Inlägg av Bergsby

Inlägg som Bergsby har skrivit i forumet

Spelade igenom spelet och älskade det från start till mål. Antagligen något fel på mig 😊

När det begav sig på 90 talet och ens filmsamling bestod av 30 Disney filmer och denna så va det en riktig 10/10. Allt så otroligt dåligt att det blir bra.

Skrivet av KoP:

Så kan det gå när man utvecklar något utan någon större passion och som enda mål att man ska hoppa på någon bandwagon bara för att försöka tjäna några snabba cash på battle royale trenden.

Jag tyckte att spelet gjorde mycket unikt i BR genren. Pvp och Pve och episka slutstrider i dropshippet. Ett av de roligaste BR jag spelat.

Rätt gött häng på serven måste jag säga. Lätt att gå hjälp

Någon so har en svensk PVE server som man kan joina?

Spelet ser kul och påkostat ut men jag tycker att ett singelplayer spel skall ta mer än 10-14 timmar att spela igenom för att motivera en prislapp på 600kr.

Skrivet av zumo:
Skrivet av Bergsby:

Någon som kan ge mig en nyckel till ps4?

http://www.ebay.com/itm/Ghost-Recon-Wildlands-BETA-PS4-/29201...

hugg till. Du får 3 invites oavsett också

Skall de ha 4.90 in frakt?

Någon som kan ge mig en nyckel till ps4?

Fanns en del bilspel där såg jag. Vilket skulle ni säga är de bästa som även barn skulle kunna spela?

De va den sämsta skit jag någonsin sett!

Skrivet av johan.berkman:

Sällan har Göteborg känns så lockande!

Kungsbacka för att vara helt ärlig.

fattar inte riktigt hur han kan stoltsera med deras 3d grafik när de ser ut som fifa 99

Skrivet av Chomag:
Skrivet av vurt:
Skrivet av devvis:

Inte för att vara den som är den, men yttrandefrihet är bara en grej mellan dig och staten. Dvs. du kommer aldrig någonsin kunna göra den gällande mellan dig och t.ex. ett företag. Kan vi med detta sluta bjäbba om "yttrandefrihet" hit och dit nu?

Nej. Företag står faktiskt inte över lagen, oavsett. Det ju dock en sak om det handlar om att te.x förtala ett företag eller en person, något som jag personligen är starkt emot och något som tidningar och vissa politiker ofta tar sig friheter att göra.

Ett företag kan ju försöka stämma dig för att de tycker du har ett fult namn eller vilka tokerier som helst, men det kommer inte leda någonstans. Det finns grundlagar som skyddar oss.

Än så länge har du tack och lov rätt, men när/om TTIP går igenom, kommer ju företagen få rätt att faktiskt stämma privatpersoner på väldigt lösa grunder, utan att suveräna stater ska och kan göra något åt det.

Så i framtiden kanske vi inte längre skrattar rått åt sådana här "en ding-ding värld" liknande stämningar längre, utan skrattet fastnar i halsen av rädsla för att faktiskt bli stämd på mångmiljonbelopp av ett företag som du snackat skit om.

TTIP och investeringsskyddet för bolag gäller mot stater så där behöver vi inte frukta så mycket

Klart som fan folk blir arga över ordet Hen. De är ett påhittat ord till skillnad från exakt alla andra ord i samtliga språk i hela världen genom alla tider. De löjligaste är att Svenska Akademien lägger till ord i varje utgåva. HUR ÄR DEN ENS MÖJLIGT ATT NYA ORD TILLKOMMER? Nej jag själv VÄGRAR att använda påhittade ord och använder bara riktiga ord som SMSA, LANA och ibland när jag spelar spel så diskonnektar jag. LÄNGE LEVA RIKTIGA ORD SOM INTE ÄR PÅHITTADE!!!!

Skrivet av Sandbergaren:

Är ju inte heller direkt att maxa inventoryspace som är huvudmålet i spelet.

Vad är målet då?

Söker fler jag med. bergsby heter jag på PSN

Skrivet av LoffeLuff:
Skrivet av lobotomized:
Skrivet av LoffeLuff:

Ovan ett praktexempel på någon som köpt propagandan med hull och hår. Alla som inte tycker som en själv och DN är "anställda". Hur gick det nu med "ubåten"? Och hur är det egentligen, är memes förbjudna i Ryssland? Vem tjänar på att sprida dynga?

För mig tycks det snarare som att de som sitter på DN är anställda att skriva vissa saker. Jag tror inte det om FZ, men det blir lätt att man hakar på som de flesta gör.

Sen vill jag påstå att mycket av det som skrivs i kommentarssektionerna uppvisar rasistiska tendenser, inte för att ryssar är en ras, men likväl är det en etnicitet och folkgrupp. Under förevändningar om "mänskliga rättigheter" och "sympati" klankar man ner på "1800-tals värderingar" och skrattar åt "meanwhile in Russia" (ofta människor i misär pga 90-talets kapitalism), vill banna alla ryssar och spärra Krims tillgång till tex steam (sanktioner som bestraffar Krims befolkning för sitt vägval). Varför? Själv är jag tacksam för det Ryssland och ryssar gjort både historiskt, kulturellt och vetenskapligt. Jag tänker inte hoppa in i det "överlägsna" donken-teamet och skratta åt människors misär. Sverige och större delen av väst har aldrig körts över och förstörts upprepade gånger, så att man tvingats börja om från början. Ryssarna har genomlidit många krig från donkenfantaster och rest sig gång på gång.

