Inlägg av jimborajd

Inlägg som jimborajd har skrivit i forumet

1

Sätt in skiten i oculus rift istället...

Det bästa som hänt BF3

Origin/Battlelog funkar hur bra som helst och det gör säkert Elite också. Nu är det bara att välja, trånga korridorer eller mysigt friluftsliv med tillhörande kampingvagnar.

För mig blir det helt klart BF3, trött på allt som har med COD att göra.
Folk som säger att MW3 är spelet som skall spelas säger nog bara så för att gå emot massan, hävda sig lite liksom. Inget fel på det, men jag råder dem att ge BF3 en chans. Jag tror att de kan gå miste om en helt ny epok i förstapersons-universumet.
De kan vara lugna, det kommer att finnas mycket close combat också!
Och glöm inte att 1st person-spel ska spelas på PC (Förnyad PC-nörd enbart pga BF3)

Der funkar klockrent för mig och min polare. Det här är nog det roligaste Co-Op-spelet på väldigt väldigt länge! Grafiken är ok, historien är ok, rolighetsfaktorn är fenomenal!
Betyg: 5/5 Carcass-öl!

När är deadlinen för detta? Jag frilansar redan, men då som redigerare på lite olika produktionsbolag. Spelintresset har ju funnits där sen man fick sin första amiga 500 Vore kul att prova på hur kreativ jag kan vara i skrift!

Ja vad ska man säga, Cod kör vidare på sitt och Battlefield utvecklas.
Många känner sig trygga med mtm i trånga korridorer, inget fel på det. Jag fick min kompis att börja spela CS när det var en mod till HL2 och han spelar det fortfarande... Vilket pucko tycker jag men jag antar att folk vill spela det de känner sig trygga med.
Några år efter att jag visade kompisen CS så var jag en av de lyckligt lottade som fick betatesta BF1942. Där öppnade sig en helt ny värld för mig, det var andra gången i min nördiga ungdom som jag kände att ett spel tilltalade mig väldigt mycket. Alla fordon, öppna ytor och den där känslan av frihet, Att inte behöva välja mellan tre olika vägar för att penetrera fiendens näste, att spela som en loner eller sitta och svettas och svära i ventrilo över hur "dåligt" mina kompisar skötte lagspelet.
Det jag försöker komma till är att vissa föredrar de trånga gångarna och all den sortens action och vissa föredrar en mer strategisk approach där valmöjligheterna är näst intill oändliga.
Och för att tillägga av det vi sett hittills så kommer BF3 ha de trånga gångarna också för er som behöver en liten övergångsperiod mellan COD och BF.
Jag har ingenting emot COD och vet inte hur många gånger jag har prestige'at både på PC och PS3.
Jag har självklart nött sönder hela BF-serien också, men dessvärre har Battlefield tagit några steg framåt, bakåt och i sidled under åren, men nu ser det faktiskt ut som att de äntligen har hittat tillbaks till den platsen i mitt hjärta där den en gång var.
Som det ser ut nu så kommer jag lägga COD på hyllan, men vem vet; kanske kommer jag tillbaka när jag känner att de gör något mer helhjärtat och inte bara ser det som en enkel inkomstkälla.

Jo förresten, den första gången jag kände att ett spel tilltalade mig väldigt mycket var när jag spelade Wolfenstein 3d första gången. Där kan man väl säga att jag blev FPS-frälst.
Eller multiplayer i doom 2. Fyra pers på E1M1 och alla med motorsågar... det var tider det!

Sådär ja! Nu har jag bjudit på lite nostalgi blandat med känslor inför release... kanske fel tråd men skjut mig.

Min första känsla av BF3 var att det verkade klockrent. Icke linjärt med stora öppna ytor.
Nu känns det som att det kommer bli en blandning mellan BF2 och BC2, vilket är ett steg i rätt riktning "om man tar bort det som liknar BC2".

1. Doom 2 (Wolfenstein var bra men perfektionen fulländades i Doom 2)
2. Super Mario 3 (delad andra plats med Mario 4 till snes)
3. Daggerfall (mycket snack om Skyrim nu... Men glöm inte bort hur roligt det var när man kunde lägga 10 timmars kartritande i en grotta för att sedan märka att hela grottsystemet har ändrat sig när man skulle ut samma väg man kom.)
4. Battlefield 2 (fortfarande bästa krigsshootern, COD är för folk utan lokalsinne och körkort ;P)
5. Utima 7 & Ultima Online (fortfarande bättre än allt annat som kallas mmorpg)

1