Inlägg av ciazo

Inlägg som ciazo har skrivit i forumet

Maxat Shogun 2 på ett 5770? Jag sitter på ett gtx570 (har i5-750 a la 3.2ghz och 1600 mhz x4 gb dominator) och kan inte maxa dx11, för att ha konstant 55-60fps hela tiden kör jag på ultra men bara med shadermodel 5, inga soft shadows / tesselation (kräver konstant 55-60fps annars gör det ont för mig ^^) Kan prova att sänka unit details till high dock och se om man kan klämma in soft shadows / tesselation, Är det värt? Är de nya skuggorna / tesselation värda som ögongodis?

.. Ja, det är inte så självklart eftersom PCversionen har mer buggar och teknik problem än en tusenfoting har fötter! Alla xbox360 reviews har fått riktigt bra recensioner, och INGEN recenserar Pc versionen.. för dom är väl rädda att såga nåt som ska fixas om 2 dagar (trodde dom). "Fps spelas på pC" är bara ett dumt påstående, eftersom både MW2 och BO var konsolportade, och dessutom nämner jag ett ord till : Halo.

Tydligen ska grafiken vara sämra, det har jag märkt, frågan är när en fix till PC versionen av BO kommer!

Black ops till PC Eller xbox?

Hej kära fzare! Jag sitter här, och undrar om jag ska köpa BO till pc eller xbox360. Mitt argument för pc är givetvis bättre sikte och dedikerade servrar (älskar dem) Men xboxen känns stabilare, och kanske snyggare? Så hur ser det ut om man jämför grafikmässigt? Jag sitter på gtx260 overlockat 700/1500/1200 med i5,750 3,04 ghz och 1600mhz 4gb minnen på en 24 tums skärm i resolution 1900x1200. Vad blir snyggast tycker ni? (mitt gtx260 är en bottleneck ,ja vet, så ha det i åtanke för prestandan som limiterar fps någolunda) Xboxen har inte heller dedikerade servrar va?

Jag vet att PCn har massa buggar och lagg-problem (minneleak osv) xboxen har inte alls dessa problem va? Släng några råd och vad ni tycker om ämnet i fråga, och föreslå vad jag ska välja med argument för mot och för :). Hej sålänge och tack för hjälpen

Köpes: Xbox 360 headphone!

Som ni ser, så vill jag gärna köpa ett xbox360 headphone för att kunna snacka med polarna över live. Pris beror givetvis på skick och hur gammal den är, och kan diskuteras.

Skicka bara PM om ni är intresserad, tack

Connecting mitt USB-headset till xbox360?

Hej! Jag har förlorat mitt medkomna headset till xboxen, och undrar om jag kan koppla in mitt Steelseries Siberia 5h och ha bra bra ljud samt kunna använda dess mic via USB slotten. Siberia headsettet har dessutom ett soundcard med 7.1 surround ljud (kommer surround ochså funka? ;).

Tack för svaren, och det vore verkligen jätte skönt att detta funkar för jag vill jättegärna kunna kommunicera med mina kompisar över live.

Men gud, Guild wars 2 kommer väl inte på 6 månader? (Ingen vet ETA, men det är en gissning) Varför skriver du att han ska börja spela det nu när det är omöjligt? Läs OP:s text först tack, så slipper du förvirra folk.

Woot, hur kunde jag missa det! Det är inget val mellan SW2 och FFXIV faktiskt Tycker synd om dom att lansera det precis innan 2011s MMO-boom, för dom lär inte alls ha mycket kunder förutom XI fans. (kanske knappt det, när rift, tera gw2 cataclysm är ute)
Och ja, särskilt cataclysm, som släpps nån månad efter XIV, stackars square enix

Hehe, blev allt lurad där, borde kanske lagt mer fokus att läsa din post då! Vilket spel är det då?

hah, det finns en början där man rädda en by? Nejnej, det är bara sånt deras crew vill få folk att tro. Wow, feta episka strider.. börjar subba, märker att det är skit, cancella. (detta ger SE kanske mycket pengar att börja med tack vare allt lättlurat folk, särskilt med CE -versionen för alla som vill börja tidigare)

Impressions av FFXIV

Jag fick tillgång till betan av FFXIV och här är mina impressions av Beta phase 3 av det kommande mmorpg:et Final fantasy XIV.

