Inlägg av Lefty138

Inlägg som Lefty138 har skrivit i forumet

Guild Wars 2:Heart of Thorns är ni live och Alpha växer så det knakar. Kom in och spela med oss i Alpha och känn er som hemma, det spelar ingen roll om du spelar lite då och då eller spelar 24/7 Alpha är här för dig och för att öka spelglädjen i spelet ännu mer. Är du ändå inte nöjd med vad vi kan erbjuda? Ingen fara vi håller inte dig i kedjor, representera andra guilds och lira med dem om du vill men du vet att du är alltid välkommen hos oss i Alpha.

Såg och fixade problemet med den lite random exempellänken, tack för tipset Holmann=)

All or nothing! Alphas.se CS:GO Female tournament

[http://www.alphas.se/EventSignup]

Alpha CS GO Turnering 2015-08-23

CS:GO-turnering - 5on5

* Söndagen den 23:e augusti
* Åtta lag krävs för att turneringen skall bli av, varken mer eller mindre.
* Vinnarlaget vinner varsin spelnyckel
* Krav på att följa Alphas regler om uppförande och sportsmanship (se http://www.alphas.se/regler) annars kan man diskvalificeras.

För att anmäla er till turneringen, dra ihop ett lag på fem personer och skicka ett pm till CoBox på hemsidan(endast “lagledare” behöver höra av sig), eller anmäl er på vår TS: ts.alphas.se

SISTA ANMÄLNINGSDAG 16/8!!

http://www.alphas.se/dashboard/messages/compose/to/id-265464

Hoppas vi ses och lycka till alles!

Jajemen, eftersom det blir lir på Faceit så är det 128 tick som gäller=)

Alpha söker spelare till CS:GO

Alphas.se har startat upp e-sportlaget i cs:go igen!

Tänkte först göra en kort beskrivning av vad alphas är och gör;

Alpha är en uteslutande svensk spel-community med över 800 medlemmar som alla är 20år+
Många är casual men en del tävlingsinriktade spelare !
Vi fokuserar på väldigt många olika spel och hostar många olika spelservers.

Det är alltid en skön stämning och högt i tak på våran TS.

För mera info besök vår hemsida:
Alphas.se

___________________________________________

Vi startar upp detta med måttliga mål, vi vill först och främst hitta ett skönt gäng som fungerar bra tillsammans.
Inga planer på att ta över världen på något vis, men samtidigt utvecklas både som individuella spelare och långsiktigt som lag.
Initialt är inte mycket "satt i sten" men vi inriktar oss till en början på Faceit, pracs och någon cup.
Vi har för avsikt att lira 4-5 kvällar i veckan (beroende på hur det färdiga laget nu ser ut)
Eftersom vi representerar Alphas.se är det av stor vikt att man kan behärska sig själv i alla situationer.

Listar här lite egenskaper vi söker;
Vi som startar upp detta har känt varandra i drygt 10 år och pangat CS längre än så, om rank beträffande MM är relevant handlar det om spannet DMG-LE(M)

*20år+
*Vi söker 2 erfarna spelare som har god självkänsla och som har en trevlig sansad karaktär.
*Du är rutinerad vad det bekommer spel i lag, laganda och allt vad det innebär.
*4-5 kvällar (19:00—>) i veckan.
*En IGL är ännu inte utsedd så detta kommer vi behöva testa oss fram med.
*Strategiskt intresserad.
*Diciplinerad.

Vad vi inte söker är någon "high horse"-spelare som domderar och är ljusår bättre än oss övriga på spelet, utan vi vill försöka vara så nära varandra som möjligt i skicklighet, utvecklas tillsammans men främst ha roligt och spela rolig matchbaserad cs:go.

Vad det gäller kommunikation har vi en 250 slots TS med privat del för laget.
Spelserver har vi likaså.

Känner du att du vill göra en måttlig satsning på att lira i ett lag med ett skönt gäng och en underbar comunity?
Kontakta mig via steam;
http://steamcommunity.com/id/aiidea/
eller min mail: eyedea@alphas.se

Väl mött,
Rick

Aj tusan, hur gammal är du?

Alpha Sgc ny svensk guild i Guild Wars 2 söker spelare

Hej alles!

Vi i Alpha står i startgroparna för att starta upp en ny guild i GW2, i och med den nya expansionen och vi vill vara ute i god tid. Vi är en helsvensk spelcommunity med strax under 800 medlemmar som fördriver tiden med en mängd olika spel.

