Inlägg av Wiiga

Inlägg som Wiiga har skrivit i forumet

Skrivet av noreason:

Fan va sjuk grej, hoppas du kör mining!

Nope, funderat på det någon gång men aldrig orkat sätta mig in i hur det fungerar riktigt. 🙂

Värre blir det väl med den dagen man flyttar och måste börja betala elen. Kommer väl bli en chock för en annan. 🤣

Viloläge? Ja på skärmen har jag väl det.

I övrigt står båda burkarna på, dygnet runt, året runt!

Edit* Elen ingår i hyran.

Filmer och serier laddar jag ner. Men jag ser det inte riktigt som att stjäla filmerna då jag aldrig skulle ha köpt dem eller sett dem på bio om möjligheten att ladda ner dem saknades.
Har fortfarande tex Netflix som jag betalar för också.

Spel däremot är det väl inte speciellt mycket jag laddar ner då jag är ganska kräsen nu för tiden med spel. Kan hända att jag laddar ner något och testar för att sedan köpa det om jag tycker det är värt pengarna.

Jaha...spelar folk fortfarande det här magplasket?

Jag är ju en sån där envis individ så jag grindar på för att låsa upp saker trots att jag verkligen inte gillar spelet (som det är just nu).

Har tyvärr inget positivt att säga om spelet just nu.

* Fler fordon vid start av nya karta, behöver inte vara fordon med vapen bara så man slipper springa 5 minuter till första punkten.
* Ljudet är så frukstansvärt grötigt och förvirrande.
* 128 spelare känns för mycket, dödar en framför, blir dödad av någon i ryggen är mer regel än undantag.
* Massor med buggar som borde ha upptäckts i beta test, tex reviva någon som ligger intill en vägg.
* (Mer personlig åsikt) Men helikoptrar är alldeles för OP i normal när man vet vad man håller på med.
* Svävaren måste också göras sämre, och framförallt ska den inte kunna åka på väggar som den kan i nuläget (WTF?).

Orkar inte skriva mer tokigheter som finns i spelet men kan säga att om jag jobbade på Dice och Battlefield 2042 så skulle jag skämmas som en hund över att släppt ett spel i detta skick.

*Nutid
*Ta bort Recon/Sniper. Majoriteten förstör bara genom att inte vara teamplayers. Tex, ligga och trycka någonstans istället för att cappa punkter.

Ja det är väl de två punkterna som jag tycker är viktiga för BF-serien i nuläget. Är väldigt glad att jag använde Origin's premunerations alternativ till senaste BF spelet istället för att köpa.

Simulatorer på allt idag. När kommer Simulator Simulator då?

Grymt bra spel, men som vanligt har DICE någon äcklig förkärlek till snipers. Ligger på sina stenar eller buskar och trycker och helt ointresserade av att hjälpa till att försöka ta punkter eller vad det nu kan tänkas handla om.

Förstör något enormt när man kämpar för att "cappa" flaggor men förlorar för att halva laget är snipers.

Jag är ju en Hardcore spelare (alltså spelläget/inställningarna) så mer bulletdamage osv längtar jag innerligt till. Då blir det slarvsylta av campande, one shot one kill snipers!

Men utöver gnället ovan så gör DICE ett grymt spel!

Vad hände med hårdvaru ban? Fanns inte det i Battle eye ett tag? Eller finns det kvar?

Det vore väl det bästa då man blir tvungen att köpa ny hårdvara för att kunna spela igen. Eller gick det att komma runt detta?

Har inte haft så mycket problem med spelet. Hade lite ryckigt men det behövdes bara en uppdatering på drivarna till grafikkortet. Flyter på helt okej på min gamla rigg (i7 2600k, Geforce 780).

Däremot börjar jag tröttna redan, alldeles för enformigt. I början var det trevligt att utforska, jaga nya ord för att förstå aliens osv. Men nu känns det bara som man samlar på sig det man behöver för att kunna hoppa till en ny galax.

Jag gillar spelet, men som ovan nämnt kommer man nog inte att slutföra spelet. Ångrar dock inte köpet, det är bara pengar.

Svårt att tänka mig att de skulle lyckas. Det gjordes väl försök långt innan det blev gratis utan någon vidare lycka.

Jag har 1700 timmar lagt på spelet (mesta innan F2P) och hoppade in för en del lag som spelade ligor då "mitt" eget lag inte spelade så värst mycket. Hur det ser ut med ligor idag har jag ingen aning om....
Men det blev ju aldrig några större summor i turneringarna.

Jag älskade TF2 innan det blev gratis (Jo man saknar ju gamla QWTF men...). Nu om man försöker spela public bara för nöjets skull så blir man mest förbannad och irriterad då de flesta som spelar inte verkar ha högre IQ än en sparris.