Något som har varit på allas läppar angående spelet var givetvis kontrollerna samt combat-systemet. För att vara ärlig, hade jag inga problem alls med combat-systemet, jag tyckte det flöt på bra (trots laggen) och var i en lagom takt. Givetvis utvecklas nog stridssystemet mer över tiden och level. Dock stötte jag på problem med kontrollerna redan när jag fick liv i min unga Highlander Lancer. redan vid inloggningen, blir man förvirrad vad som fungerar till vad, mest framförallt eftersom alla keybinds på KB:et är väldigt konstigt konfigurerade (varför? De är anpassade för en gamepad). Detta är trots allt inte det svåraste problemet med kontrollsen. Musen har en hemsk delay, och usel fps, alltså rekommenderas det inte att använda musen. 90% av tiden satt jag endast med keyboardet, vilket indikerar på ett mycket Game-pad styrt spel. Rekommenderas starkt att ni tar fram era gamla gamepads och ger det en chans ochså, det kommer säkerligen hjälpa er.

Sjävla quest systemet, guild leaves, är enligt mig riktigt intressanta. Trots allt är de enkla quests, men ändå underhållande. Nackdelen med dessa är att man måste springa hela vägen tillbaka till stan för att "refilla" questen igen, vilket endast är ca 5 till att börja med. Just därför uppmanas många att bara grinda råttor (vilket är en vanlig syn i FFXIV Beta). Låter deprimerande right? Men trots allt tyckte jag att det var relativt roligt.

Man ser många likheter till XI, däribland hur XIV fortfarande uppmanar starkt till gruppspel med att placera ut absurt många elite mobs över vanliga solo-ställen. Kanske är dessa för högre level spelare, som lyckas solo dem på en mycket högre level? Vem vet. Något jag dock blev besviken på var den story man fick stöta på i betan. Jag vet att man inte kan förvänta sig mycket, men att bli skickad runt i staden (utan någon direkt mening) som ett paket fläsk känns bara onödigt. Dessutom visar det inga tecken på en "episk" campaign av quests, men fortfarande sparar dom antagligen det bästa till sist. Det ända underhållande med campaignen var när jag fick escorta en npc till ett fyrtorn och döda myggor på vägen. Underhållande i jämförelse av resten av den episka storylinen man fick uppleva i alla fall.

Med det nyinsatta systemet där man får reducerad exp efter 8 timmar per vecka / class som uppmanar till lite spelande (för ett Pay to play mmo, Låter så absurt) börjar jag känna att detta inte är ett spel för mig, men som sagt, finns fortfarande folk som finner dessa saker lockande. Detta var i alla fall mina impressions, ta dem med en nypa salt

Håll ögonen öppna för open beta, och tänk noga efter om detta är ett spel för er.

ursäkta, men om man är utvecklare av ett spel är man ganska smart att bygga upp expectations/ excitement av.. tex en expansion/ fete patch av war, för att öka intresset av köpandet av spelet vid släppet. Att sitta inne på information tappar man inte bara subscribers utan också ser till att folk inte har samma sug att köpa spelet/ resubba vid patchen. Dessutom vill jag gärna se en länk till den informationen du hällde ut där.. För det verkar som sagt lite för bra för att vara sant.. Ogillar när folk bara säger massa saker för att övertyga folk och har ingen länk att bevisa det man säger