Vi söker svenska spelare som fyllt 20 år, med ett fungerande headset och som vill vara med och skapa en fantastisk guild som vi kan slösa bort våra dyrbara timmar på. I och med nystarten så kan jag inte presentera våra mål mer än att vi ska försöka täcka så många områden som möjligt och ha riktigt kul i processen. Vi befinner oss i nuläget på realmen Gunnars hold.

Guilden är nu upp and running! Vi heter Alpha Sgc så skicka ett meddelande ingame till antingen Lethrandir.3658 eller till EdgarMTanaka.7291 eller ansök om medlemskap på alphas.se

Hoppa in på vår ts om du har några frågor: ts.alphas.se eller maila mig: lefty138.alpha@gmail.com

Hoppas att vi hörs

Mvh Lefty138

Skrivet av Lefty138:

Denna tråden är inte längre aktuell, då Wildstarsektionen är ur bruk i Alpha. Men tveka inte att kika in på vår hemsida och se om det finns spel som passar just dig.

alphas.se

TS: ts.alphas.se

CS:GO Alpha söker spelare till tjejlag

Hej alles.

Vilka är vi?
Vi är 3 tjejer i åldern ~20-24 som söker likasinnade spelare som vill ha kul och så småningom om ta spelandet till högre nivåer.
Just nu består laget av Icaroz, Gosho och Leni. Vi är väldigt sociala, framåt och spralliga. Vi har spelat ihop i ungefär 1 månad men stämningen i laget är på topp och det känns som vi känt varandra mycket längre.
Just nu är vi i Silver IV, dock anser vi att rankerna inte är av så stor betydelse så så länge vi har bra kommunikation, samarbete och har roligt tillsammans så kommer vi att tillsammans växa i vårt spelande.

Vad är vårt mål?
Först och främst vill vi hitta tjejer som tänker ungefär likadant som vi när det kommer till spelandet. Man måste ha roligt för att kunna göra bra ifrån sig, är min åsikt. Vi vill få ihop ett lag så att vi kan börja träna ihop och få en bra sammanhållning. Vi vill börja tävla och visa vad vi går för.

Mvh ¤Icaroz¤

Alpha söker svenska spelare till Starcraft 2

Alpha eSports är en del utav en svensk spelcommunity med 500+ medlemmar. Just nu söker vi spelare till vår nystartade Starcraft 2 sektion.
Krav för att gå med:
1) 20 år samt uppfylla våra regler(Dessa hittas på hemsidan).
2) vara diamond+
3) kunna förstå och prata svenska och engelska
4) Har spelat både WoL och HoTs
5) Delta och vara aktiv, om du inte kan vara online i mer än 2 veckor så säg till
För att gå med, maila oss på lefty138@alphas.se eller TS3 ts.alphas.sets.alphas.se:9987 eller adda mig ingame DarthBomBur992 info ovan och ditt ingame namn och kod.
Vi svarar oftast inom 24 timmar

MvH Alpha Gaming Sport Starcraft 2 sektionen

AlphaSE söker nya trevliga svenskar som är över 20 år och sugna på ett stort, moget och trevligt community! Vi är nu 500+ medlemmar i Alpha och är ett av det snabbast växande svenska gaming community enligt Enjin! Med 200 Guildies så siktar vi in oss på allt mellan PVE, PVP och community events! Vi söker just nu fler drivande personer till PvP samt raids Ansök på: alphas.se eller /w mig ingame ifall du undrar något/ Cardano

Medlemmarna kommer fort när man har roligt! Över 180 medlemmar i guilden samt 500+ medlemmar i communityn. Vi söker ständigt nya trevliga medlemmar samt för närvarande folk som är intresserade utav att hålla i PvP samt Raids. Ansök du också på: alphas.se

Mvh Lefty138

Wildstar - Alpha svensk klan/spelcommunity söker nya medlemmar/\

Hej alles!

Wildstar early access är i full gång och givetvis återfinns Alpha på Nexus. Vi spelar som Exiles på Zhur som är en PvP-realm.
Vi söker givetvis nya trevliga medlemmar och fler spelare till detta fantastiska lir. Vi är en aktiv spelcommunity med över 300 medlemmar. Ansökan gör ni enkelt och snabbt på vår hemsida, adressen hittar ni här nedanför. Passa även på att titta på våra andra spel och se vad som lockar.