Skönt att se att man kunde föra över progress från PS3 till tex, PC. Eller missuppfattade jag det hela?

Skulle vara skönt att slippa köra om allt.

Skrivet av zliddret:
Skrivet av Wiiga:

Ett varningens finger till de som funderar på att köpa. Det går inte att spara i spelet ännu. Och det lider av minnesläckor vilket göra att efter ett par timmars spelande så glider spelet runt på 8 fps.

Jag börjar bli grmyt less på Early access och sånt skit och skyr det vanligtvis som pesten. Men jag kunde inte motstå.

Just nu är det inte mycket till världen, men man kan väl hoppas jag sparade några kronor på att köpa innan det vart färdigt.
Tycker det verkar vara och KOMMER blir ett grymt spel. Men det går att fördriva tid i det nu också.

Tror du och många andra har missförstått vad early access innebär, det innebär att man ska hjälpa till att hitta diverse buggar som finns. Det är inte precis så att man ska gå och tro att spelet ska flyta på fint.

Early access är inte något för varje människa, utan det är något för dom som vill hur spelet utvecklas medan dom hjälper till.
Jag sitter och lirar nether som bland annat är Early access nu men det spelet bli bara bättre och bättre för varje patch.
Detta kommer bli bra med och så fort jag har råd kommer jag följa med utvecklingen med och hjälpa till att hitta buggar och annat.

Vänligen tala om för mig var någonstans i mitt inlägg jag klagar på buggar eller att det är en alpha?

Jag klagade på Early access affärsmodellen. Det är typ en laglig form av bedrägeri där dom kan ta betalt utan några garantier för att spelet någonsin kommer färdigställas. Men jag är också fullt medveten att det finns positiva saker med det också.
Som att man får möjlighet att vara med att "forma" spelet med sina åsikter. Eller att dom utan en massa anställda kan testa spelet och hitta buggar.
Men tyvärr tycker jag det negativa väger över det positiva då nästan alla speltillverkare idag använder sig av denna modell.

Någon form av lagar och regler som ger en garantier om att spelet faktist kommer bli färdigställt är något jag skulle vilja se i framtiden. Äger kanske 15 Early access titlar och utav dem har 2 blivit färdiga och ett nerlagt på bristande intresse att fortsätta utvecklingen. Och jag kan inte påstå att det handlar om pengarna heller, utan att skryta så klarar jag mig ganska bra ändå!

Jag var positivt inställd till "EA" i början men när man ser att spelen aldrig blir klara så blir man lite skeptisk.
Men som jag sa i mitt tidigare inlägg är The Forest ett jäkla grymt spel och jag pekade endast på ett par problem som kan vara betydande för andra som funderar på att köpa spelet.
Men dum som jag är så kommer jag troligtvis att köpa fler EA titlar i framtiden. Så fungerar jag, även om jag idag undviker dem så mycket det går.

Men jag ser fram emot att se spelet utvecklas om jag hinner emellan alla andra spel!

Ett varningens finger till de som funderar på att köpa. Det går inte att spara i spelet ännu. Och det lider av minnesläckor vilket göra att efter ett par timmars spelande så glider spelet runt på 8 fps.

Jag börjar bli grmyt less på Early access och sånt skit och skyr det vanligtvis som pesten. Men jag kunde inte motstå.

Just nu är det inte mycket till världen, men man kan väl hoppas jag sparade några kronor på att köpa innan det vart färdigt.
Tycker det verkar vara och KOMMER blir ett grymt spel. Men det går att fördriva tid i det nu också.

Njeaaa, väntar nog till hösten med att uppgradera. Det är väl då intel planerar att släppa nästa generation CPU:er om jag inte missminner mig?

Men å andra sidan har jag ganska stor IRL penis så det kanske inte behövs.

Nej jag väntar till härligheten är färdigt.

Börjar bli så less på early access spel som aldrig blir klara. Äger säkert 10-15 early access spel och det är väl 2 av dem som blivit klara.

Skrivet av Tompa:
Skrivet av Wiiga:

Synd bara att avsnitten är så ohyggligt korta så man nästintill lipar som ett barn som inte får det han/hon vill ha i leksaksaffären!

Det kan botas genom att spara sig tills alla avsnitt släppts och köra dem i ett svep. Det gjorde jag med första säsongen, och det känns bättre än att tvångspausa i en månad eller två.

Jag har försökt!

Synd bara att avsnitten är så ohyggligt korta så man nästintill lipar som ett barn som inte får det han/hon vill ha i leksaksaffären!

Nästa del av Walking Dead: Season 2 släpps imorgon

DETTA ÄR SÅ BRA ATT MAN MÅSTE ANVÄNDA CAPS!

Jösses, jag som tyckte shotgun med slugs var grymma redan innan...NICE!