Inlägg av Necroluster

Inlägg som Necroluster har skrivit i forumet

Jag tackar nej till att bowla med Roman på löpande band, och han får tycka vad fan han vill om det. Jag har bilkar att stjäla och ryssar att skjuta!

Skrivet av VilePlacenta:

Helt sjukt. Jag kommer aldrig att förstå tjusningen.

Spel som Powerwash Simulator och House Flipper är ingenting man sitter och spelar hela dagen direkt. Däremot fungerar de perfekt när man har en timme till övers då och då och bara vill stänga av hjärnan ett tag och slappna av. Det är inga stora krav som ställs på en direkt. Inga bossar att svettas mot. Inga explosioner, inget skjutande. Däri ligger själva tjusningen.

Jag håller faktiskt Fallout 4 över Fallout 3. Visst är det ett sämre RPG, men i grund och botten är det ett roligare spel att spela. Bättre combat, mer intressant värld att utforska, bättre DLC. Fallout 3 känns så tomt, bara en massa bar mark överallt, med allt intressant koncentrerat i centrala Washington D.C. som är helt omöjligt att navigera pga alla tunnlar.

The End i Metal Gear Solid 3 är helt unik. 99% av alla bossfighter i spel är ren action. The End är ren stealth istället.

Här ser ju Gotham City mer ut som New York City eller Chicago. Det jag verkligen älskar i Arkham-serien är just staden i sig. Den är precis lika mycket en karaktär som alla skurkar man springer på i storyn. Helt magisk grafisk design och arkitektur.

Skrivet av PontusT:

Kan väl tycka att reapers från Mass Effect är lite fel i just den här tävlingen.
Den går väl ut på att leta reda på nr 1 skurken, men reapers är ju en hel ras, inte en skurk.
Varför inte ha med Tysklands armé från andra världskriget? Eller mongolerna t,ex? det är i stort sett samma sak.
Kontrasten att ställa en individ som skurk mot en hel jäkla ras?
Nja..

Där har du rätt. Jag tycker att Sovereign räcker egentligen. Hans monolog på Virmire är legendarisk.

Skrivet av Ugglan:

Reapers är världens bästa skurkar!

Håller med! Älskar att Reapers dyker upp tre gånger i denna omröstning, två individer (Harbinger och Sovereign) och som kollektiv fiende. De är så jävla bra! Det som gör de till så skräckinjagande är att de i varje spel, till och med framåt slutet av det tredje, känns näst intill omöjliga att besegra. Shepard försöker ingjuta hopp i sina vänner, men en konversation som alltid dyker upp trots allt är "Tänk om vi inte klarar oss? Har vi ens en chans att överleva detta?" Reapers har trots allt slaktat tiotusentals civilisationer i över en miljard år. De känns som en oöverkomlig fiende.

Visst är Harbinger häftig, men Mass Effects bästa skurk är Sovereign, som lyckligtvis dyker upp senare i turneringen. Dialogen med Sovereign i första spelet står sig som en av de bästa konversationerna i spelhistorien.

"Rudimentary creatures of blood and flesh. You touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding. There is a realm of existence so far beyond your own you cannot even imagine it. I am beyond your comprehension. I am Sovereign. Organic life is nothing but a genetic mutation, an accident. Your lives are measured in years and decades. You wither and die. We are eternal. The pinnacle of evolution and existence. Before us, you are nothing. Your extinction is inevitable. We are the end of everything. We impose order on the chaos of organic evolution. You exist because we allow it. And you will end because we demand it."

Fin recension! Detta ska jag absolut testa! Har letat efter något färgglatt och galet ett tag nu.

Jag är en ärlig, och laglydig gamer minsann!

Det här låter som mitt drömspel. Survival horror möter Jurassic Park. Hela första filmen är ju i princip redan survival horror i filmform. Fy fan vad jag längtar efter att få springa i panik, jagad av en T-rex!

Ska precis till att avsluta Max Payne 2 imorgon. Spelar alltid ettan och tvåan kring jul. Sedan har jag köpt Days Gone till mig själv i julklapp, som jag inte rör förens julafton, trots att det bara ligger och väntar och lockar som fan! Krävs lite självdisciplin kring jul minsann!

Det är inte för inte att GTA är världens största spelserie just nu. GTA har en otrolig mängd lojala fans.

I can feel it coming in the air tonight...

Ska bli så gött att dra tillbaks till Vice City och leka Sonny Crockett igen! Längtar!

Varför fortsätter de snacka om ett spel som aldrig blir av? Agent skulle bli nästa stora spel när jag var tonåring. Idag är jag 32.

Återspelar Indiana Jones And The Emperor's Tomb för första gången på säkert 15 år. Det är fortfarande riktigt, riktigt bra! Ett av de bättre äventyrsspelen som någonsin gjorts!

Efter alla dessa år så är det nog ta mig fan Max Payne II som fortfarande underhåller mig mest när det gäller rena strider. Jag föredrar första spelets story, men striderna i tvåan är helt fenomenala.

På andra plats hamnar Mass Effect 3. Extremt kul att experimentera med olika biotic/tech-krafter och vapen.

Avslutat spel: Mass Effect 3

Bevis: Bild från spelets sista uppdrag.

Detta var ett ganska svårt quiz! Fick gissa på flera av frågorna.

Skrivet av Atreyu:

Så j*vla synd att det inte är co-op, man vill ju bjuda in sina polare och skryta över sitt skepp man byggt

Inte alla spel behöver co-op. Vi såg ju alla vad som hände senast Bethesda försökte sig på multiplayer. Ser hellre att de fokuserar till 100% på single-player, och fyller världen med intressanta historier istället för generiska strider utan hjärta som bara existerar för att man ska ha kul i en halvtimme med polarna.