Inlägg av draco

Inlägg som draco har skrivit i forumet

Kids som trollar som inte har något bättre för sig, om inte kids.. så är det vuxna kids.

/ignore på dem

Låt de spela early access på steam och gnälla, mata inte trollen med lingon.

fyfan vad tråkiga videos de kommer med.. inte bättre och lägga resurserna på nått annat?

Jag som ville måla min tank med röd färg efter jag hade kört över en/flera spelare..

Men om vi ska vara mer petiga (inte för att jag bryr mig) men då kan man tycka varför finns det inte med gore i spelet? kör över soldater med en stridsvagn bör ju lämna en del krossade kroppar efter en.. skjuta sönder armar, ben osv..

Ja vad skönt, då slipper vi de som gnäller (dock kommer det vara några som köper det ändå, fast de har gnällt..)

want some cheese with that whine?

det är ett underhållande spel för X antal timmar för en liten peng om man ska jämföra det med bio eller nått annat man kan spendera pengar på.. inte hela världen om det inte är perfekt, orka bry sig.. BF har alltid varit ett lir som man inte ska ta för seriöst, bara lira me sina vänner och ha kul.. billigt för de timmar man får ut av spelet

Mycket negativa vibbar här tkr jag..

blir ett givet köp med eller utan royal..!

Här har man väntat, sitter fortfarande på gtx 980.. ska bli trevligt med det nya serien till vintern! samt till skärmen pg35vq om den nånsin kommer att släppas

Soldier 76!

Visst får man tycka, tänka och säga vad man vill. Alla har rätt till en åsikt, men det som är skrattretande att folk orkar lägga energi på något som inte direkt har någon betydelse.

Att spelet går ut på att slakta fienden det reagerar inte många på.
Vill man ha historiskt korrekt så får man läsa på vad som har hänt i ww2, och inte vad som finns med i ett spel.

Jag skulle kunna säga.. varfan är allt gore? Ett krig utan blod, flygande armar, tarmarna som åker ut osv osv.. Köra över fienden med pansarvagn och jämna deras huvud med marken.. Jag vill se blod! Det är ju historiskt korrekt!

Som vissa gnällde på 300 filmen, att det inte är historiskt korrekt. Men vem bryr sig, det är en tuff fet film

Orka bry.. det är ju framför allt bara ett spel.

Skrivet av whoo:

Absolut, men det tråkiga är ju att hypemaskinen ska gå så länge.
Hade varit bättre att hålla tyst om det tills nu, premiärvisa e3 2018 och sen släpp början av 2019.

”Väntan” hade då ”bara” varit ett mer rimligt halvår.

Så de ska vänta med att släppa information för att de flesta gamers är giriga och har inget tålamod?
Finns annat att göra medans man väntar. Nu för tiden så kvittar det vad utvecklarna gör, alltid någon som gnäller om något.

Skrivet av breahl:

Snacka om att ha tagit efter Overwatch. Luktar flopp på detta.....

om du hade läst på lite bättre så hade du upptäckt att titlen för quake champion var redan påtänkt innan blizzard publicerade overwatch..

det är overwatch som tar efter quake, UT, tf2 osv..

för mig är AO det bästa mmorpg jag har lirat.. där la man ner 4800ish tim på sin fixer.. uberfix på rk2

hoppas på AO2 nån gång i framtiden..

de borde ha skapat riktiga maps för ctf och inte bygga om mapsen lite granna som det är nu.. och flaggan ska insta plockas när man tar upp den..

Skrivet av azynkron:
Skrivet av draco:

Jag förstår inte varför personer gnäller, allt tar sin tid.. finns så mycket mer att ta upp men det orkar jag inte.. och är ni för dumma för att förstå så snälla gör något annat än att sitta o gnälla på något ni inte förstår..

