Inlägg av Lethal01

Inlägg som Lethal01 har skrivit i forumet

SE kalkylerade säkert med att alla ps5-ägare skulle köpa typ tre-fyra kopior vardera!

Jag är också fortfarande lite bitter att bladesen försvann. 🙂

Det finns numera en knapp djupt inne i Heroic för att kunna installera enskilda spel från Heroic in till sitt Steam-bibliotek också, så man kan starta spel utan att behöva starta Heroic först (och använda game specific power settings för dessa också)

Jag har aldrig riktigt förstått vitsen med flygsimulatorer innan, det har verkat lite för långtråkigt. Men jag blev lite sugen på rymd-skjutare, så jag köpte en liten flight stick, och hade ändå gamepass, så jag tänkte att jag kunde ju testa Flight Simulator också. Jag fastnade lite, har nu 25 dygns speltid enligt xbox-appen (visserligen säkert 90% laddningsskärmar och patchnedladdningar ).

Skrivet av Broshimitsu:

Nej.

Call of Duty: Modern Warfare (2007)
Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009)
Call of Duty: Modern Warfare 3 (2011)
Call of Duty: Modern Warfare Remastered (2017) (Remaster på MW från 2007)

Sen kom den nyare serien, som är helt fristående och har ingen koppling till den tidigare serien:
Call of Duty: Modern Warfare (2019)
Call of Duty: Modern Warfare II (2022)

Det kom även en remaster på Call of Duty: Modern Warfare II (2009) som släpptes 2020

Skrivet av DitroX:

Kör på PC nu, och allt som är rött är verkligen extra rött. Kollat inställningarna, inte hittat någon fix. Någon som har samma problem?

Jo, samma här. Det såg helt normalt ut i mobilversionen däremot

Skrivet av Aletheides:

https://www.aroged.com/2022/05/02/square-enix-says-deal-with-...

Roligt att SquareEnix säger att de nu kan fokusera på Blockkedje investeringar efter försäljningen NFT för alla!

Framtiden är äntligen här!

Skrivet av Johan Lorentzon:

Jag importerade också japanska-versionen. Minns att det tog typ 3 dygn att ta hem spelet via launchern och det var 2 eller 3 olika serielnycklar.

Det låter väl precis som XIV fortfarande , att försöka köpa och aktivera det var en lång konstig feberdröm med olika konton och sidor.

Skrivet av duchovny:

Har varit lite sugen men efter mitt senaste försök att få igång mitt konto gick i stöpet så orkar jag inte längre.
Square Enix måste ha världens absolut värsta konto-management system. Jag höll på i lite över en timma sist och fick ändå inte tillgång till mitt konto i slutändan.

Folk som säger att Dark Souls är svårt, har aldrig upplevt den riktigt själsliga smärtan som är att fixa ett konto hos SquareEnix!

ordlig.se nr 23, 5/6

⬜⬜⬜⬜⬜
🟨⬜⬜⬜⬜
🟩🟨🟩⬜⬜
🟩🟨🟩🟩⬜
🟩🟩🟩🟩🟩

Fastnade helt också. iPad och handkontroll = ❤️

Carmageddon-introt är ju en riktig klassiker!

Jag gissar att EA överväger att göra ett renodlat FUT-spel där då själva licenserna för ligorna och lagen inte är lika kritiska, men däremot spelarna (som man redan har på annat håll)

90 på metacritic för tillfället. FZ-recensenterna fortsätter att försöka vara lite tonårs-anti.

Råkade jag komma in på Just Cause 5 revealen av misstag?

Ok, jag kankse gick lite väl långt med "motionsspel"😊. Rätt bra axelträning är det i alla fall! Jag är den typen som spelar Beatsaber med hela kroppen också, och även här så lämnar fötterna marken innan de större slagen. Får upp helt okej puls.

Glömde nämna stora nackdelen också, det är väldigt få låtar som ingår i dagsläget (som det alltid är på musikfronten på indiespel). Men som tur är har de använd samma track-format som beatsaber, så det finns redan färdiga hyfsat stabila modverktyg för att göra egna låtar.

Köpte precis Ragnaröck på Steam, och blev helt såld direkt. Hybrid mellan gammaldags rytm- och VR-motionsspel, där du som trumslagare på en vikingabåt försöker motivera dina mannar att ro fortare. Att susa fram på vattnet i VR spelandes trummor till vikingametal är helt klockrent! Det släpptes som early access på steam för en månad sedan, och än så länge på 320 recensioner så är 98% upptummar.

Team Fortress Classic hamnar säkerligen högst upp, nog med Puzzle Pirates som #2. Mer varit splittrat spelande på senaste decenniet, men lyckats samla ihop till >1000h Rocket League också

Dagens sammanlagda peak för aktiva FM2021/2020-spelare på Steam var ~115 000 pers. Konstig definition av avsomnat, kan jag hålla med om