Inlägg av Famest

Inlägg som Famest har skrivit i forumet

Jag vill också gärna ha en nyckel!! <3

Citat:

Det är säkert fullt möjligt att spela taktiskt om man koordinerar med en grupp vänner, men när en grupp främlingar ställs mot varandra urartar matcherna alltid i ett ständigt alla mot alla (om än mot två olika mål).

Kör ranked solo 3v3 och är uppe i 700 skill rating nu och jag tycker att folk samarbetar väldigt bra trots att det är en förhållandevis låg skill rating. Det händer då och då att man hamnar med någon som bara kör in i en hela tiden, men oftast samarbetar laget.

De orankade köerna är dock en helt annan femma, men som i många andra spel får man söka sig till rankade köer för att få den riktiga upplevelsen.

Kanske kommer in lite sent till diskussionen, men vill bara säga att jag har moddat sen 2004 och även om det finns moddare som säkert vill tjäna pengar på sitt arbete så känner jag och många andra helt tvärtom.

Har alltid moddat som en hobby och inget annat. Att folk laddar ner ens mods är bara ett plus för mig.

Jag lärde mig att modda genom att tanka ner mods till t.ex. HL2 och kolla vad moddaren hade gjort och utifrån det lära mig grunderna. Mina föräldrar hade nog aldrig låtit mig köpa dessa mods år 2004.
När jag lärde mig att använda GECK för att modda Fallout 3 så var min största kunskapskälla alla andra moddare som lät en använda deras arbete, i gengäld lät man andra moddare göra samma sak.

Det är inget fel i sig att vilja tjäna pengar på sitt arbete, men just mods är en gråzon då det bygger så mycket på communityt, och delar man upp communityt på detta sättet får det ju sina följder.

Man har inte så mycket fritid som när man var tonåring så jag moddar inte längre, men jag hoppas att detta får en bra lösning som gör alla nöjda !

Vänta lite. Varför är 3rd person ett orosmoln ? En av de mest efterfrågade funktionerna från Battlefront 2 är väl att man kunde byta mellan 1st och 3rd-person ?

För att balansera det så gäller det väl att spelet balanseras efter 3rd-person och att de som vill köra 1st-person för inlevelsens skull får acceptera läget. Lite surt men ibland får man göra trade-offs.

Sjukt nog så tog min sambos farmor fram Svensk Damtidning i morse och visade mig artikeln om Notch. Hon blev förvånad över att jag visste vem han var, men jag vann i alla fall några blaskepoäng hos henne !

Nu vill hon att jag ska hämta alla numren av henne när hon har läst klar dem. Nästa gång undviker jag nog att kommentera, haha.

Skrivet av Arkaith:
Skrivet av Famest:

ugh, kommentarerna alltså..

Rocket skrev att hans advokater gjorde den förfrågan , Jay-Z vet säkert inte ens vad DayZ är för något. Kändisars advokater/advokatfirmor gör sånt här hela tiden utan att personen i fråga vet om det.
Det gör det ju inte mindre dumt, men folk här är så snabba med att hoppa på Jay-Z som att han försöker förstöra ert favoritspel.

Varför bryr du dig så mycket om nu Jay-Z inte gör det? Fattar inte poängen alls med ditt inlägg.

Jag förklarade mycket väl vad min poäng var. Att det inte är nödvändigt att kalla Jay-Z för grejer när han bara har idioter till advokater (tyvärr är sådant här riktigt vanligt i USA, där patent och varumärken är ett stridsfält, och advokaterna är aggressiva.)

Det är snarare du som bryr dig så mycket som tvunget måste skriva något som inte bidrar till diskussionen alls :).

Skrivet av conthox:
Skrivet av Famest:

ugh, kommentarerna alltså..

Rocket skrev att hans advokater gjorde den förfrågan , Jay-Z vet säkert inte ens vad DayZ är för något. Kändisars advokater/advokatfirmor gör sånt här hela tiden utan att personen i fråga vet om det.
Det gör det ju inte mindre dumt, men folk här är så snabba med att hoppa på Jay-Z som att han försöker förstöra ert favoritspel.

Om rubriken är "Jay-Z ogillar DayZ" och inte "Jay-Zs advokater ogillar DayZ" eller liknande så blir det som det blir.

Även om jag förstår din poäng, så är det ändå så att en kändis advokater representerar kändisen - på alla plan och inte bara i domstolen. De är en av kändisarnas ansikten utåt och gör deras advokater en sak så är det i princip samma sak som om kändisen själv skulle ha gjort det.

