Inlägg av Seb

Inlägg som Seb har skrivit i forumet

Jaja, har man väntat sen PS3an kom så kan man vänta tills hösten/vinter med.

Skrivet av jompadoddle:

Öh det är ett bilspel, där man stoppar in grejer i bilen och kör runt på en stängd bana. Vad är det som tar så lång tid? GT brukar iofs vara bra men inte så bra att de behöver en utvecklingstid på ett decenium.

Aldrig hört talas om dethär med grafik, bilskador, fysik och så vidare?

Alla tre speln är bra såklart. Men hade nog helst sett Uncharted 2 i topp. Storyn, humorn spelglädjen har aldrig varit så bra i ett spel.. Tillsammans med en otroligt bra grafikmotor...

Sitter o spelar lite Assassins Creed 2 just nu o kom o tänka på grafiken. I cut scenes ser man verkligen hur mkt bättre Uncharted 2 ser ut. Och Assassins 2 är inget ful spel direkt:)

Skrivet av Baloowozzy:

Har spelat dragon age och även om det har varit väntat som årets spel så tycke jag att det fanns så många andra spel som förgäna första plats:( MW2, AC2, mm

Tycker inte MW2 oc AC2 är i närheten av topp 3. Har iofs inte spelat Dragon Orings själv men Uncharted o Batman är bra mkt roligare och bättre spel. MW2 o AC2 är fortfarande riktigt bra spel, men inte topp 3 klass...
Enligt mig.

Hoppas verkligen att Uncharted 2 kommer etta. Det är nog det bästa spelet jag har spelat.

Skrivet av darknshy:

HAHAHHA???

Är det som skit laddningsscenerna i assassins creed 1? Där man kan gå i dom.

SÅ JÄVLA KASST

Ja älskar kvalitén på vissa inlägg på FZ ibland.

Detta är den enda julkalendern ja följer iår!

Skrivet av Eruku:

Är den en referens till It's Always Sunny in Philadelphia i titeln tro?

Precis det ja tänkte med

Skrivet av Drunken_monkey_boxer:
Skrivet av Sito:
Skrivet av Call of tuty:

Tycker det är lite kul att lanseringspriset låg på ca 6500 för de första 60 GB:arna, och så funkade de inte:D Hade inte vart glad om jag köpt en maskin för 6500 som överhättade stup i kvarten:)

Tror du har blandat ihop det med en annan konsol här...

Tror du har dina fanboy googles på dig

Vem av dem? Sito har ju rätt...

Visst hade 60gb en del i felprocent på konsollerna men inte i näheten av den andra onämnda har haft. Men om du nu menar vad Call of Tuty skrev så skit i va ja skrev nu

Exxo: Många gånger bestäms ju kvaliten efter priset, om man köper en chocklad som kostar 5 kr så är den inte lika god som en marabou för mer pengar

Skrivet av tysonayt:
Skrivet av Seb:
Skrivet av svendolph:

Hade Sony inte satsat på Blue Ray och skeppat ut dåligt byggda konsoller i förtid hade de hängt med Xbox 360. Jag tror också att det borttagna PS2 stödet har spelat in.

Kvallité i början lönar sig inte och så är Xbox-360 numera inte sämre att spela på än PS3 och har till och med bättre upplösning i GTA4 trotts endast DVD samt sin bättre handkontroll.

Okej så MS har ine skeppat ut dåligt byggda konsoller, ett tag var ju felprocenten uppe i ca 30% en siffra som PS3 aldrig varit i närheten av

Hört talas om ironi, lol!

Okej, ja är bra på ironi men har låter stenseriöst.. Men men

Skrivet av Bab:

Desto mer hype desto sämre spel. Brukar faktiskt stämma i dom flesta fall.

Okej men det stämmer ju inte alls nu, LBP har kammat hem otroligt många bra betyg hos recensenter. Sen att de inte säljer så bra har inget o göra med att de är ett dåligt spel.