"nytt innehåll, nya RvR-lakes, en ny ras, nya gearsets, höjning av RR-taket med 25% och en hel del annat" innan jul innan dom ens annonserat ut någon expansion / big patch, verkar bara rent av löjligt. Särskilt när dom är upptagna med buggar och rvr-obalans.. unless ett mirakel sker.. och det tror jag inte 5 öre på.

robba, ska du trådsteala får du allt skapa en ny tråd, särskilt när du gör det så osmidigt. Jo min ranger är 28-29, och sorc på 25, troligen kommer jag lira rangerna, men det är så tråkiga mobs kring the observatory i Morheim så man dånar. Förhoppningsvis lär jag slippa området så får jag börjar lira lite FT runs till lvl 30 och vidare , Men var ska man ta sig till då och solo questa? fortsätta längre ner i morheim?

Aion 2.0

Hej hej,
Jag undrar hur folk tycker om den uppkommande expansionen av Aion? Jag tycker de nya game funktionerna i de nya zonerna är mycket intressanta. Särskilt där man ska kämpa om slott för unlocka en del av zonen för episk loot (Det är mer invecklat än såhär, men sådär summerar jag det :-> ). Dessutom verkar petsen riktigt balla :). tillsammans med nya solo instansen (som sägs vara riktigt underhållande) som hjälper levelande på jobbiga levelar.

Förutom nya solo instancer, kommer dom höja den generella quest exp rewarden? För när jag körde senast tyckte jag att expen var inte särskilt tillfredsställande. Jag skulle jätte gärna resubba sålänge jag kommer upp till 37-40 först, sedan har jag hört att det blir lättare att levela efter 40.

Jag ser inget som nämner expansion där. Dom verkar tro att Warhammer online är den bästa mmo:n på marknaden, låter som massa skitsnack. Men jo, det känns som dom bara buggfixar, men delar inte ut nån ny kontent.

Warhammer online, varför patchas det inte?

Hej, tråden handlar om exakt vad som står i rubriken, när man kollar på :
http://herald.warhammeronline.com/patchnotes/index.php?id=201...
Ser man inte direkt någon positiv orsak till att renewa ens subscription. Sedan land of the dead tycker jag inte sett något direkt stort komma från spelet, och dom förlorar kunder, varför ser man ingen expansion på fronten eller bara mer kontent i helhet? Vad tror ni? Jag gillar WAR och har inte kört det på ett bra tag, dock ger dom mig inga orsaker att resubba :->

KÖPES: Xbox 360 Wireless Gaming Receiver For Windows

Hej, jag skulle vilja köpa denna receiver för kontroller att kunna användas till PC. Begagnad eller ny, kvittar. Pris kan diskuteras kring produktens tillstånd Skicka pm om ni är intresserade att sälja

Bra grafik korts setup sökes

Jag sitter på ett gtx 260 och befinner sig i ett bottleneck tillstånd av mina andra / bättre produkter i burken :). Jag sitter på i5 -750 och 1600 Mhz ram minne på 4 gb (hm, bör jag upgradera till 6?). Inför julen har jag tänkt att byte ut detta grafikkort mot ett kort som faktiskt fungerar för framtiden (vilket jag INTE kan säga om gtx260...) Har någon några förslag på några bra setups som fungerar jättebra just nu, och förbli bra till framtiden. Jag kör på 1900x1200 resolution, så det ska verkligen inte vara ett meskort, men fortfarande mycket performance / peng. Tack så mycket!

PS: Jag funderar på att köra gtx460 i SLI, vad tror ni om det?

PS2: Jag har GA UDR3P55 moderkortet, som verkar "crippla" SLI /Crossfire, Så visa någon setup som inte innehåller sli / crossfire ochså

Tack, det blir nog inget köp, och jag kommer vänta på trailen eventuellt. (Då kan man spela ut allt det roliga som finns i spelet under trialen )

Vad tror folket om http://www.finalfantasyxiv.com/ då? Det verkar intressant (både bra grafik och trevliga klasser). Någon som provat betan eller känne någon som har gjort det? Vad tror ni om spelet?