Förstår din poäng med ! Hela denna artikeln känns som click-bait då det är en icke-nyhet (det blev ju inte något av det i vilket fall som helst. Det vara bara en liten kuriosa ifrån Dean Hall).

ugh, kommentarerna alltså..

Rocket skrev att hans advokater gjorde den förfrågan , Jay-Z vet säkert inte ens vad DayZ är för något. Kändisars advokater/advokatfirmor gör sånt här hela tiden utan att personen i fråga vet om det.
Det gör det ju inte mindre dumt, men folk här är så snabba med att hoppa på Jay-Z som att han försöker förstöra ert favoritspel.

Skrivet av Bojkott:

Man lär sig mer av sina egna misstag än att kolla på andras.

Fast nu stämmer det ju inte, oftast vet man själv inte vilka misstag man gör, det är därför många pro-streamers rigoröst påpekar alla fel dem gör under sina matcher för att man ska lära sig. Att lära sig av sina misstag är det som ofta skiljer proffsen ifrån "vanligt" folk eftersom det krävs väldigt djupa kunskaper om spelet för att man ens ska förstå vad man gjorde fel.

Du bara spyr ur dig massa skit om ett ämne du egentligen inte vet något om. Vi har förstått att du inte tror på streams eller whatever, ändå måste du sitta och klaga över det. Precis som med Facebook(det är du som drog den parallellen innan så skyll dig själv) så är medlemsskap och deltagande frivilligt, så att du orkar lägga ner tid på att klaga är helt otroligt.

Skrivet av Bojkott:

Twitch. Spelvärldens svar på Facebook där antal tittare jämförs med likes. Så jävla ointressant att kolla på när andra spelar, precis som att läsa andras statusuppdateringar. Spela själva i stället, och skaffa egna liv i stället för att läsa om andras!

What ? Den liknelsen är helt ologisk. Vad har antalet tittare att göra med likes på Facebook ? En mer logisk jämförelse skulle vara antalet användare på Facebook. Jag håller inte ens med om att Twitch skulle vara spelvärldens svar på Facebook, det enda dem har gemensamt är att det är två populära tjänster.

I vilket fall som helst; Det är klart att inte alla vill sitta och titta på när andra spelar, men Twitch är riktigt bra för att kolla på matcher inom E-sports och framför allt för att lära sig knep av proffs. Jag har kommit in väldigt sent i DOTA-communityt men jag har ändå kommit ikapp en del av mina vänner som har spelat i många år, mest för att jag har kollat när grymma spelare lär ut.

Skrivet av NaxoS:

Blir säkert billigt. Not.

Man kan bygga sin Steam Machine utefter egna specifikationer och därmed få ett pris som går ihop med ens ekonomi. Blir så trött på att folk bara måste spy ut något negativt om exakt alla nyheter på FZ.

Jag tycker det är riktigt bra att Valve skickar ut kraftfulla maskiner för beta-testet så att testarna verkligen kan köra så det ryker och pressa SteamOS så att vi sedan får en bra slutprodukt.

Jag brukade vara aktiv både i artikel-kommentarerna och i allmänna forumet, men på senare år har jag dratt mig ifrån att posta. Jag tror att en del av orsaken till "bitterheten" som vissa upplever egentligen har att göra med att FZ helt enkelt har blivit för stort för att man ska kunna diskutera nyheter/spel som vänner. Ju större ett community blir, desto mer ser man att det populära materialet/populära kommentarer oftast är de som tilltalar den "minsta gemensamma nämnaren".

Nu generaliserar jag, men gamers i allmänhet känns som besserwissrar och vi vet vad som händer när två av dessa ställs mot varandra.

För min del så nöjer jag mig med att endast läsa själv artiklarna på FZ, det är trots allt nyheterna jag är ute efter och FZ är fortfarande bäst när det gäller spelnyheter, särskilt om det handlar om svenska utvecklare. Gillar också att se vad alla veteraner och FZ CREW har för sig. Man har trots allt spelat, diskuterat och haft riktigt kul med många personer här !

PS:
Om OP är ute efter seriös spel-diskussion så rekommenderar jag att du kommer till http://www.reddit.com/r/games och börjar posta. En rätt hårt modererad sub-reddit där fluff är förbjudet. Där diskuteras helt enkelt spel !

Skrivet av Booster:

Oj oj oj, detta kanns som ett stort FAIL!
WoW med lite mer avancerade animationer, far hoppas pa ESO.