För det första, du kan ju inte sitta och jämföra RDR med SC. Det förstnämnda utvecklades med R* egna pengar medan SC är crowdfunded. Och det min vän är en jäkla skillnad.
Varför det, frågar du och jag är glad att du tog upp det.
Med tanke på att 8/10 kickstarter e t c projekt blir löst bajs så är det inte konstigt att de som deltar och potentiella spelare är lite skeptiska. Och med tanke på att de byter spelmotor IGEN så här sent i projektet, även om jag vet anledningarna, får en hel del varningsklockor att ringa. Jag tycker mig lukta en hel del förseningar igen men jag hoppas jag har fel.
Problemet med crowdfunding är att folk inte är tillräckligt skeptiska i början. De går på all hype och förrenderade bilder för att sedan sitta och gråta i forumen. RSI är ingen skillnad även om de levererat mer material än de flesta. Det är naturligt att om du blandar in allmänheten i utvecklingen så har de också rätt att ifrågasätta hur deras pengar hanteras.
Och det lille vän, är inte att vara dum.
Jag har varit inblandad i flera sådana här projekt, dock inte SC eftersom jag tröttnat på totalt poänglösa krig mellan fanboys som du och de som inte borde ha köpt in sig.

Tänker inte sitta här och förklara igen, vissa personer förstår sig tydligen inte på spelbranschen..

och om jag är fanboy.. vad är du då? jo.. se första meningen..

SC är inte en aktie där du investerar i, och sen kan ställa krav beroende på hur mycket pengar du har investerat.. kickstarter.. är mer att du skänker bort dina pengar åt någon och hoppas de gör klart projektet som de har lovat..

det roliga är.. vi säger att de hade fått alla dessa pengar som de har fått.. men de gör det dom verkligen lovade från första början.. då hade spelet redan ha varit släppt och de hade haft säkert fett mycket mer pengar över.. men då hade alla börjat gnälla på att de har så mycket pengar men så lite innehåll i spelet..

The development of Red Dead Redemption began in 2005. Rockstar Games published Red Dead Redemption on May 18, 2010

Red Dead Redemption was delayed numerous times through its four-year development, often attributed to technological problems. The working hours and managerial style of the studio during development was met with public complaints from staff members. Red Dead Redemption was officially announced in 2009; it was heavily promoted and widely anticipated.

Rockstar improved their proprietary Rockstar Advanced Game Engine (RAGE) to increase its animation and draw distance rendering capabilities.

Production

Preliminary work on Red Dead Redemption began in 2005;[2] full development commenced in 2006, following the formation of a core development team.[3] Rockstar San Diego co-opted a number of other studios owned by parent company Rockstar Games to facilitate development between a full team of over 800.[2] Media analysts estimated the development budget for the game was between US$80 million and US$100 million, making Red Dead Redemption one of the most expensive video games ever made.[4]

https://en.wikipedia.org/wiki/Development_of_Red_Dead_Redempt...

SC har ca 350+ personer som arbetar på det.. vs 800 (RDR) och SC staff var det inte många av då när de startade..

SC140$ miljoner vs US$80 million and US$100 million (RDR) och SC hade inte denna budgeten efter kickstarter.

SC har utvecklats sedan 2011.. RDR utvecklades i ca 5år..

RDR har inte nämnt spelet förens 4 år senare.. efter publicering fick alla vänta på det i ca 1+år.. vs SC som alla fick reda på redan från första början = väntan känns oändlig..

Vi får redan från första modulen börja känna på spelet, fick vi göra det till RDR?

Jag förstår inte varför personer gnäller, allt tar sin tid.. finns så mycket mer att ta upp men det orkar jag inte.. och är ni för dumma för att förstå så snälla gör något annat än att sitta o gnälla på något ni inte förstår..

Skrivet av Hajfena:

@FN80
Poängen är att de har ju satt ditt ett jättestort fönster på Javelin som de sedan täckt för med massa metall, nämn en vettig anledning till detta. Är tanken med SC att antingen så är ett rymdskepp flygduglig om den har en fungerande HUD eller helt oduglig att flyga ensam eftersom HUD ej fungerar, eller kan ej radar/skanning utrustning gå sönder?
De som resonerar att sikten från cockpit är helt onödig verkar inte ha lyssnat på Chris över huvudtaget. Rymdskepp åldras, de slits, och tanken är inte att sprängas i bitar vid första möte med en motståndare, utan att faktiskt överleva om än skeppet man kör saknar både blinkers, ett bakhjul, gps och radioantenn.
Problemet är att jag har än idag inte sett några tendenser till denna inlevelsefulla spelupplevelse utan får gå på Chris ord om att detta är framtiden i SC och då ska alla skepp designas med att kunna föras fram utan en HUD, ren logik egentligen.

