Inlägg av nidnus

Inlägg som nidnus har skrivit i forumet

1

Jag sitter och spelar igenom spelet för första gången nu på ps5:an. Regin är bitvis lite konstig men gameplay är helt fantastiskt. Jag är överraskad av spelet och jag ser verkligen fram emot att få spela på kvällen efter att barnen har lagt sig.

Det var länge sedan jag kände det så tack för detta!

Amen.

Mycket av det som har skrivits här måste man hålla med om. Spelet är för spretigt, för långt, inte lika känslomässigt engagerande som ettan osv. Faktum kvarstår dock att när eftertexterna rullar så sitter man där med väldigt mycket känslor att hantera. Jag har faktiskt inte brytt mig så här mycket om en story sedan jag spelade ettan. Det är en klar vinst i min bok.

Som alla andra har jag såklart synpunkter på storyn men i slutändan har spelet varit en stor upplevelse för mig.

Varför skriver ni om pewediedie eller vad han nu heter?

Mer sex, mer variation, mindre shoot 'em inspirerad action.

Om man är beredd att lägga 30k på en speldator varför inte då köpa en billigare laptop och en stationär med bättre prestanda?

Skrivet av Johan Olander:

Där dog min hype. Vi fick inte se något och kvalitén var ju sådär.

Wut? Försöker du provocera folk avsiktligen? Det såg ju suveränt ut.

Jag skulle nog gissa på att de först bestämde sig för att de ville ha en naken tjej och sen kom på en anledning som motiverade det. Fast, sure, vad vet jag.

Missförstå mig inte dock; jag har inga som helst problem med nakna tjejer. Men ska de vara en av huvudkaraktärerna får de gärna motivera det mer. Inget krav, jag använde det snarare som ett exempel på varför jag tycker Kojima är lite överskattad.

Vad jag inte förstår är varför alla är så eld och lågor över Kojima. Nu har jag bara spelat de senaste MGS som hade fantastiskt gameplay men helt urusel story (där det senare var dt Kojima bidrag med antar jag?). Man märkte direkt att det var något som hade gått repeat i oändligheten med historia på historia på historia. Med fräscha ögon var hela storyn skrattretande. Ta bara exemplet med prickskytten utan kläder, vad var grejen liksom. Jag gillar nakna tjejer, men här var det bara löjligt.

Tack till författaren för att denne använde han/hon istället för det vedervärdiga hen.

Skrivet av Joakim Bennet:

Tack alla för feedback, positiv som negativ!

Även om jag inte håller med många av er i er kritik mot min artikel (rubriken var tillspetsad, jag vet) ska ni veta att jag lyssnar och tar till mig så mycket mer av er än random hataktivist på "sociala medier". Det är ni som gör FZ, även om ni inte håller med alla gånger.

Sjukt skönt också att det är en sån blandning av åsikter här inne, att det faktiskt går att mötas trots denna överväldigande mängd... män.

Stå på dig Joakim. Idiotiska politiker ska hållas kort. Oavsett politisk färg.

Skrivet av Shimo:

Generellt har jag inga problem med Fi, men detta var pinsamt oinformerat.

Jag föreslår att du läser deras partiprogram och några debattartiklar som företrädare för partiet har skrivit.

Så vad tyckte ni? Jag har väl spelat igenom halva ungefär och tycker det är rätt bra. Regissören känns lite pretentiös och styrningen är horribel men överlag är spelet ganska OK. Jag gillar känslan i det. Det och vädret.

Skrivet av zliddret:
Skrivet av nidnus:

Vafan håller ni på med? Varför lägger ni upp sån här skit för? Skärp er.

Frågan är varför kollade du från första början när det står vad som sker? FZ handlar om spel och det är ett video från nya sniper elite, vad blir det tror du? Jo något spelrelaterat, snarare du som får skärpa dig

Jag kollade aldrig på videon. Jag förstår inte varför en sån här köttig grej ifrån ett spel ska lyftas fram som något speciellt. I min mening bara osmakligt. Ska man fokusera på ett speciellt spel så finns det väl bättre saker att skriva om än en sån här scen?

Vafan håller ni på med? Varför lägger ni upp sån här skit för? Skärp er.

Trist att allt ska vara online nu för tiden. Jag är för gammal för att orka med stressen med att spela med andra. Jag vill sitta själv på min kammare och avnjuta spelandet i lugn och ro.

Nu har jag aldrig spelat något av FF spelen men måste säga att den där releasevideon inte gör mig det minsta pepp.

Fast antar att man måste ha varit med historiskt för att det ska vara kul. Lite som Metal Gear Solid. Hade inte spelat det innan Phantom Pain heller. Gameplay var till och från riktigt bra men storyn var det sämsta jag någonsin sett typ.

Spelet är bra, dock inte lika bra som Witcher 3. Jag håller också med att det är lite gammalmodigt, på sätt och vis känns det som något med 4-5 år på nacken.

Charmen med spelet är att gå runt och utforska och hitta olika vapen etc. Själv storyn är rätt tung och utan att spoila något så tycker jag slutet, eller snarare valen man tvingades ta, lämnade en del övrigt att önska.

Av mig får FO4 7.5/10 och Witcher 3 8.5/10. Det bästa spel jag kört är Last of Us som antagligen trillar in på 9.5 eller 10.

1