Inlägg av Kaiten

Inlägg som Kaiten har skrivit i forumet

Förväntat och rimligt. Roterande mekaniska komponenter är fossilt. Men som en symbolisk gest och med tanke på prisklass kunde skivan ersatts med en USB-sticka. Men sen är väl inte Ubi regerande mästare på goodwill heller.

Skrivet av Ronzem:

Det brukar oftast bli såhär för mig i varje område;
1. Alla ? på kartan
2. Alla sidoquest i områden
3. Mainstoryn

Men jag blir oftast stressad av detta och open world spel med massa ? och annat på kartan. Jag har försökt mig på Odyssey flera gånger men det blir bara för mycket och stressigt.
Önskar open world spel slutade med denna stress och kladd på kartan och fokuserade mer på utforskandet. Roligare om man bara helt random ramlar över något sidouppdrag eller intressant punkt på kartan än att springa efter som tävlingsorientering.

Instämmer - varje sten måste vändas. Tillbringade kanske 30% av min speltid i The Witcher 3 i en jävla segelbåt. Hade jag roligt? Nej.

Mina förfäders måste ha varit ena hejdundrande samlare.

Skrivet av Bodorio:

Jag känner ett starkt behov av att försvara de lite mer cyniska kommentarerna.

När man ser ett högt betyg på någonting man anser producerats på ett oerhört slarvigt eller till och med halvhjärtat sätt kan man bli irriterad för att man vill att producenterna ska känna ett misslyckande som kan motivera dem att tänka om. Just för att man ska få se en bättre serie.

Samma frustration som jag känner när jag ser att game of thrones åttonde säsong är nominerad till en massa priser trots att den i det stora hela var under all kritik.
Man får tyvärr intrycket av att många hade accepterat vad som helst bara för att de är fans av The Witcher-varumärket eller genren överlag.

The Witcher får en svag 2/5 av mig.

Henry cavill och ett par andra av skådespelarna gjorde ett bra jobb och räddade det från en 1/5. Yennefer kan vara det sämsta casting-valet jag sett i modern tid, scenen där hon går ut i bal-salen och alla tittar mot henne var så osannolik att det slet mig ut ur sammanhanget fullständigt. Karaktären har ju, generöst uttryckt, utstrålning som en säck potatis.
Manuset var gräsligt, kameraarbetet och ljussättningen full av förvirrande dåliga beslut. Serien gav mer av en Xena-/matinékänsla än känslan av en högbudgetserie.

Bra rutat, instämmer på alla punkter. 2/5. Vill även lyfta kuliserna, ofta oskarpa och fula. Varför står det strålkastare på ute i skogen för som lyser i olika riktningar? Kostymer, masker.. Jösses. För att inte tala om dialogen, bitvis ger den sken av att vara ihopknåpad av en 14årig hormonriddare direkt från mammas källare.

På pluskontot, Henry Cavill. Vissa fightscener. Men vafan hände ute hos draken, en kyss mitt i allt?! Kom igen.

Bra att man själv har kontroll över om man vill se den typen av recension. För egen del vill jag gärna veta om utvecklare och utgivare håller på med luringar innan jag stödjer dem.

Som den prestandaslyna man är så börjar Xbox nu te sig mer och intressant. Framförallt som 4k blu-ray-spelare.

Sudden strike 2 går fortfarande ett par gånger om året i lan med äldre släktingar, hoppas att 4'an håller sig simpelt och har kvar möjligheten att sänka tempot så kanske det kan bli ett nytt alternativ

Härligt att vara en medlem av gruppen "äldre", det vill säga >24år gammal. Tittar för övrigt varje dag om jag kan, ser alla matcher i efterhand på Youtube för att kolla live under en Major, det finns de inte plats för i schemat.

Get Even

Det här låter sådär härligt (o)trevligt, definitivt något att hålla ögonen på.

Mycket bra! Kommer leda till ökade prispotter i tävlingar vilket gör att sporten blir mer attraktiv och kan växa. Bra för esporten.

Total War: Warhammer – se Bretonnia bekämpa orcer

Ser otroligt trevligt ut, _MEN_ jag kommer ihåg Rome 2 haveriet. Ingen pre order här inte. Okej möjligen genom Steam så man har två veckor på sig att kräva en refund..

Skrivet av Devan:
Skrivet av Luciphear:
Skrivet av Devan:

Alla som fortfarande spelar 1.6 rycker på axlarna och spelar vidare

Alla som inte spelar CS eller inte har intresse av CS menar du.
Med det sagt, förstår bara inte poängen med kommentaren, haha. Är det ett hint att du tycker CS:GO är katastrof/dåligt/tråkigt?

Själv föredrar jag CS:GO över tidigare spel.

Japp, spelade cs från beta 0.3 och source i flera 1000 tals timmar, och cs:go i ca 10 timmar när det släpptes, tyckte det va det sämsta spelet som vavle släppt någonsin va grymt besviken.

Edit: efter starcraft så va cs mitt liv från 98/99 eller när nu 0.3 betan släpptes tills wow lanserades, sen va wow mitt liv i 8 år

Tråkigt att du aldrig kom in i CSGO, spelade själv oerhört mycke 1.5 och sen 1.6 fram tills för två år sen. Måste säga om något var en besvikelse så vart de Source..

Kära Tomten, jag önskar mig en liten dockningsstation och en xbox360 lik kontroll jämte min TV där jag kan ansluta min nya Slamsug Galaxy S9 och spela Half Life 3. Snääääääälla!

Väldigt välkommet! Nu kanske det går att ta A utan att bli manglad som entry varje gång.

Cirka 16% har alltså privatkopierat den här veckan. Min fråga till er, hur gjorde ni då? Hur ser scenariot ut? Jag har personligen jättesvårt att tänka mig ett scenario där det är värt mödan.

Cpu utvecklingen dog med AMD. Nu saknas helt incitament till att uppgradera annat än gpu.

Buddy system, R8+P90. Det är överjävligt. Nu har jag inte spelat efter patchen, men innan exploiten med hanen vart fixad.. Oh my!

Till er som funderar på att förboka. Tänk en gång till. Ha i åtanke CA's tidigare releaser. Ska dom få komma undan med halvfärdiga spel och hälften av vad som målats upp i hypen?

Som någon skrev på steam; "Rome wasn't patched in a day."

Skrivet av marcus8958:

Tyskland vinner.

Hoppsan där glömde du allt spoilertaggen!

Givet köp. Igen. Spel av den här kalibern måste uppmuntras!

Last of Us är måhända inget renodlat smygspel. Men jag tycker ändå att det förtjänas att nämnas i sammanhanget. Att smyga förbi motståndet var många gånger rysligt intensivt, roligt och så gott som alltid motiverat. Framförallt på de högre svårighetsgraderna.