Inlägg av fegis

Inlägg som fegis har skrivit i forumet

Ljudet verkar tyvärr ur synk på många eller alla matcher. Sen har jag svårt för när dom vilt blandar svenska, engelska och svengelska...

Det var mycket snack och lite information här. HoN är Dota-klonen som skiljer minst ifrån orginalet men det skiljer, dom gör balanseringar för att få spelet som dom vill och flera i S2 ingick i den tidiga gruppen som utvecklade DotA, Icefrog var inte ensam.

Skillnaderna spelmässigt mot LoL är att man kan neka motståndaren xp och guld genom att döda sina egna enheter, byggnader och hjältar så att inte dom får den dödande attacken. Hurvida detta är bättre eller ej är upp till var och en men det lägger till en till dimension till spelet.
Sen tycker jag HoN är något snabbare än LoL, kanske inte hur lång tid en match tar men hur lång tid man har på sig mellan liv och död. Jag personligen tycker dessutom riktigt illa om LoL:s betalmodell där man har ett gratis spel men är begränsad till att använda en visss uppsättning hjältar varje vecka som sedan ändras. Skall du ha tillgång till alla hjältar så kostar det bra mycket mer än HoN:s 30$ standard-pris där alla nuvarande och framtida hjältar ingår.

Jag förstår inte riktigt varför man släpper ingame-klipp från pre-alpha-stadiet. Man vet inte vad som är placeholder och vad som är slutgiltligt innehåll.
Angående animationer så tror jag inte att dom ens börjat försöka synka dessa med rörelserna än så länge...

RSS-flödet klipper nyhetstexterna

Här kommer jag och klagar igen, kommer inte ihåg när det hände sist men nu visar rss-flödet bara några få meningar för varje artikel. Det kanske är meningen och i sådana fall är det synd men förra gången det hade hänt fick jag uppfattningen om att det då var ett misstag så därför hoppas jag att det är något ni kommer att åtgärda!

Kan det verkligen finnas plats för ett till spel?
Känns som att HoN drar till sig dom flesta hardcore DotA-fans, LoL drar väl till sig dom som är mer casual och lite nytt folk... Valve gör grymma spel men tilltalar något DotA-liknande deras vanliga målgrupp tro?
Ett FPS med samma tänk hade varit coolt däremot, hoppas hoppas

Ruskigt tråkiga uppdrag och känns ganska uselt genomlag. Då finns det många MMO:s som erbjuder en mer positiv upplevelse!

Klar förbättring med längre texter, tackar så mycket!

Om fullspelet rabatteras lika mycket för dom som köpt demot ser jag inga problem med modellen. Snarare ett bra sätt att mäta efterfrågan, men innan vi ser hur det används vågar jag inte säga något, kan bli bra, kan bli dåligt...

Precis den feeden ja, då blir jag genast mycket gladare. Lycka till med insektsbekämpningen!

RSS:en klart försämrad

Gillar verkligen inte RSS-ändringarna, förstår att ni vill öka antalet sidvisningar (eller iaf reklam-exponeringar) men för mig skulle reklam i rss-flödet vara ett klart trevligare alternativ än att bara få rubrikerna och ingen ingress. Ni riskerar att förlora mig som läsare med den här ändringen.

Gör rätt istället och skicka en 301:a till browsern. Inga google-problem, snarare bättre då ni inte tappar det värdet som /n hade tidigare som nu går förlorat.

Konstigt att bara släppa det till PC känns det som, men det kanske bara är jag.

Glimten i ögat var det verkligen, verkar mycket lovande.

Tycker titeln är lite missvisande då dom inte kommer utveckla mer innehåll till spelet men kommer fortsätta patcha buggrättningar. Inte helt ovanligt att det inte kommer mer innehåll tycker jag så jag ser inte riktigt vad som är så särskilt med detta...

Bra sida för att hålla ordning på alla reor: http://www.steamgamesales.com/?sort=savings&order=desc&cc=de

Aha, alltid något

Låter bra det!

Slippa reklam i videoklippen

Jag gillar verkligen alla dessa videoklipp men när det är samma irriterande reklamsnutt på samtliga klipp så blir det väldigt irriterande. Antar att ni får betalt per visning men ifall ni inte skulle få det så skulle jag uppskatta ifall ni begränsade antalet visningar av en viss reklam till 2 ggr per konto och dag eller något liknande.

För min del skulle även reklamfria premiumkonton som kostar några kronor om året vara av intresse men det kanske inte finns underlag för...

Bättre filtrering av nyheter

Jag gillar verkligen fz men skulle vilja sortera bort lite nyheter... Själv är jag intresserad av PC-spel och i viss mån ps3 och x360 men bryr mig inte alls om mac, DS, PSP, Wii och allt vad det kan vara. Kan man önska sig bättre filtreringsalternativ?

SP verkar det här spelet bra, MP gör att jag vill gråta, vad tänkte dom på egentligen?