Use the force Luke!

https://www.youtube.com/watch?v=o2we_B6hDrY

Spelet är som bäst om man har ett fullt team som vet vad de gör, de byter heroes när det behövs. OW är gjort för att spela med fullt team, speciellt när det kommer till competitive.

Men eftersom det är så många miljoner spelare som spelar det så brister spelet totalt när det kommer till solo eller 2-5 manna team. För man kommer alltid att stöta på spelare som inte bryr sig, som bara kör en hero och det kvittar vilken map eller mode det körs. Finns man i träsket 0 - 3500p i ranked så kommer man få med sånna spelare mer än man vill eftersom det finns så många miljontals spelare.

Därför tycker jag personligen inte spelet är bra gjort för public random matcher. Pga alla olika abilities, ulti, vapen som gör det omöjligt att balansera just för random spelare som bara kör en och samma hero.

Då jag är en gammal quakare.. så ser jag framemot nya quake som kommer. Dock kommer de ha en ability men alla kommer att ha samma förtusättning när det kommer till vapnen som gör det mer balanserat än i OW. Och då kommer man förhoppningsvis slippa randoms som förstör för en.. sen... tack och lov så gör dom inte det till konsol heller. För OW känns lite för mycket konsol.

Skrivet av Zerp:
Skrivet av draco:

Är ni bittra för att ni inte får spela eller är ni bara näthatare?

Jag tror du får läsa på om vad näthat är... Enligt Wikipedia:
"Näthat är hot, trakasserier och kränkningar mot en individ, eller hets mot folkgrupp, som sker över internet."

Skrivet av draco:

Om ni inte är kids så bör ni ju förstå att de flesta spelutvecklare brukar flytta fram release dagen. Det är inget ovanligt.

Är det "inget ovanligt" att flytta fram releasedagen från "mitten av 2014" till "kanske slutet av 2016" också? De angav leveranstiden för sin singleplayer del till betalande kunder inom 18 månader, och detta var ganska exakt 48 månader sedan. Är det "normalt" att försena spelprojekt ytterligare när de redan är 30 månader försenade?

Skrivet av draco:

Och ni som gnäller och hatar.. Fan tar er om ni rör spelet om det skulle bli en success.

Jag ser absolut inte varför jag inte skulle få röra en produkt jag redan betalat för och väntat på i över 4 år. Kan du utveckla ditt resonemang lite där? (om det nu finns något).

Om du är sur på att Volvo är försenade med din leverans av din bil du köpt, är det rimligt av mig att kräva att du inte skall få använda bilen du köpt när den väl levereras?

Så mycket hat det är mot RSI/Chris Roberts så kan jag inte hitta något annat ord än näthatare.

Om du har lite logik u huvvet så borde du förstå att planen från början att ha en budget runnt 500k "$2,134,374 pledged of $500,000 goal". Att sätta ett datum då är lite svårt, det är en gissning de får ta fram eftersom de behöver ge ett datum.
Och med lite till logik så förstår du väl att datumet ändras med dagens budget? Varför låsa ner utvecklingen om de har den budgeten de har idag?
Jag har pledgat från July 05, 2013 och subscribe i 2 år. Ser du mig gnälla? Ha lite förståelse vad de kan åstadkomma och lite tro.. och ge dom den tid de behöver än att sitta här och whina.

Igen.. med lite logik så förstår du väl att med den budgeten så kommer det att ta mer tid än planerat då de inte viste att de skulle få så mycket de har fått in.
Och igen.. de flesta spelen tar runt 5+ år att skapa. Det enda skillnaden är att ni inte känner till spelen förens de publicerar det och då har de utvecklat det ett par år.

Snälla väx upp.

Är ni bittra för att ni inte får spela eller är ni bara näthatare?

Om ni inte är kids så bör ni ju förstå att de flesta spelutvecklare brukar flytta fram release dagen. Det är inget ovanligt.

Och ni som gnäller och hatar.. Fan tar er om ni rör spelet om det skulle bli en success.

Haha fz.. trodde ni kunde bättre. Har ni också köpt dyra skepp och är besvikna som vissa här? Bättre kan ni.

Whine whine whine.. gnäller som små kids.. giriga jävlar..

Så stort som SC verkar bli förstår ni väl att det inte byggs på 3-5år som vissa verkar tro.. allt tar sin tid. Välkommen till verkligheten, gå ut o ta lite frisk luft vettja.