Inlägg av Swaggis Baratheon

Inlägg som Swaggis Baratheon har skrivit i forumet

1

Jade Cocoon till ps1. Jag hade så jäkla kul med mergingsystemet att jag sket fullständigt ifall storyn var kort, striderna sega och kontrollerna för karaktären klumpiga. Önskar verkligen något monstersamlarspel skulle använda sig av ett liknande system igen.

Skrivet av androsynth:

Lika liten som en psone men mycket finare <3 Jag hoppar denna dock. Har kvar min Playstation och alla mina spel. Vagrant Story, Alundra, Castlevania SotN, FF4 - 9 osv. Har t.om. Hogs of War hahahahaha

Jäkla lyckost! Dum som jag var sålde jag många av mina spel för att kunna köpa nya när jag var yngre. Att köpa tillbaka dem nu kostar två armar och ett ben.

Blir inget köp för min del. Har redan nästan alla spel jag vill ha i min samling. Sparar pengar till Castlevania symphony of the night och sedan tror jag att jag för tillfället är nöjd.

Skrivet av anon_319742:

Playstation-spelen har (till skillnad från t.ex. SNES) verkligen inte åldrats väl.

Där håller jag dock inte med. Jag njuter lika mycket av Tombi, Rayman, Final fantasy VII och massa andra spel lika mycket nu som då. Men om vi snackar grafiken kan jag förstå vad du menar. Den "realistiska" looken många körde med känns väldigt ful idag.

1