Inlägg av evilmachine

Inlägg som evilmachine har skrivit i forumet

1
Skrivet av Albin Gädda:

Funderar på att köpa ett fysiskt ex av BF1 till PC då det är lite billigare. Är det någon som vet om man kommer behöva ha skivan i hela tiden? Eller är det som med Fallout 4 där man mer eller mindre bara fick en download code tro?

Om du är ute efter att installera med själva skivan så går detta inte då skivan inte följer med i fodralet. Du kan lika väl köpa en billigare utgåva från en site med endast nyckel. Skivan bestämde dom sig för att skita i. "Sitter med tomt fodral framför mig"

Starcraft 2 ?

Tycker alla som inte testat det ska vara tysta, det är fan hur coolt som helst och kommer kicka ner WoW från tronen.

Hmm undrar dock vart vissa av bilderna är togna.. inte tabula rasa iaf...

Assassin's Creed: Angel From Above

2 spelar TFT över nätet med via samma router.

Tjena..
Har ett litet prob... eller sha det kanske är gammalt.. Men asså liksom när jag och en polare ska sätta och å spela TFT över nätet "Vi har lan då asså" Så kommer den ena in på B-net men inte den andra...
Skulle vara nice om någon visste någonting eller något sätt att fixa det... eller har helt enkelt Blizzard blockat det.. ?

Tjo!

Hittade felet. Drivrutinerna från nvidia.Backar jag så funkar det.

OKej, ska se om jag kan förklara lite bättre...
Varje skott blir som en hitbox ruta.Inga andra grafiskafel i spelet alls.Verkar som om det är ett fusk som någon lagt in i datorerna.
Men är inte säker på det, kan spela på vac secure servrar.Och hittar inga ändrade filer i cs alls.

Svarta rutor?

Någon som vet va det är som gör att man får svarta rutor där skott träffar... ? asså helt sjukt... någon som vet sjyst om ni svarar..

1