/avnhs6mgjc

Medlem

Suverän musik. Fick lite Good Morning Vietnamvibbar.

Inaktiv

förstörelsen ser inte dynamisk ut, ???


signatur

/nkembo - fest i himmel och på jord

Medlem

njaee... är inte så imponerad. Och ja, granaterna ska inte vara särskillt kraftiga. Smällen är för "eldig" i spel. De är i princip en hög skarp ***** knall, lite rök och sen en massa otrevligt splitter.

Inaktiv

Risken finns ju för att tanks och andra fordon blir lite väl overpowered nu när man inte ens kan gömma sig för dem... Jag hoppas att de kontrar detta genom att exempelvis göra så att inte pansarvagnar tål lika mycket samt att det tar längre tid att ladda om kanonen.


signatur

Hexakosioihexekontahexaphobia

Medlem

Det här spelet längtar man lite efter men som ni säger får vi ju hoppas på att tanks och så inte blirför overpowerd... okay fordon är ju battlefield men detär också så extremt kul att springa runt och skjuta lite för hand !

Medlem

Visst kan det kanske vara trevligt att spränga upp saker men spelarna kommer koncentrera sig mer på att spränga hus än att skjuta på fienden. Bra jobbat dice.

Medlem

"Kommer att ändra hur man spelar FPS"
Undrar om man inte kommer tröttna på allt allt skydd man hittar i stadsmiljö bara förstörs på 1 sekund. Känns tyvärr som att allt för många kommer att enbart springa runt med granatkastaren.
Men detta återstår förståss att se när det släpps!

woe
Medlem

man måste bara ha bad company till 360 det är bara så grymt med att spränga väggar och annat.8)

Medlem

Ärligt talat, hur många spel har inte annonserats innan släpp att de ska ha fullt förstörbar terräng osv, bara för att i färdig utgåva ha en förstörbar vägg här och där. Den här filmen såg dock rätt lovande ut, så de kanske har lyckats bättre än andra, men man blir ändå lite misstänksam.

Medlem

Allt såg bra ut förutom att man kan skära upp stängsel med ett knivhugg.

+ Lite mer jord och mindre eld i explosionerna.

Medlem

Ploppfeast delux gissar jag... och det är inget bra i något spel.


signatur

I9 9900 - RTX 3080 - 32GB - 990 pro

Inaktiv

Stabilt att stridsvagnen laddar om och skjuter på 2 sekunder ungefär 1.30 in i filmen.. och att man tar sig genom ett stängsel med ett knivhugg ;o

12
Skriv svar