Skojar du ? EQ Next är definitionen av sandbox-mmo, ett av de mest ambitiösa spelen jag har sett på senare tid. En funktion som verkar vara riktigt cool är att det inte är typiska mob-spawns längre, utan mobs har sina egna "liv". En grupp mobs kan t.ex ha ett camp på ett ställe, för att sedan migrera vidare till någon annan plats, så man måste scouta deras rörelse-vanor. Bara detta skiljer spelet totalt från theme park-mmos där du kan gå in på valfri wiki och se exakt var alla mobs spawnar och hur ofta.

Det är bara toppen av isberget så att säga.

Roligt att du säger att du hoppas på ESO när ESO är gjort som ett theme park-mmo, där utvecklarna själv har sagt att dem har tagit inspiration från Wow...

Skrivet av Harpa:
Skrivet av Verdurakh:

Watchdogs verkar väldigt intressant

Fan, jag vill inte mata trollen, men det är intressant att poängtera att presentationen inbäddad där ovan faktiskt drevs av en pc med liknande specifikationer som en Playstation 4, enligt Ubisoft. Detta röjdes under GT:s eftershow.

Jag hoppas personligen PS4/Durango/pc-versionerna blir fräckare än Xbox 360/PS3/Wii U-varianterna. Det känns rätt rimligt med tanke på skillnaden i prestanda.

Killen från Ubisoft som var på GT:s eftershow sa ju också att PS4-versionen(och antagligen PC-versionen/Durango) kommer vara mycket bättre än PS3-versionen. Tätare trafik, fler "karaktärer" på gatorna, etc !

Om det är roligt lär Vitan användas mycket mer !

Har också en del invites att ge bort till de som vill ha !

Skrivet av Brain:
Skrivet av Famest:

med Rock/metal, menar du att man får skriva låtar från vilken sorts rock-musik som helst?
I sådan fall blir det
1. Pink Floyd - Echoes
2. Pink Floyd - Comfortably Numb
3. Pink Floyd - Hey you
4. Pink Floyd - Shine on You crazy Diamond
5. Pink Floyd - Money
6. Pink Floyd - Brain Damage
7. Pink Floyd - Time
8. Pink Floyd - Fearless
9. Pink Floyd - Dogs
10. Pink Floyd - The gunners dream

Ja, jag älskar verkligen Pink Floyd så mycket, deras musik är mitt liv :heart:

Edit : Budo, du har grym musiksmak :D!

Du har grym musiksmak.

Shit, det här var verkligen längesen :O! Var faktiskt ett bra tag sen man lyssnade på PF, kanske dags att ta fram några LP-skivor !

Tänk er ett ME med mer fokus på detektiv-arbete och att verkligen ge en djup upplevelse med fokus på lore. Vill spela ett Mass Effect där du inte är en viktig person (i de första tre spelen är du ju katalysatorn) men ändå lyckas hamna i kaoset. Att ME är inspirerat av gamla space operas som Star Wars är det ingen tvekan om, men vill gärna att nästa spel i serien blir mer personligt. De första tre spelen var som en introduktion till ME-universumet, nu vill jag se ett spel som är mer fokuserat på antingen en viss ras, eller kanske ett visst solsystem .

Men det är bara mina tankar, hur det blir i slutändan ska bli spännande att se !

Spelat Planetside 2 i två veckor nu och jag känner ingen oro över att detta kommer vara ett problem för casual-spelare.

Visst, ska man spela spelet hardcore kanske det är rekommenderat att man betalar för sig (mest för resurserna), annars tycker jag man levlar relativt snabbt även med vanlig exp-rate.

Skrivet av modusoperandi:

skräckklassikern Buffy? haha, är inte det nån random tvserie för tonåringar eller yngre?

tack för varningen.

Buffy är absolut en serie för tonåringar, men det är absolut ingen random serie.
Visst, du som är vuxen kanske föredrar Twilight Zone, Twin Peaks, The Walking dead, etc (det gör jag också). Men Buffy försökte aldrig vara en sådan serie. Buffy är, som du säger, en serie för tonåringar, så det är inte den typen av skräck man som vuxen förväntar sig.
Och random vet jag inte riktigt om man kan kalla serien för. Den har vunnit en Hugo, varit nominerad för Nebula flera gånger och vunnit IHG International Horror Guild) för bästa skräck-serie, den gick sju säsonger och många i ensemblen fick en kickstart i karriären med hjälp av serien(Seth Green som spelar Joker i Mass Effect, Alyson Hannigan som spelar Lily i HIMYM etc).

Jag skyddar inte seriens integritet på något sätt, jag säger bara att den inte är så "random" som du påstår, då serien uppenbarligen har kult-status och uppskattas av dess målgrupp.

Vad jag vill komma fram till är att bara för att något inte är gjort med dig som målgrupp betyder det inte att produkten i sig är "random".