Inlägg av REDNOX7

Inlägg som REDNOX7 har skrivit i forumet

1

Finns +50st PS5 disc med Fifa 23 i lager på webhallen.

1. Oblivion
2. The Witcher 3
3. Red Dead Redemption 2
4. Fallout 3
5. Wind Waker

Välkommen!

Hände något liknande för mig i tonåren när jag spelade Gears of War rankat på 360 och laddade min handkontroll samtidigt. De började åska som bara den och mamma tjatade att jag skulle stänga av men jag skulle "bara" köra klart. Slutade med att det slog ner nära och jag fick en liten stöt från handkontrollern som jag slängde ifrån mig. Jag klarade mig fint och 360n också men min stackars PS3a som stod i viloläge gick sönder och fick skickas iväg på lagning. En läxa lärd och lyssna på din mamma 😉😅

Skrivet av MLundin:

Hade så gärna velat se en PS5-patch av Zero Dawn för att spela om det och ladda inför Forbidden West🙂

Skrivet av Fredrik Eriksson:

This! Spelade visserligen om det i fjol, men gör det gärna igen inför Forbidden West, och då vill jag gärna ha patchen i god tid innan uppföljaren.

Tror chansen att en 60fps patch för HZD till PS5 är minimal, i varje fall om man går efter vad Digital Foundry säger här https://youtu.be/wNzOBzuRk_c 19 minuter in.

Den här buggen jag fick på Batman är bland de sjukaste jag fått i ett spel.
https://youtu.be/TC6AgVCX3-k

Oblivion
Fable 2
Gears of war

God of War
The Witcher 3
Bloodborne

Demon's Souls
Assassin’s Creed 2
Heavy Rain

Har nu haft min PS5 i 2 veckor och tycker att den lever upp till dom förväntningar jag haft. Dualsense kontrollen är något alldeles extra som jag trodde var överhypad men efter ha kört igenom Astro's Playroom så kändes min Xbox/Switch kontroll väldigt platt i jämförelse.

Spelutbudet tycker jag tilltalar mig mer den här generationen än när PS3/PS4 släpptes. Har klarat Spider-man: MM och Astro's Playroom som gav en hunger efter mer. Just nu kör jag Demon's Souls som är en fröjd för ögat och lever upp till originalet. Dualsense är klockren här också och känslan av att kasta magi eller känna hur en drake flyger iväg när den trycker ifrån med sina vingar är häftigt.

När det kommer till själva konsolen och hur den ser ut så känns det väldigt blandat, den är fulsnygg. Tur att man inte måste kolla på den när man spelar ☺️. Den brummar lite högre än en XSX men såpass lite att det inte stör. Pianolacken som är i mitten fattat jag inte varför de envisas om att ha med vid varenda släpp för att sedan tabort några år in och göra den matt. Den repas extremt lätt och drar åt sig damm så fort du har packat upp den. Lyx är väl de som är tanken.

Menyn är ett lyft och flyter på fint. Att de nya funktionerna som gör att det är så enkelt att dela saker som klipp till vänner skulle va så roligt trodde jag inte. Den funktionen används konstant.

Allt som allt så tycker jag att PS5:an är en värdig ersättare för PS4 iom bc. Bara att den är tyst räckte för mig.

Skrivet av paniix:

Nej beställde vanlig leverans

Vilket betalsätt valde du?

Skrivet av paniix:

Bokade min den 18 februari men har inte fått min än?!

Kan de va så att du valde "hämta i butik"? Någon på sweclockers sa att de kan dröja lite då de måste skickas från lagret till butik först.

Fick precis ett mail från webhallen att min order är snart klar. Fick även en länk där jag kunde aktivera min betalning med klarna igen. Bokade PS5 SE 1 April 2020. ☺️

Skrivet av Bullen86:

Fick precis meddelande att mitt PS5 DE från webhallen är på väg till mig, Yay och äntligen! 😀

Härligt! Vilket datum bokade du? ☺️

Någon mer som bokade xbox series x på EG i oktober och har beräknat leveransdatum under nästa vecka?

Lustigt... Min förbokning på WH, ps5 försvann. Kan de va klarna som spökar?

Undra om man får med en spårmejsel 😄

Bokade PS5 med skivläsare från webhallen 1 April i år, vilket skämt om man inte får den. Annars får man hoppas på att få njuta av ett PS5 under mellandagarna

Raiden

1