Inlägg av Le Erik

Inlägg som Le Erik har skrivit i forumet

Diablo 4 är helt klart det värsta spelköpet jag gjort sett till kostnad, förväntningar och antal spelade timmar i slutändan. Usch. Spelade fort som tusan klart main quest under tvång med en vän och har sedan dess inte rört möget.

Var nära att åka dit på Starfield och Battlefield 2042 också men i sista stund avvaktade jag med att köpa Starfield (tur det) och fick till en snabb refund på battlefield

En stark 4:a! (4.5 typ).

Grafiken, miljöerna och animationerna (för det mesta) är enligt mig topp notch, stämningen är grym. Gillar storyn och karaktärerna överlag. Älskar ju denna typ av media som Alan Wake serien är, så lite bias finns väl. Gillar därtill hela mindplace konceptet, till ett ev. nästa spel får detta gärna finslipas lite till, man kan liksom inte lägga fel egentligen, inga konsekvenser, och det blev lite väl mycket saker att slänga upp på väggen mot slutet känner jag.

Det som dock drar ned betyget är bl.a. att det rent tekniskt inte når hela vägen i mål. Ungefär 2/3 in får jag plötsligt prestandaproblem som jag inte hade tidigare, det laggar som faen varje gång man försöker ta upp kartan osv. En del grova framedrops efter respawns och karaktärsbyten m.m., fick starta om spelet ett par gånger. Fick också 2st gamebreaking bugs som omöjliggjorde att jag kunde ta mig vidare, fick ladda om, tappade ca. 1 timmes speltid. Sånt skaver. Sedan blev striderna och fiendetyperna väldigt uttjatade framåt slutet, sprang i princip bara förbi allting, lite mer variation där överlag hade suttit fint.

Ändå nöjd med spelköpet, rekommenderas starkt.

Tror att det var Lego Racers (1999). Mitt första minne med spelet är från dagis av alla ställen haha, satt där i den lilla spelhörnan vi hade och spelade som besatt, fick också skäll av fröken för att jag inte lät andra barn spela. Sedan fick jag det till familjens pc också och nötade dag ut och dag in.

Älskar trådar som dessa när man får tänka tillbaka och börjar komma ihåg alla underbara spelminnen

CS:GO på cirka 2300 timmar över 3 account (ja jag har smurfat en del stäm mig).

Skulle säga att det helt beror på vilket spel det handlar om (duh), men det finns dock en smärtgräns, jag betalar fan inte över 700 spänn och därmed basta. Dyrare spel innebär helt enkelt att jag inväntar reor, lånar spel av polare eller rakt av skippar ett köp som jag kanske annars hade övervägt. Det är la ändå sunt att tänka såhär kring sitt konsumerande antar jag, men lite tråkigt då det innebär att jag spelar mindre och testar färre nya spel än förr...

En stark 2:a! Spelet fick cirka 8 timmar på betan och 10 timmar vid release, fler chanser än så blir det inte. Behöver inte säga mycket mer än så, vi alla vet vilken katastrof BF2042 är, oavsett om man fortfarande har kul... eller INTE!
Efter i år så är jag rätt färdig med i princip alla FPS, inte bara Battlefield. Lirar lite Halo Infinite mp men trots att det är oerhört mycket bättre än sina konkurrenter så börjar jag bli lite less där också. Guds ljus blir mer avlägset för var dag som går.

Har inte intresserat mig för AC serien på länge och jag kan ingenting om jrpgs så självfallet föll jag på den också. Någon gång borde man ju chansa rätt tycker man då det endast finns tre val, men icke x)

Ja jag hade ju EA play pro en månad så körde via det istället för att rakt ut köpa spelet efter hur betan var... och tur var det. Har lirat ungefär 10 timmar och skulle jag skriva ner allt negativt så hade jag nått maxgräns och mycket har redan sagts av andra, kort sagt jag gillar det inte. Har spelat i princip alla Battlefield sedan begynnelsen och ärligt talat hade jag mer kul med bf5. Ska dock sägas att portal har potential, upplevde att spelet flöt på bättre där och att gunplay i allmänhet kändes mer "responsive".

För övrigt spelade jag nyss lite Halo infinite här på kvällen och wow, det är som natt och dag. Finns ingen mening för mig att spela bf2042 längre och det är la okej, har inte tid över för två stycken mp lir just nu ändå.

