Inlägg av lolipopapa1

Inlägg som lolipopapa1 har skrivit i forumet

Skrivet av Kyraal:

Istället har du så lite på gång i ditt liv att du har tid att på FZ gnälla på folk som är upprörda? Känns lite som en sten- och glashussituation det här.

cope

TV-spel

Skrivet av Ender:

Så man borde acceptera krig, svält och miljökatastrofer så länge de inte händer i landet man bor? Eller hade du någon undantagsklausul i ditt resonemang?

ja verkligen! för krig och behöva göra ett konto på PSN är ju samma sak. -_-

Skrivet av Keneay:

Förlåt men du kanske ska läsa om problemet först, främst handlar det om att man sålt spelet i länder som inte har PSN (alls) och därmed skulle blockera dem från att kunna fortsätta spela helt och hållet.

ja om du bor i ett land där inte PSN finns så är det inget fel med att klaga på det. men dom flesta som klagar är ju folk som bor i länder där PSN finns men dom vill bara inte göra ett kontro

jag önskar jag hade så lite på gång i mitt liv så jag också kan bli arg över att jag kanske måste göra ett konto som tar 20 sekunder

att 60fps inte är standard än är ju ett skämt, NES, SNES kör 60fps. för fan PS2 spel är ju 60fps för det mesta

Var rätt så roligt men spelade aldrig klart det för Performance mode var skräp. om dom fixar det kommer jag nog spela det igen

Skrivet av Bobbanson:

Det går rykten om att Sweet Baby Inc har jobbat på spelet så jag råder alla som är emot rasism och identitetspolitik att bojkotta.

Sweet Baby Inc är rasister och hatar vita, särskilt vita män. Sök på Youtube, där finns mängder av videos som visar precis vilka de är.
Deras agenda är att trycka in så mkt kvinnor, svarta och trans/gay etc möjligt, samtidigt som de spottar på de som vill slippa nutidens (vänster) politik. De skiter fullständigt i story och gameplay och har ofta utryckt även hat för gamers generellt.
Att Massive väljer att samarbeta med sådana stollar säger tyvärr det mesta om dem.

Även om du inte har problem med att de race-swappar och pushar LGBT och annan modern politik i spel, borde du ha problem med deras rasism och hat mot games och vita. Det enda du kan göra är att inte ge dem dina pengar.

Asmongold viewer spotted in the wild

Skrivet av Idon:

Tycker personligen att spelet ser väldigt illa ut, speciellt huvudkarraktären som ser helt hisklig ut, vad har dom gjort med hennes ansikte?. Avskyr deras betalmodel samt att jag av ren princip inte rör något som har med Sweet Baby Inc att göra, inte heller Black Girl Gamers eller andra konsult företag som inte bryr sig om spelare eller hur man gör en bra karraktär före hudfärg. Jag röstar med plånboken helt enkelt. Alla spelföretag som väljer att gå den här vägen får absolut göra spel som dessa men det är då mitt val att inte köpa spelet. Jag känner mig nöjd så då jag spar pengar och dom förlorar pengar. Det här tänker jag inte röra med tång.

inte en till "Sweet Baby Inc Bad and ruin games" person -_-

låt mig gisssa. du tittar på Asmongold också

blir nog okej. jag är en av dom få som gillar Ubisoft formulan så jag kommer nog gilla spelet

älskar Castlevania så där här kanske får mig att spela V-Rising. tycker spelet ser riktigt tråkigt ut men jag är så desperat för mer Castlevania

fantastisk konsol. välförtjänta siffror

läste NetEase och förlorade allt intresse direkt. kommer vara skit med en million p2w microtransations

riktigt synd att det är så dåligt optimerat, själva spelet är ju skit bra och roligt men prestendan dra ner det så mycket

Sims film? så en standard sitcom?

77-76 är ju fortfarande bra, förstår inte folk som tror att bara spel som är 85+ är värt att spela

Skrivet av Pretorian24:

Har aldrig spelat WOW men det ser ganska gammalt ut rent grafiskt. Tror ni det kommer komma en "tvåa"?
Jag vet att grafik inte är allt men det var det första jag såg när jag tittade på videon ovan.

nej och jag hoppas verkligen inte att det kommern en "tvåa"

kommer floppa

Värt att nämna att det bara är här i 6 veckor. efter det så kommer dom ta bort Battle Royale läget av nån dum anledning