Ja tycker LBP är ett helt fantastiskt spel, Men har inte spelat de på ett tag nu, har blivit lite andra spel o sånt och inte fått möjligheten att lira med polare vilket är synd.

Skrivet av svendolph:

Hade Sony inte satsat på Blue Ray och skeppat ut dåligt byggda konsoller i förtid hade de hängt med Xbox 360. Jag tror också att det borttagna PS2 stödet har spelat in.

Kvallité i början lönar sig inte och så är Xbox-360 numera inte sämre att spela på än PS3 och har till och med bättre upplösning i GTA4 trotts endast DVD samt sin bättre handkontroll.

Okej så MS har ine skeppat ut dåligt byggda konsoller, ett tag var ju felprocenten uppe i ca 30% en siffra som PS3 aldrig varit i närheten av

Anledningen till att GTA4 är snyggare på 360 är att det är utvecklat till 360 sen portat till PS3an, Det har inget med Blu-Rayn att göra.

Förövrigt måste Sony göra en prissänkning för att inte tappa i försäljning helt nu när ekonomin i världen är helt kass... Iofs kmr ju sony förlora mer på de

Skrivet av The flying Meatball:

Snygg och smidig näe usch:down:

Smaksak, Men du har fel

Skrivet av The flying Meatball:

Ähh snack ps3an är fortfarande för dyr och jag hatar menyn jag bara tål den inte! Så hellre en 360.

Ähh, Menyn är något utav det smidigaste som gjorts. Mycket snyggare och trevligare än 360'ns gammla, Nya har ja inte sett irl.

Förövrigt, Sånt här säger ju folk hela tiden, hoppas bara det stämmer:), Tycker iofs Killzone 2 drar på gränserna till av vad PS3 kommer klara av... Eller va vet ja.

Har många här problem med squad intvites på PS3an ?

Sjukt va mycket 360fanboys som letat sig hit?, Varför känner ni detta behag av att snacka skit om ett spel? Är de så att ni känner er hotade?

Jag tycker spelet är riktigt snyggt, gillar animationerna bla. Och du som sa att du inte ser skillnad på Halo 3 och KZ2 är nog fan blind.

Sen det eviga snacket om att multiplatformstitlar ser dubbelt så bra ut på 360 är inte heller sanning längre, Dom flesta spelen ser identiska ut. Sen finns det vissa som ser bättre ut på 360 och vissa som ser bättre ut på PS3.

Skrivet av IceBallz:

Har raderat min förhandsbeställning av Little Big Planet. Massa text...

Okej, Men de är bara du som förlorar på de.

Tycker FIFA 09 är ett riktigt bra fotbollsspel. En klar förbättring mot 08, Och det enda jag stör mig på är att som recensenten peka ut att spelaren helt plöstligt slutar springa när en boll kommer mot han och istället börjar sidohoppa på nåt sätt.

Sen satt ja o körde PES09 demon, Fy fan vilket ruttet spel. Tycker inte alls om realismen i det, Känns alldeles för arkadigt.

Kan nån förklara va dessa Avatarer gör?

Tycker fifa har ett bra menysystem, Hoppas att dom har fixat online så de inte är så svårt att spela.

Skrivet av Håkan:

Finns inte redan Gary's Mod till Pc?

Tycker gubbarna verka coola, men spelet i sig verka vara sådär. Att bygga o dela med sig.. How fun can it be?

Garys mod är ju inte likt nånstans

Men du spelar ju osså, Aja, de är grymt coolt

Skrivet av viktorelius:

Vilken var förra storsäljaren

Resistance, Motorstorm, MGS4, GTA4 och CoD4 för att nåmna några

Iallafall, detta spelet verkar bli sjukt kul, speciellt multiplayer.

Skrivet av Gortie:

Jag har inte fattat vad det är ens en gång. Vad är det som gör detta till ett "givet köp" bortsett ifrån att huvudkaraktärerna är virkade?

Du kan bygga iprincip va du vill, hur du vill. Verkar få en riktigt bra community. Asså kolla på trailers etc så fattar man.