Inlägg av Gotti

Inlägg som Gotti har skrivit i forumet

April April vare ja

Öhm.. hände detta igår kväll? Jag lirade LoL hela kvällen ända in på natten men har inte märkt några störningar..

Inte det bästa sättet att marknadsföra sitt nya spel kanske. Ser ju förjävligt ut.

Ser ok ut. Hoppas det funkar bättre än move för TW11.

Dom blev varnade gång på gång av beta testarna, jag var en av dom. Dom var helt enkelt för jävla dåliga på att lyssna på feedback.
Jag lirade aktivt i betan i flera månader, för att jag såg potential och tänkte att det skulle bli bättre. Men inte mycket hade ändrats till slutet av betan så jag sket i att köpa't och gav spelet ett halvår, och se vad som hände..

Tycker synd om alla PES'are som sitter fast i sina små PES-bubblor. Ni vet inte vad ni missar.

Jag var själv PES fanboy fram tills att EA släppte Euro 2008. Efter det har FIFA varit dominant i alla kategorier. Årets är inget undantag.

För en casual spelare eller PES fanboys kan det tyckas vara mycket av samma. Men vi hardcore nötare märker varje lilla detalj, och jävlarimig är det många i år. Har inte sett fram emot ett spel så här mycket sen... FIFA 10.

Värt att nämna är att jag snackar om konsol versionen. PC versionen har alltid varit mycket, mycket, mycket sämre, så gör inte misstaget att döm FIFA efter sin PC version.

Väldigt lite nytt. Precis som 2010.
Pass!

Det är ett högt pris. Men om man jämför med Playstation Move så är Kinect billigt. Förutsatt att man vill spela mer än 1 pers med Move. Eftersom man måste köpa ny kontroll för varje spelare medans med Kinect finns det redan stöd för 8 pers lr vafan det e. Jag föredrar dock Move före Kinect, men det är fortf svindyrt såvida man inte är socialt missanpassad.

Väntat betyg. Spelet har potential men dom faller på mållinjen.

Skönt att dom tagit hjälp av Criterion Games som är ansvariga för ett av tidernas bästa bilspel, Burnout Paradise. Ska bli väldigt intressant och se hur det här artar sig. Trailern var ju het iaf. Screenshotsen blir man lite blöt i byxan av också. Vill se mer!

Skrivet av Grumbledock:

Känns dyrt, speciellt med tanke på att det finns andra mmorfps som är helt gratis att spela.

Nämn ett som faktist är spelbart och inte är utvecklat av någon college student som ett skolprojekt.

De enda mmo shooter liren som haft någon sorts inverkan på mmo scenen är PlanetSide (inte gratis, går inte ens att spela i EU längre?), Hellgate London (inte gratis, nedlagt) och Global Agenda (inte gratis).

Skrivet av Grumbledock:

Det finns också grymma FPS med både story + MP som bara kostar i inköp, och har grymt bra MP.

För det första så är APB inte FPS, det är TPS.
Sen så är APB är inte din klassiska deathmatch shooter. Det är i något större skala än så.

Skrivet av Grumbledock:

Känns inte som om det här spelet på något sätt motiverat en så pass hög månadskostnad, när du kan lira i princip alla andra FPS utan månadskostnad. :/

Igen. Det är inte din vanliga shooter. Orättvis jämförelse.

Hajar inte vad folk tjurar om. Månadskostnaden är lägre än de flesta mmo's som är ute nu. Trist att dom ska ha microtransactions på manufacturing men vanlige svensson kommer troligen inte använda den funktionen ändå.

Skrivet av Maxiz!:

Alltså, vad har hänt med SP delen av BC2? Har den helt prioriterats bort eller vadå? Jag vill ju se fortsättningen på storyn, MP är inte min grej! Någon som vet om det blir en fortsättning?

I en ny intervju, här:
http://www.gametrailers.com/video/squad-based-battlefield-bad...

.. så snackar han lite om SP och säger att det kommer vara lika massivt som MP.

Skrivet av FrenchHotCat:

blir det nån xbox 360 beta ?

Såvitt jag vet så får 360 användare nöja sig med multiplayer demot som kommer nån gång innan release.

Skrivet av BlommaNNN:
Skrivet av Gotti:

Hardcore or Nocore!

Ser fram emot betan. Har också hört att dom ska släppa in många många fler till PC betan, så förhoppningsvis har FZ mer än 100 nycklar den här gången.

Skulle inte PC betan var en öppen beta eller är jag ute och cyklar nu ;)?

Men detta låter helt lysande! Nästa stora E-sport spel Bad company 2? Jag tror det har chans till det och jag hoppas verkligen det.

Jag tyckte jag läste någonstans där en DICE anställd skrev att PC betan skulle rullas ut på liknande sätt som PS3 betan, fast med fler platser. Men inget verkar vara skrivet i sten dessa dagar så vem vet. Öppen eller inte, så länge jag kommer in så är jag nöjd.

