Inlägg av Rwaat

Inlägg som Rwaat har skrivit i forumet

Tycker det är ett skitbra initiativ men det väcker ett par, kanske lite kontroversiella frågor. Bla hur detta skall fungera i multiplayer? Eftersom att även de som inte har några hinder kan använda sig utav saker som Lock-On så ger ju det en stor fördel gentemot spelare som kör utan. Att dock ta bort funktionen för mp skapar ju då dilemmat att man exkluderar folk med funktionsförhinder från alla delar utav spelet.

Kan vara värt att nämna att hans karaktär är lvl 1, bara det är ju en bedrift.

Skrivet av Propy:
Skrivet av jkw:

Stängde av när de började fuska.

Räckte med att läsa citatet i artikeln för att jag skulle tappa intresset. Speedruns kan jag förstå, men inte om man ska glitcha sig igenom det...

är ju glitcherna som är det roliga med att titta på speedruns. Hur kul är det att titta om han/hon bokstavligen bara springer igenom spelet [som man ska] så snabbt som möjligt?

Skrivet av uberpwnage2.0:

Jag kan dock inte tänka mig hur ett spel kan vara roligt om man inte ser vad som händer.

Sitter jag på min Nintendo och hoppar runt i Mario eller Adventure Island så ser och vet ju jag att det är spelskillnad. Men hur är det för en sådan som honom? Spelen spelas ju (för att göra det enkelt) likadant och blir ju bara att han trycker på en massa knappar. Ser du vad som händer så känner väl jag att det blir mer än att trycka knappar. Handlar om att tänka, läsa om vad som händer, första uppdrag och lösa problem.

Förlåt mig om någon tar illa upp och jag är JÄTTEGLAD att det funkar för honom.

Enkelt sätt att tänka är väll att det du ser som bild, motsvarar ljud för honom. På samma sätt som om en blind ser på film så är det ju ljudet som är upplevelsen

Roligt att man precis haft 12 dagars semester, men imorgon (lagom till att awesome games done quick) börjar allvaret igen...

Surt, känns drygt att betala 500+kr för 1-2 år gamla spel x)

Mellandagsrea på Wii U?

Hejsan, bestämde mig för ett litet tag sedan för att införskaffa ett wii u, men kände det var bättre att vänta lite på mellandagsrean. Men nu är den här och jag hittar ingen butik som direkt sänkt priset på varken konsol, spel eller tillbehör.

Tänkte därför be om tips utifall någon hittar en butik där dem faktiskt har rea på konsolen främst.

Kan föreställa mig lyckan när man ser mejlet, för att sedan känna hur någon sliter loss det hoppet man nyss fått upp genom att ge en en nyckel till fel platform :,(

Nyhets bilden är ju från Demon's Souls ju >:(

Skrivet av totte1015:

Bevisar hur orättvist det är, sjuka killar får tjejer, fast dom inte förtjänar det överhuvudtaget

Saken är väll den att ingen får en tjej, utan dem "skaffar" en, sitter man bara hemma på datorn så ska man inte förvänta sig att en flickvän bara ska trilla ner från taket.

Skrivet av Blazing_Angel:

Ush, det ser ut som ett hjärndött Run'N'Gun lir.
Hade hoppats att det skulle vara mer som BF3..

Vänta nu, BF3 är ju redan ett hjärndött Run'n'Gun lir.

"Funktioner från det nya operativsystemet ska nyttjas i spelet",

"Craft, create, and explore online with up to seven friends playing Windows 10 Edition Beta, through local multiplayer or with your Xbox Live friends online."
"Multiple control schemes! Switch between controller, touch, and keyboard controls with little to no effort!

Krävs det verkligen Win10 för att kunna spela online samt byta kontroll? Vad är det jag missar?

Trollkarlar sumobrottas när svenska Spellsworn siktar mot Steam

Spelade wclll moden som det här spelet är baserat på en del förut, ganska kul att spela en runda eller två mellan varven, men inget som håller i längden.

Skrivet av Ghoetic:
Skrivet av NaxoS:

Valve är genialiska, utnyttjar idioter till max.

Jo för det är ju Valve som listar dessa knivar på steam market...

Valve får en del utav kakan varje gång någon säljer ett item via steam market.

Själv köper jag nästan alltid fysiska kopior till spel, men beställer dem via nätet. Då får man ju bekvämligheten av den "digitala åldern" men samtidigt fysiska lådor/fodral. Spelen i sig installeras ju genom att man laddar ner dem från steam (eller dylikt) så du slipper böka med skivor. Det bästa från 2 världar.

Skrivet av SnelHest:

När ska utvecklare sluta göra så att ai:n står och väntar på sin tur att bli ihjältagen när man slåss? Så jävla trött på det.

Jo 5 sekunder in o allt mitt intresse för spelet försvann, tråkigare system finns inte...

RO2 + tillhörande expansion är det roligaste FPS jag spelat, så att dem skall göra ett till som dessutom utspelar sig i Vietnam är ju helt fantastiskt!

Skrivet av Hipshot:
Skrivet av Rwaat:

Ja vet inte, när jag läser "kickstartersucce" så antar jag det är ett spel som drog in en stor summa pengar, inte bara ett spel som klarade målet.

Det kan ju iofs vara så att det är ett spel som vill ha, typ - 1 miljard - då är det nog en succe om man skrapar ihop det.

Jo absolut, men då är "det ett spel som drog in en stor summa pengar"

Ja vet inte, när jag läser "kickstartersucce" så antar jag det är ett spel som drog in en stor summa pengar, inte bara ett spel som klarade målet.

Bonfire Ascetic funkar, samt så behöver du inte svara 'JA' på alla frågor.