Hade jag inte varit för snabb med fingrarna så hade jag fått 10/10, klart det inte var Demon's Souls kolla på bilden för tusan...

Det hoppas jag sannerligen

Har hunnit lira 3 fulla matcher nu på Orbital, testat alla klasser och fordon och än så länge är jag inte imponerad alls. Skulle jag skriva av mig om allt negativt så blir det ett låååångt inlägg. Nu förstår jag såklart att det är en beta, har endast spelat 3 omgångar och jag sitter faktiskt på en rätt gammal rig (1060 räcker inte långt här inte), men satan vad första intrycket är dåligt... Får spela mer i helgen!

Japp, detta ser sannerligen ut som ett modernt CoD *gäsp*

Huvaligen, det var ett tag sedan jag köpte ett Ubisoft-lir och än längre lär det dröja...

Skrivet av SunShine:

Bästa hittills från e3 men långt ifrån vad jag hade väntat mig. Trodde verkligen MS skulle drämma till rejält men det skedde tyvärr inte. Forza var det som såg mest intressant ut för mig.

Tänk vad smaken kan va olika. Forza tillsammans med Redfall var nog det som tilltalade mig minst, när Forza presentationen drog ut på tiden gick jag och hämtade mer kaffe samt fyllde på kattens matskål. För övrigt tyckte jag att det var en ganska schysst show av Microsoft/Bethesda

Äh jag vet inte. Rörigt och scriptad så in i bänken, trailerna alltså. Mycket som inte faller mig i smaken så här långt angående gameplay. Är nog också en av de få som inte föredrar dessa "never seen before" enorma banor. MEN, trots detta jag ser potential här, allt lär inte vara perfekt vid release men saker och ting kan förändras eller patchas bort och än så länge har vi faktiskt inte sett så mycket av spelet trots allt, behöver inte kasta in handduken för tidigt tänker jag. Behöver nog 20-30 min ren gameplay utan en massa BÖS för att komma på banan igen.

Ledsen, men det finns inget argument whatsoever som kan motivera hela 850 riksdaler för ett dator/tv-spel, speciellt inte en standard edition. Hutlöst faktiskt. Kommer ALDRIG att betala så mycket för ett spel, det får bli REA-lådan isf. Är det på riktigt någon som tycker att det känns okej att betala den summan? Kanske om man köper 2-3 spel om året antar jag, men ändå?

Efter min sista tentamen den 3:e så ska jag äntligen spela färdigt RDR2 på pc
Sen lär det blir en hel del Sea of Thieves och Hell let loose också!

Gissade hejvilt

Ja för min del så kan dom lägga över all verksamhet åt att göra "high end" (jo tjena) F2P, mobilspel eller indie då jag tappat nästan allt förtroende för Ubisofts stora AAA lir. Finns säkert en stor asiatisk marknad som slukar upp dom typen av spel med hull och hår, det ska man inte glömma. Suck.

Tror helt ärligt att Black Flag var det senaste jag faktiskt uppskattade. R6: Siege blev visserligen riktigt bra sen och Valhalla har jag inte spelat än (hört ganska bra saker). Men det är ju väldigt tydligt i vilken riktning Ubisoft går och tänker fortsätta gå i framtiden. Trist, men vem vet, Far Cry 6 kanske blir revolutionerande och ändrar min åsikt helt...

Vanligtvis så är diverse dlc eller expansioner det enda jag lägger pengar på utöver baskostnaden för själva spelet. MEN, det finns tyvärr några undantag...
FIFA: mellan 2014-2017, då ultimate team var kul och innan jag gav upp på serien, la jag nog runt 6k.
CS: under årens lopp, säkert 3-4k.
World of Tanks: innan jag avinstallerade hann jag spendera cirka 2k.
Hearthstone: samma sak där, avinstallation efter att ha slösat ungefär 2k.

Och jag ångrar varenda krona! Samt många av de timmar jag lagt ner på spel som inte förtjänade min uppmärksamhet och tid, suck.
Det spel jag lagt mest pengar på, som inte är ett patetiskt flerspelar-jippo designat runt grind, mikrotransaktioner, frustration och spenderande, är nog Skyrim med alla dlc och köp på olika plattformar.