Hardcore or Nocore!

Ser fram emot betan. Har också hört att dom ska släppa in många många fler till PC betan, så förhoppningsvis har FZ mer än 100 nycklar den här gången.

Skrivet av Kvax:

Många publicnoobs som inte ens fattar vad jag menar med min kommentar.

Skit ska skit ha. I fortsättningan så kan du kanske prova uttrycka dina bekymmer med en något mindre provocerande och arrogant ton så kanske någon tar dig på allvar.

Skrivet av Fuidama:

Ett par skojsiga filmer som du kan se hur rekylen är. Han som skjuter med XM8 verkar vara en vanlig turist som testar lite vapen med tanke på hans "coola/kaxiga look" mot kameran
http://www.youtube.com/watch?v=J5AFQBrthWo&feature=fvw
Skojigt test med vatten i ett par vapen(Hk & Colt):
http://www.youtube.com/watch?v=AGwkHktkTxU&feature=related

Ser ut att vara rätt lika rekyler från dessa vapen jämfört med spelets

Jo, folk verkar tro att rekylen i riktiga livet beter sig som i CS där vapnet pekar upp i himlen efter 2 sekunders eldgivning. Så är verkligen inte fallet, asåvida du inte saknar muskler i kroppen.

Skrivet av dosman:

Saknar att vapnet inte rör på sig i den riktningen man siktar åt utan är helt stelt. Ser ut som spelet kom ut 2001 när man jämför animationerna med Modern Warfare 2 eller Killzone 2. Fixa det DICE.

Jag har till och med sett flash-spel som har det. Nånting är fel om flash-spel har bättre animationer än spel från DICE.

Ja, helt gamebreaking. Eller, vänta..

Jag har ca 70h speltid på PS3 betan och jag har absolut inget att klaga på. Grafiken är fantastisk, ljudet är ännu bättre, animationerna är även dom mycket mycket bra, "stelt vapen" eller inte. Jag har alltid varit ett stort MW fan och jag kan ärligt säga att MW2 inte har en suck mot BC2. Nästa stora MP spel, utan tvekan.

Trist att PS3 betan slutar den 21a dec. En hel månad att vänta tills PC betan släpps.

Skrivet av Kvax:

Fattar verkligen inte varför folk tycker att detta verkar vara ett så jäkla bra spel. Alla filmer som har visats tyder på att spelet verkar vara väldigt obalanserat. Snubbarna som bestämde hur vapnen skulle uppföra sig har kollat alldeles för mycket på COD4, ingen skill alls i att hålla in skottknappen och vispa lite med musen. Var är rekylen?

Vidare har BF-serien alltid haft problem med att göra en fungerande nätkod och eftersom alla frags som visas i filmen är sprays i ryggen på killar fråm 5 meter och inte i närheten av att vara HS en enda gång så har de verkligen inte lyckats bevisa att de fixat detta. Sen är jag lite rädd för det här med förstörbara miljöer också. Tror det kommer spammas väldigt mycket och det kommer sluta med att allt är en enda grushög vilket gör det ännu enklare att vara försvarare.

aja, återstår att se... Fattar bara inte hur folk kan vara så positiva till nåt som enligt mig har mängder av parametrar som kan gå fel och därmed göra spelet så gott som ospelbart.

Skall bli kul att se om det kommer vara lika mycket no-skillsom det är i COD4 eller om de lyckas göra ett spel som faktiskt går att spela.

Ojoj, här är vi ute och cyklar minsann!

Rekyl finns det gott om, det varierar dock från vapen till vapen, precis som i riktiga livet.

Jag har som sagt ca 70h speltid på ps3 betan och några problem med nätkod och hitboxar har jag inte sett till. Kulorna sitter där man förväntar sig att dom ska sitta.

Jag har inte upplevt det som att förstörbara miljöer gynnar någon sida (attacker/defender) mer eller mindre. Dessutom är det ganska ovanligt att folk tar tid på sig att rasera varje byggnad på hela kartan. Det enda effektiva sättet att rasera byggnader på är med tank. Men för det första så har en tank inte tid att rasera massa byggnader (såvida det inte står en bomblåda i huset) det är bara slöseri på tank. För det andra så har defenders inte tillgång till tank (dom kan sno motståndarnas men det är inte alltid en lätt uppgift) när man kommit en bit in på kartan. Och även om någon skulle få för sig att rasera varje byggnad på hela kartan så kommer det inte bara vara en öken kvar. Ruinerna finns kvar och även dom går o gömma sig i. Dessutom finns det gott om annat skydd förutom byggnader.

Citat:

Fattar bara inte hur folk kan vara så positiva till nåt som enligt mig har mängder av parametrar som kan gå fel och därmed göra spelet så gott som ospelbart.

Och du sitter och kastar skit på ett spel du inte ens provat. "mängder av parametrar som kan gå fel". Det där passar in på en sisådär 100% av allt i livet.

Någon som vet om dom kommer köra någon PC beta?