Hemsida: alphas.se
TS: ts.alphas.se

Hoppas vi hörs/ Lefty138

Alpha är en svensk spelcommunity med 250+ medlemmar som söker trevlig folk att spela bl.a Arma 3 med. Vi är aktiva på olika mods däribland det fantastiskt roliga Altis Life. Ansök till communityn på alphas.se och se resten av våra aktiva spel. (Krav på 20 år hos den ansökande).

Här följer en liten text som skriven och given utav admins på servern som vi spelar på, du hittar den genom att enkelt skriva Saw i filter i Arma 3:

Saw Altis life

We would like to invite you all to check out our Altis Life server, which is currently one of the most popular Role play altis servers out there. At SaW we have a fresh new outlook on how the server is run and having all cops and rebels registered with saw, we can control the role play (Well as much as is possible). With the Cops all being SaW members and undergoing rule and Play Training, this makes for a better role play game. We would be more than happy for you to come take a look and join our Teamspeak.\"The website address is : www.sawgaming.net "

Mvh Lefty138

Hej Hipshot.

Detta är pga av att vi vill ha en mogen community med spelare som är där för att ha kul och en åldersgräns underlättar detta sökandet, olyckligtvis får man väl ändå säga då det finns givetvis många trevliga människor under åldersgränsen.

Alpha,svensk community rockar Ghost Recon!

Hej alles!

Utöver alla andra fantastiska lir som vi spelar så har Alpha även fått upp ögonen på Tom Clancy’s Ghost Recons Phantoms, och i och med detta så letar vi sjävklart efter fler trevliga människor att spela med. Ansök på alphas.se (20 års krav på ansökan).
Mvh Lefty138

250+ medlemmar och vi har inga planer på att stanna där. Vi söker ständigt nya trevliga bekantskaper att socialisera med. Jag har även den stora glädjen att få berätta att vi numera söker LoL-spelare till vår nystartade LoL-sektion. Vi söker såväl casualgamers som mer tävlingsinriktade personer då tanken är att ett officiellt lag ska upp Välkomna in på vår TS och hör er för angående detta och kontakta Silver eller någon annan admin för mer info.

Ansök till oss på alphas.se

Alpha Swedish Gaming Community sökare spelare till sitt officiella E-sport lag i League of Legends

Vi är ett väldigt nystartat lag där positionerna inte är låsta till 100% men initialt söker vi en van junglare med en hyffsad champ pool så att man inte riskerar att bli utbannad.

Det finns några men viktiga regler att följa.
Reglerna kan läsas här: http://www.alphas.se/regler
Ålderskrav 20 år
Svensk
Server EUW

Just nu har vi blandad Solo Q rank, från Silver 3, Guld 2, Plat 4 och Plat 2. Vi lägger inte all vikt vid solo Q rank som andra lag gör - viktigast är att man passar in i laget och har viljan och förmågan att förbättras tillsammans med oss.

Vi förbehåller oss rätten att på ett eller flera sätt utvärdera ert sätt att spela i syfte att se om ni har vad som krävs för att bli en Alpha.

Kontakta i första hand mig på:
IGN LoL EUW: MacBlade
E-post: dukanmailamig@gmail.com med Subject Alpha teamansökan
Alpha forumet: MacBlade

Mail mall
Namn (för och efternamn):
Ingame namn (main account):
Ålder:
Solo Q Rank:
Main roll (lane):
Reservroll (kan även spela):
Bästa champsen (5st):
Vad är anledningen till att du söker till alpha?
Hur många timmar per vecka lägger du ner på att spela LoL ca?
Hur länge har du spelat LoL? Vilken säsong började du spela?
Frivilligt
Vilken matchup hatar du mest? nämn några.
Vilken champ hatar du mest att möta?
Vad är viktigast jaga kills eller ta en våg minions?
Vad prioriterar du LoL eller annan sport?
Kollar du på några LoL streams? vilka?
Följer du LCS?
Streamar du?
Vad är smartcast?

För tillfället så är vi ca(?) 10 spelare som alla redan är medlemmar i vår community, med fler som står och väntar på att införskaffa spelet. Sedan försöker vi även nå ut till fler spelare i diverse trådar där vi aktivt söker spelare och medlemmar.