Inlägg av anon33614

Inlägg som anon33614 har skrivit i forumet

1

Då tycker jag så här:
Vi borde ta bort alla amerikaner ur spelen med. Är folk medvetna om hur mycket folk både oskyldiga och "skyldiga" som dom slaktar upp världen över?

Fy fan ja spyr på patriotiska amerikaner.

Löjligt? Ja, förbannat.

Skrivet av båtsman:

Vad pratar du om?

Skit. Precis som de flesta andra i tråden. God Jul!

Skrivet av iramirion:

Jag tror ni missade min poäng.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6209878.ab

Så, det är okej för KOMMERCIELLA företag att styra hur vi ska reagera på sjukdomar. SÅKLART vill de tjäna pengar. Frågan är, är det ok att tjäna pengar på en huxflux som är mindre dödlig än en vanlig influensa och få folk att injecera sig med onödigt vaccin (jag säger onödig, för.. det är är min åsikt). Detta gör de genom att INFLUERA och MUTA folk i positioner. De flesta nationer litar på WHO, vem ska vi annars rikta oss mot när dödliga sjukdomar kommer? Kommer jag lita på WHO nästa gång en riktigt farlig sjukdom kommer? Kanske inte lika mycket.

Jag tycker det är okej för företag att tjäna pengar. Det är INTE okej att tjäna pengar genom att styra marknaden och lura folk.

BAM! där satt den. Jag ser nästan detta som början på ett nytt spel. Lite fallout känsla med folk som gick på vaccin-skandalen (gröna stora mutanter) och dom som hade hjärna nog att kritisera (vanliga människor). Ingen spelskapare som nappar på detta?!?

Skrivet av m0rfar:

Är jeopardisera ens ett svenskt ord? "Riskera" funkar bra.

Jag vet inte om ni ynglingar har reflekterat över varför vi vaccineras i Sverige? Kommer ni ihåg nåt som kallades fågelinfluensan? Kommer ni ihåg vilket JÄVLA LIV det var på alla journalister och förståsigpåare för att vi inte hade adekvat beredskap för att hantera en influensa-epidemi (som inte ens blev en epidemi, till skillnad från den nuvarande som jag tror dom flesta kan hålla med om har levt upp till vissa förväntningar i alla fall)?

Det är lite ironiskt att politikerna faktiskt ser till att vi har resurser och planer för att förhindra en epidemi nu och då blir det ETT JÄVLA LIV när dom sätter planerna i verket. Från samma journalister och förståsigpåare. Fantastiskt.

Ikväll ska jag ta min spruta om det inte är för lång kö. Vi ses på andra sidan.

Jag vet inte om jag klassas som yngling längre. Vi kommer alla ihåg fågelinfluensan, folk dog rakt upp och ner på gatan, det var upplopp och ... nä så va det inte va?

Det är dags att börja kritisera media. Jag blir lite mörkrädd när svenskar beter sig som rädda amerikanare och förlitar sig på varenda ord som skrivs och sägs istället för att kolla upp fakta.

Det dör tusentals i influensan varje år, det kommer röra sig om ungefär samma siffror detta året. Skillnaden är väl att halva befolkningen sprutat in ett virus i kroppen som ingen egentligen haft tid att undersöka ordentligt. Folk har blivit blinda, tappat smaksinne osv. Jättebra.
Hoppas ni fortsätter spruta i mer skit i kroppen.

nick fetkatten på live
23 år, lirar dagligen efter jobb o ibland helger.
Adda gärna mig om det är nån klan på G.
Har tävlat i cod1 o cod2 på pc innan men kör bara 360 nu. Ses!

1