Inlägg av zicyo

Inlägg som zicyo har skrivit i forumet

1
Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:
Skrivet av Kaiser_Johan:

Ni måste fixa eran videoplayer! Försöker hela tiden kolla på fragzone avsnitt men varenda gång så slutar/kraschar den så jag måste ge upp.

Skrivet av zippiz:

Ger upp... gillar inte gnälla men ni måste se till att få ordning på er spelare, varför inte köra ut filmerna via youtube tills ni gjort det.

Jag bytte till en version med lägre bitrate nu, funkar det bättre? Vimeo är ju ändå en hyfsat stor spelare på videomarknaden. Den extra krispiga versionen kan fortfarande ses här.

Youtube har vi kört, men de är väldigt vanskliga. Får de för sig att man använder copywritat material tar de bort filmen, vilket inte är hållbart.

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:
Skrivet av Daven:

Går inte att kolla på, avbryts konstant.

Har du problem med andra Vimeo-filmer?

Om det laggar; byt till Googles public DNS 8.8.8.8 och 8.8.8.4 (ändrade i routern och startade om webbläsaren)

Läste på ngt forum om att lastbalanseringen vimeo använder är beroende på att DNS-servrarna uppdateras hyfsat ofta; och min ISP verkar inte göra det.

Oavsett så funkade det för mig i detta specifika fallet

Episkt

Mycket bra! Välproducerat, intressant, bra ljud och tokiga upptåg. Me like!

Och nu är det bara några timmar kvar innan Overkligt #61 släpps!

Helgen börjar tidigt!

Tack!

Superbra, jag har blivit Facebookdegenererad och lyckas inte läsa innantill.

Ja, ugglar och lurkar är vad jag gör bäst

Ahhhh! Tack! Den var ju där rakt framför ögonen

Möjlighet att följa spel

Jag hittar inte/saknar möjligheten att "följa" ett spel; dvs på t ex sidan för Thief 4 vill jag klicka "Följ" och sedan får jag uppdateringar via t ex e-post eller som en notifiering på sidan när något publiceras som är relaterat till den sidan. Detta kan ju styras med t ex taggar.

Kommer det finnas taktiska hjälpmedel för oss som gillar att spela strategiskt? T ex möjlighet att ge order och något som liknar en commander eller supportfunktioner för hela laget. Gärna spelvarianter som påbjuder ännu mer samarbete inom och mellan squads som komplement till de befintliga.

ok, jag återkommer när jag kopplat upp den å checkat. Just nu ligger den och skäms i en låda

Aha nu fattar jag vad du skrev Tack för tipset!

Ok, jag får inte ens någon bild

Tack för bra kommentarer. Jo det var nog slumpen. Anledningen till min post var att den frös och gav tre röda lampor precis när det var 2 mm kvar på installationen av patchen. Den är sedan 2006, köpte den när oblivion släpptes. Så nu får det bli en ny lagom till Skyrim Väntar på den ryktade pricedropen. Skall försöka överleva med PC gaming till november

Hehe sant. Nåväl, jag får avvakta och se om det finns fler som drabbats.

Problem: spring 2011 update kan ge RROD på Xbox360

Är det någon mer som drabbats av RROD av uppdateringen som släpptes idag? Jag har en gammal konsol så garanti finns ju inte...

Ifall det sänker kostnaden på nya spel så visst; jag köper mest begangnat just nu eftersom prisskillanden är för stor. Dock skall jag som konsument inte få det sämre och kan man t ex ladda ner spelet efter att skivan slutat fungera så är det ju bättre än nu. Jag köper ju begagnat för att det finns och är billigare men det skulle kännas bättre att betala till tillverkarna.

1. Kommer man kunna se namnen på deltagarna i sin squad när man spawnar så man kan välja rätt person? Eller spawnar man bara på ledaren? I BC1 är det lite rörigt.

2. Kommer man kunna se ping/uppkopplingskvalitet så man kan välja att leta upp en ny server istället för att bli förbannad på att man missar när det egentligen är lagg?

Äntligen ett paradigmskifte på gång! Inga fler lådor överallt, bara en fet skärm och bra ljudanläggning att lägga pengarna på.

Varför jag tror det kommer funka? Kolla in vilka som ligger bakom företaget: http://www.onlive.com/about/team.html riktigt tunga killar.

Tekniken är inte det mest kritiska i ett sådant här projekt; det är att få marknaden att förstår fördelarna och skapa relationer mellan samarbetspartners.

Lilla pluttsverige kommer förmodligen klara sig med ett (eller få) datacenter, vi är ett ganska långt land men hamnar i princip inom scopet på 1600km.

Tjänsten passar förmodligen inte alla; av flera olika anledningar. Men för det flesta spelare kommer detta äntligen förlösa oss från uppgraderingshelvetet som bara är ren kapitalförstöring.

Upptid för serverhallarna borde i praktiken inte vara ett problem; den största boven är förmodligen min bredbandsleverantör och grävmaskiner som gräver av saker

Hurra för framsteg!

TBC=The Burning Crusade (WoW expansion) och WAR= Warhammer Online

Äntligen! Bara de behåller musiken, gärna en remix

Skrivet av arasse:

Kan nån utanför US bekräfta "You will need an Ubi.com account and you must live in the U.S. to play the game" ?

Jag lyckas installera det (håller på) efter att jag bytt i min profil (på ubi.com/se) från Sweden till United States. Undrar om jag blir stämd till stenåldern nu...

1