Inlägg av kristallkrona

Inlägg som kristallkrona har skrivit i forumet

fin recension. jag har spelat detta med, grät som ett litet barn. spelade igenom detta när jag mådde som sämst. även om det inte var någon dialog eller så i spelet så kände man hennes smärta och vad hon gick igenom. enda minus när jag spelade detta var allt pussel som var lite knepigt ibland.

spelade på min pojkväns konto, då han har detta spelet. det är galet roligt tycker jag!

Kul att läsa en annan recension av detta spelet. Jag hyllade detta till skyarna. Jag spelade detta då jag mådde som sämst, och det fångade mig otroligt mycket.

Personligen så är detta fortfarande ett väldigt bra spel. Och jag gråter fortfarande som ett litet barn när jag spelar det.

Men som sagt, kul att få läsa andra recensioner av detta spelet.

Skrivet av Nomman:

Minns att jag testade betan, men att systemet för att gruppa fungerade väldigt dåligt. Det var som om vi, jag och min kompis, (tidvis? hela tiden? minns inte!) befann oss i olika instanser och mötte olika fiender. Ungefär som att spela singelplayer tillsammans. Det förtog hur som helst en stor del av spelglädjen.

Någon som känner igen vad jag pratar om? Har det fixats än?

Är lite sugen att ladda ner och testa. Vill minnas att spelet i övrigt var ganska stämningsfullt.

Det funkar bra att gruppa ihop. Anledningen till att man är i olika instanser i spelet kan vara för att man gjort olika saker i spelet i just den zonen. Men skulle det hända att man inte ser varandra så är lösningen att man högerklickar på sin kompis namn och väljer "travel to player". Då hamnar man i samma instans.

Du är välkommen till oss i Fragzone guilden om du vill ha folk att spela med! https://discord.gg/kVEyzDT

Alla är välkomna till oss i Fragzone guilden om ni vill prova på ESO. Spelet har blivit bättre sedan betan och det finns massor med att göra.

Angående svårighetsgraderna så finns det svårare content att göra. Men för det krävs det antingen 4 duktiga spelare (dungeons) för att göra olika achievements eller 12 spelare (trial/raid). Men detta är oftast något man ger sig på när man har spelat ESO ett bra tag och vill ha en utmaning.

Finns ett område som heter Craglorn där det kan vara lite svårare fiender om man vill ha svårare overland content att göra som är i grundspelet.

Fragzone ESO guilden med Discord länk: https://discord.gg/kVEyzDT

@Fluffo @Neocron87

ESO gratis på EPIC, välkomna till Fragzone guilden!

Har du varit nyfiken på Elder Scrolls Online? Nu har du chansen att spela Elder Scrolls Online helt gratis, då från och med idag torsdag till nästa vecka är helt gratis, basspelet.

Vi i Fragzone har en Elder Scrolls Online guild som där vi välkomnar alla medlemmar. Ny spelare eller är du en återvändare och vill ta upp spelet igen? Alla är välkomna till oss! Vi spelar på PC-EU

Var har event så som trials (raids), sociala event så som att döda världsbossar eller mapruns som innebär att vi rensar kartan på världsbossar, delvs osv. Ibland har vi i Fragzone guilden tävlingar där priser har varit ingame non-combat pets och även ingame valutan crowns som du kan använda i ingame butiken.

Vad: Elder Scrolls Online är gratis på EPIC till 27/7, https://store.epicgames.com/en-US/p/the-elder-scrolls-online
Kontakt: @Kristallkrona via PM eller ingame.
Server: PC-EU
Discord: https://discord.gg/kVEyzDT

Jag som guildmaster ser fram emot att få välkomna dig till Fragzone guilden!

Skrivet av superlim:

Ja, i stort sett alla tjejer i min spelgrupp har den policyn, och när man spelar med dem utan fullt lag så förstår man varför.
Det är ofta grövre sexuella grejer än det man får höra som kille och en helt annan besatthet när tjejerna blir trakasserade.

det är hemskt att det ska behöva vara så. ska jag spela online med folk, så är det enbart med folk som jag spelat med förut.

Som kvinna ser jag sånthär dagligen tyvärr när det gäller online spel. Detta är tyvärr vanligare än vad man tror. Jag vet många tjejer som inte spelar online spel med okända personer just pga detta. Många som inte har namn så man ska veta vilket kön de har. Vi i Female Legends beskriver detta väldigt bra i "Gå tillbaka till köket " häftet, varför det inte finns några tjejer i e-sport. Bra läsning, rekommenderar att läsa!

Jag har inte direkt blivit utsatt för de sakerna som de nämner i dokumentären, men jag pratar aldrig i lobbys med okända personer som CoD osv. Jag vill inte behöva få kommentarer bara för att jag är tjej. Men nån kommentar eller så har jag nog säkert fått, bara för att jag är tjej. Det ska inte behöva vara så.

Hoppas ni får roligt. Tyvärr får jag avstå iår med. Lite ändrade planer har skett, och jag behöver jobba så mycket jag kan i höst. Får bara hoppas att jag har möjlighet att hänga med nästa år istället.

detta kommer jag att prova. såg lite intressant och roligt ut!

jag chansade på alla frågor, har inte sett en enda star wars film. är förvånad att jag fick så många rätt. trodde jag skulle få 0 rätt!

Jag har inte ens spelat klart första spelet. Får ta mig tiden att göra det tror jag!

#bildtext E3 har nu äntligen fått lugn och ro, men sorgen behöver inte vara länge kära fans. Ni kan alltid lita på oss hos på The Game Award, vi lever kvar, nu och föralltid!

min sambo älskar meet your maker, han spelade när det var under betan och blev ledsen när han inte kunde spela det igen, så när det släpps nu i april på pc så kommer han att köpa det!

Vad roligt! Lite grejer behöver kollas innan en bokning sker!

har aldrig rört diablo.

Väljer alltid Easy eller storymode om det valet finns.

brukar ofast dricka cola när jag spelar. men när det väl är "drunk raids" eller liknande så blir det cider som alkoholdryck!

Här kommer min häxa! Detta spel är väldigt beroendeframkallande! Jag har äntligen hittat hur man ska göra med en av sakerna som jag skrev om. Nu hoppas jag kunna lösa hur jag ska göra med en annan sak i spelet, men de kommer väl efter jag har questat runt osv misstänker jag.

Namnet är: Ztina Aradia. Namnet Ztina kommer från min corgi, efternamnet kommer från en hemsida jag hittade med "powerful witch surnames"! Efternamnet har en betydelse: Song of the hero. Och här är min häxa!

Helt fast i spelet. Köpte det igår och tycker jag har varit runt på många ställen och upptäckt. Men tydligen inte! 😄 jag har så många frågor. Speciellt om en grej i spelet. Men det lär jag väll upptäcka allt eftersom tänker jag. 😆

Bild kommer imorgon på min häxa! 😄