Inlägg av Izgard

Inlägg som Izgard har skrivit i forumet

1
Skrivet av Tobblish:
Skrivet av Rainbearer:

Anita Sarkeesian är {tillbaka med andra delen av Tropes vs Women. En filmserie där hon går igenom hur kvinnor framställs och varför det i vissa fall} inte {är} särskilt bra.

Kan dock sympatisera med vad hon påstår sig vara ute efter.
Det förändras sakta åt rätt håll, spelen kommer inte längre med planscher på lättklädda modeller iaf...

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/f/f1/Barbarian_-_The...

Jodå det händer fortfarande

Tråkigt att FZ väljer att uppmärksamma denna väldigt trångsynta människa som mer försöker skapa propaganda än en bra diskussion där hon ger en RÄTTVIS bild av båda håll.

Själv kommer jag aldrig förstå varför det är fel med en viss typ av attraktiva personer i spel/reklam.

(tar bara skit från luften nu)
En blonderad tjej med ansiktet fullt av sprutor, E kupor blir EJ GODKÄND medans en "vanlig" tjej som inte legat under skalpellen och som har sina B kupor blir godkänd.
(den ena anses vara alldeles för provocerande mot det sexiga hållet)
Vad skickar vi för budskap egentligen?

Edit:
Komiskt med hur hon kunde samla in en så stor summa pengar för denna skiten.
Skit säljer!

Wow, bara wow....

Du är i de tidiga tonåren och redan en självförhärligande manschauvinist. Raskt marscherat.

Skrivet av slartibartfast:

Inte vill ju spelarna köpa pay-2-own iaf. De konkreta siffror man får ut från piratkopiering när man bygger in mer rapporteringssystem i sina spel talar för sig själva.

Vilka "konkreta siffror" tror du man får ut från piratkopiering? Och vilka "inbyggda rapporteringssystem" fungerar fortfarande tillförlitligt efter att kopieringsskydd och DRM har åsidosatt? Sist men inte minst, var talar siffrorna för sig själva?

Skrivet av Hipshot:

Mycket snack och lite verkstad.

Vänta och se, vi har inte fått se verkstaden än. Använd gärna uttryck, men gör det vid rätt tillfälle.

Skrivet av HogisGuy:
Skrivet av Izgard:
Skrivet av HogisGuy:

I see EA has got into some of these poor peoples minds here too.

Det faktum att du skriver ett inlägg på grammatiskt inkorrekt engelska gör dig inte till en intellektuell. Sorry!

Det är ett faktum att alla som blir träffade och ofredad av ett inlägg, leker grammar nazis. You're welcome.

Tack!

Skrivet av HogisGuy:

I see EA has got into some of these poor peoples minds here too.

Det faktum att du skriver ett inlägg på grammatiskt inkorrekt engelska gör dig inte till en intellektuell. Sorry!

Skrev du det inlägget med armbågarna? Det hade nämligen förklarat en hel del...

Eller också kanske det är helt rätt sätt att få folk att förstå att anonymitet inte alltid går att gömma sig bakom, och att saker man säger och gör kan få efterverkningar.

Skrivet av SToFo:

Klart dom gör, 75 % av amerikanska föräldrar är ignoranta idioter. Ett exempel är ju senaste skolskjutningen där folk hade tagit fel på mördaren och mördarens brors facebooksida där han har gillat Mass Effect-spelen och folk blev helt rabiata och skyllde hela skolskjutningen på Bioware.

Det faktum att du skriver något så korkat placerar dig i samma fack. Problematiken är ju inte särskilt ny. I slutänden tror jag att det handlar om rädsla för något man inte förstår eller kännar att man kan påverka. Forskningsresultat spelar heller inte någon roll då det budskap som basuneras ut i medier inte baseras på dessa resultat.

Skrivet av Shinjed:
Skrivet av WarpGuN:

finns väl inga spel som kräver mer än 4gig ram?

Må så vara men spel är inte den enda anledningen till att det är bra med mer ram. Detta skulle innebära snabbare menyhantering medan du spelar, aktiva nedladdningar medan du spelar och helt enkelt snabbare övergång från spel till meny som exempel. Detta skulle också kunna driva applikationer i bakgrunden medan du spelar, skulle inte förvåna mig om de fixar över Skype till Xbox720 t.ex.

Jag hoppas att Xbox720 och PS4 kommer ut med minst 8gb ram, mindre vore sjukt och skamligt. De kan inte använda pris som en bortförklaring längre då ram, speciellt DDR3 ram, är sjukt billigt i dagsläget.

Nej, sjukt och skamligt är att ha källaren full med inavlade barn, som Josef Fritzl. 4 GB Ram är snarare tråkigt.

Det som slår mig(förutom det faktum att många har svårt med stavning och meningsbyggnad) är den totala frånvaron av förståelse för ironi och sarkasm hos många som skrivit inlägg. Jepp, jag tycker att kommentaren om kapade bromsar är väldigt väl funnen.

Inget av alternativen på sista frågan stämmer. Dessutom går det alldeles utmärkt att använda "Riket" eftersom vi befinner oss i Sverige. Och till sist, man subtraherar inte 5 utan med 5.

Fantastiskt. Skulle Microsoft, Bungie eller Activision genomföra något liknande skulle det nog röra upp känslor. Men Blizzard? Som snart släpper Starcraft 2. Fanboys...

Om ni nu tycker att det är så fantastiskt bra att skylta med ert rätta namn, varför skriver ni med nick på detta forum?

Så fort man försöker införa övervakningssystem av någon form finns det alltid några lama stackare som kastar fram argumentet "Den som inte har något att dölja behöver inte oroa sig.".

Anonymitet är i mitt tycke en grundläggande rättighet på internet.

Beställde just från Elgiganten.se. Tyvärr inte fraktfritt som de gör gällande, men då spelet i skrivande stund kostar 0:- får det väl gå.

Jaja, jag skall ändå spring och köpa då jag inte kan vänta. Men det är ju ett bra presenttips.

Skrivet av Hymer:

UFC Undisputed har kommit ut som demo med. Har lagt tips om det men det kommer tydligen inte upp. KOmmer bli årets fighting lir super skönt spel. Lite svårt innan man lär sig kontrolera gubben på marken.

Vad har detta med Red Faction att göra? Roligt att det finns människor som uppskattar fighting-"simulatorer", vilka tenderar att vara skräpspel baserade på sporter framtagna för män med tjocka pannben och TV-kanaler med taskig verklighetsförankring, men det har fortfarande inte med Red Faction att göra.

Jag gillade det första Red Faction även om förstörbara miljöer var en sanning med modifikation. Hoppas det blir ett spel som klarar att stå på egna, naturligtvis förstörbara, ben.

1