Inlägg av Pannkakssylt

Inlägg som Pannkakssylt har skrivit i forumet

Skrivet av Joakim Kilman:

Nog är det en bedrövlig trailer alltid. Utöver det är det svårt att säga så mycket.
Helst hade jag sett en bra remaster av originalet, men med tanke på hur det gick förra gången är det väl lika bra att de inte försöker sig på det igen.

Finns en väldigt bra remaster mod till Sh2 på pc, "Silent hill 2 enhanced edition" som gör spelet väldigt fint och så att det fungerar på moderna datorer. https://enhanced.townofsilenthill.com/SH2/about.htm

https://www.youtube.com/@WhereAllBegins/videos

Antagligen kommer Silent hill 2 remaken förlora all "konstighet" i röstskådespeleriet och hur karaktärerna agerar som gjorde spelet unikt. Men förhoppningsvis nailar de atmosfären och gameplayen.

Vissa kommentarer påminner lite om detta:

Skulle bli 666% glad på en skala 1-1000%

ezpzleminsqizi

Utav alla spel som kommer att släppas 2023 så kommer detta spel definitivt vara ett av dem.

Animationerna ser bra ut. Men vad är det där låset till för? Det hänger ju bara på ett dörrhandtag.

Både gamla och nya Disney filmer har många bra svenska dubbningar.

Den ser bra ut. Men ja hans röst är tråkig. Det är ju bara Chris Pratts vanliga röst i princip.

Skrivet av SWEBarb:

finns det en solo kampanj ?

Det finns några korta solo kampanjer/missions. Men det är huvudsakligen ett multiplayer spel.

k

Dubbning funkar bara om det är tecknat tycker jag. Svenska dubbningen till League of legends arcane var faktist förvånansvärt duglig.

God Hand. Med denna nu klassiska recensionen från IGN som gav det 3/10 https://www.ign.com/articles/2006/10/10/god-hand-review

Äter inte djur men jag bryr mig inte ett dugg om vad som händer med djur i ett tvspel. Eller i en bok/film för den delen heller. Vad som händer med djur dagligen på riktigt är mycket värre.

Arbetsmoralen (eller vad man kallar det) i Japan är brutal. Har varit där två gånger, det är alltid folk som sover på tunnelbanan. Även en massa som sover ute på gatan för att det är antagligen för långt att åka hem så det är ingen idé att åka hem om man ska börja jobba igen om 6 timmar. Det är ofta ingen betald övertid heller. Man kan också bli tvingad att gå ut och dricka med chefen på en vardag. Om man inte följer med anses det som oartigt. Kände en person som jobbade varje dag (även helger) och sov 4 timmar per natt.
Hatten av till dem jag skulle aldrig orka.

Skrivet av Fredrik Eriksson:

Kan de inte samtidigt passa på att ändra namnet från Brigitte till Birgit eller Birgitta? Jag menar, hur många i Sverige heter Brigitte egentligen jämfört med Birgit och Birgitta? VA!?

(Detta kan vara ett i-landsproblem.)

Reinhardt som är från tyskland döpte henne, därför har hon ett tyskt namn. "Reinhardt agreed, and when Torbjörn's daughter was born he named her Brigitte, which her mother apparently agreed with."

Alla deras ansträngningar är förgäves. Valve sa ju själva att det var bara de som fick stänga av streams av Dota2 så folk kommer titta via Twitch ändå.

"Tydligen" en grej? Så ni menar att folk gör porr av ett spel med snygga tjejer i ? Obegripligt.

Skrivet av Rentah:

Är jag den enda som inte får ihop 4200kr för 1070? (379 dollar)
Det borde ju vara en tusing lägre ju? Eller har jag missat något?
3300-3700?

Om man kollar här http://www.valuta.se/ så borde det vara 599$ = 4924kr, 379$ = 3116kr osv. Alltid dyrare av någon anledning, skatt eller nått vad vet jag.