Det mest vettiga borde väl vara att ställa sig någonstans mittemellan, att vara kritisk till allt man hör och läser. Du verkar ju dock helt ställa dig på Putins sida (samt: "Khadaffi! Al-Assad! Heja Putin, Castro, Kim Jong Un, Maduro, Morales, Correa, Zakharchenko, Ortega mfl!" *nackhåren reser sig).

Jag tror att det är ytterst få här som höjer USA till skyarna, och många är mycket medvetna om deras skumraskaffärer runt om i världen. Men ditt försök att få Ryssland att framstå som oskyldiga tyder på en väldigt naiv bild av verkligheten. Du anklagar många här för att ha en snedvriden bild. Du borde nog själv ta en funderare över hur vriden din egna bild är.

Putin har fört en aggressiv politik den senaste tiden. Ljuger om militär inblandning i konflikten i Ukraina, fört krig i Georgien med mera! Och undra vad som hände med Boris Nemtsov förresten... http://www.svd.se/nyheter/utrikes/putinkritiker-ihjalskjuten-...

Vad är det för krig som du menar att Ryssland har fått genomlida från "donkenfantaster"?

Att det är synd om Rysslands befolkning, det råder det nog ingen tvivel om. Med tvivelaktiga personer som Stalin och Putin vid rodret, hur kan det annat bli? Men samtidigt är det den ryska befolkningens ansvar att ta kontroll över vem som faktiskt styr landet!

Jag försöker inte få Ryssland att "framstå som oskyldiga", men jag ser inte relevansen av att samtidigt behöva fördöma ryska dumheter. Hade det varit en rysk propagandaartikel hade jag invänt mot det istället, men nu är det inte det.

Vad gäller inblandning i Ukraina saknas bevis, inte ens normalt USA-vänlig media som CNN som haft journalister på plats har kunnat identifiera några ryska trupper. Det är ett ukrainskt tankefoster för att ena befolkningen mot en extern fiende i en internt svår tid. Inte en bild, inte ett foto, på några ryska trupper, inte en fånge. Är det inte märkligt? Var är de?

Kriget i Georgien berodde på Georgien enligt EUs bedömning. Inget kontroversiellt där.

Ryska befolkningen led varken under Stalin, eller nu under Putin. Tvärtom skulle jag vilja hävda, och det är det som är problemet för många.

Tjetjenien, det är ungefär som att försvara al-Assad och Syriens kamp mot ISIS och andra utländska legoknektar. I Tjetjenien fick saudiwahabiter och andra islamister spö, vilket jag välkomnar, oavsett var det sker.

Svårt att ta en person som gillar khadaffi al-Assad och Stalin på alvar. Kan någon slänga ut KGB eller?

Skrivet av LoffeLuff:
Skrivet av Bergsby:

Så länge inte den självständiga nationen är Ukraina och ni vill ha era båtar lite närmre vattnet där

Krim gick ur Ukraina, det är deras rätt. Sevastopol har varit flottbas åt Svartahavsflottan i hundratals år, och efter Sovjets upplösning hyrdes territoriet av Ryssland. Hela den Ukrainska kustremsan är områden som togs från turkstödda tatarer för flera hundra år sedan. Merparten städer grundades av Katarina den stora, i det som kom att kallas Novorossia. Det egentliga Ukraina ligger väster om Kiev. Övriga landet talar ryska och är ryssar. Juntan som har gripit makten i Kiev har sin väljarbas i Lemberg, det är den som skickat in trupp i landets östra delar. När Ukrainas sista president Janukovitj lät poliser med batong tömma ett torg talade EU om polisövergrepp, när kuppmakarna skickar in tanks, raketartilleri och attackflyg är det bara bra och "Putins fel" ifall något går snett.

"Ni"? Jag är etnisk svensk, om det nu har någon betydelse, men skäms över de landsmän som apar efter DC och skojarna på DN och i Rosenbad.

Jag skäms över att Putins anställda sitter på fz och försöker övertala oss om vilket bra land de är. När alla vet att landet har värderingar förankrade i 1800 talet. Men de är ok. Medans du försvarar din ledare så sitter vi och skrattar åt er ryssar på Youtube när ni fylleboxas och skjuta varandra vid stoppljus. Vad skulle internet vara utan meanwhile in Russia filmer

Så länge inte den självständiga nationen är Ukraina och ni vill ha era båtar lite närmre vattnet där

Trollryssen engagerar sig ännu. Sitt du med din lön från putin och försök övertala oss vilket bra land Ryssland är.

Skrivet av LoffeLuff:
Skrivet av SWEBarb:

haha dessa ryssar alltså.. inte mycket rätt där..

Precis, säger man om man sväljer varje dumhet bara den står i amerikansk press och lydigt återges i DN.

"Obama är en hederlig snubbe, när han bombar är det bara bra", "Putin är en elaking, som är ett hot mot amerikanska spionplan plan utanför Kaliningrads kust. Amerikanska avstängda transpondrar är inget problem för civilflyget, bara ryska etc", är ungefär mantrat vi matas med.

Mission completed säger Pentagon.

Jag säger bara en sak, heja det gröna motståndet och Khadaffi! Al-Assad! Heja Putin, Castro, Kim Jong Un, Maduro, Morales, Correa, Zakharchenko, Ortega mfl! Större delen av världens länder är i Wall Streets fickor, men inte dessa motståndskämpars folk och länder.