Inlägg av TheEvilDog

Inlägg som TheEvilDog har skrivit i forumet

Skrivet av Gl4s:

Ja, man valde inte det bästa stället att förhandsboka från. Varit riktigt irriterad på dem ett tag. Fick köpa från MM nu så jag kunde trycka extra hårt med musknappen på "avboka". Förhoppningsvis hjälper det någon.

Ja det är segt.

Beställt 18/09/2020 17:44

Idag fick man brev från komplett.se

"För alla beställningar som inte täcks av våra nästkommande, bekräftade, leveranser så kommer vi därför att visa 31 december 2021 som preliminärt leveransdatum. "

Ett skämt.

Jag vill gärna ha en nyckel!

Skrivet av darkthunder:

Det sa jag inte. Men som Pre Alpha, så är det i ett tidigt stadium, långt innan det är färdigt. Det borde väl även du kunna förstå?

Battlefront 2 släpps om ungefär tre månader och spelet är i ett tidigt stadium? Om du tror dom kommer ändra mycket tills dess är du naiv.

Sen kommer betan och då är det samma visa igen "det är bara en beta".

It's Magic!

Många billiga cd-keys sidor säljer keys som är köpta med stulna kreditkort och det drabbar spelutvecklarna mer än att pirata spelet.

Skrivet av Krayze:

Men jag tyckte dx 12 funkade galant på bf1 betan t ex

Det fungerade bättre i dx11.

http://www.sweclockers.com/test/22567-snabbtest-battlefield-1...

Får hoppas dom gjort om flygkänslan sen alphan för det var bland det sämsta jag kört.

Skrivet av Xepheros:

Begriper inte hur personen ska ha kunnat göra det här med tanke på att ingen har PC-versionen av spelet spelbar än.

Det finns flera som har streamat på twitch...

Ja då hade jag hellre haft en delayed release på PC versionen som GTA V. Att det dock ska behövas är ju ett skämt, visar hur lite dom bryr sig. När företagen går i sängen med M$/Sony blir dom alltid sämre. Bioware, DICE etc..

Jag gissar på att dom tog sig vatten över huvudet och inte insåg hur mycket jobb det är att utveckla till tre plattformar. Så PC blev lidande, som vanligt.

Men får hoppas att moddare kan göra klart spelet som det borde varit.

Ljuger som vanligt.

8 maps så jävla sniket, men är ju inte förvånad. Bättre ta ut kartor ur spelet och ta extra betalt för det...

Det är givet att det kommer komma 5 DLC och Premium. Detta kommer bli en guldgruva för EA/DICE, lägg till Battlepacks på det med.

Bättre än inget, men det är trist att spel som släpps inte är färdiga. Är ju mer vanligt att ett spel som släpps inte är klart än tvärtom.
Annat var det efter BF4 där DICE/EA skyllde ifrån sig. Tog väl ett halvår innan dom kunde erkänna att lanseringen av BF4 var dålig. Kompensation? Ja en dubbelXP på sin höjd, fanns inte på kartan att dom skulle ge ut någon gratis DLC/mappack där inte.

Finns hur många cdkey-sidor som helst. Annars kör du mexikansk proxy till origin och köper deluxe för 45$.

Skrivet av chopper:
Skrivet av TheEvilDog:

Intel har väl samma RnD som AMD har i omsättning. Blir så när man mutat till sig toppen i OEM marknaden och fått in miljarder efter miljarder.

Fanboy är fantastiska "mutat sig till toppen"

Har inget med fanboy att göra.

http://www.extremetech.com/computing/184323-intel-stuck-with-...

Intel har väl samma RnD som AMD har i omsättning. Blir så när man mutat till sig toppen i OEM marknaden och fått in miljarder efter miljarder.

Skrivet av Kaleid:
Skrivet av TheEvilDog:

EA får mycket skit, men tror inget företag är värre än Ubisoft som visar upp E3 demos sen lurar folk med färdiga versionen. Detta tar ju dock priset, filerna finns men är avaktiverade. Ubisoft har stängt av effekter/inställningar för att PC inte ska se för bra ut.

Samma saker som Crytek har sysslat med. 64bits dator skulle krävas för bättre Far Cry grafik men det låstes upp av moddare, fungerade utmärkt med 32bits OS. Sedan kom Crysis 1 där man kunde använda sig av mycket av de s.k. DX10 exklusiva effekterna i DX9 med enkla ini mods.

Sedan så har vi tesselering i Crysis 2 där den läggs på helt meningslösa ytor.

Säljer grafikkort förstås och även spelen. Pengar kan göra folk fullständigt vettlösa,

Jo jag kommer ihåg det. Samma jävla skit, man tröttnar.

EA får mycket skit, men tror inget företag är värre än Ubisoft som visar upp E3 demos sen lurar folk med färdiga versionen. Detta tar ju dock priset, filerna finns men är avaktiverade. Ubisoft har stängt av effekter/inställningar för att PC inte ska se för bra ut.

Bungie har ju alltid hatat PC så old news. Sjukt överskattade spel.