Inlägg av moondragon

Inlägg som moondragon har skrivit i forumet

Skrivet av Hanzo:

Jag har bara spelat Disgaea 2. Det är tokig humor, intressant och utmanande gameplay men vad jag gillar mest är musiken! Jag gissar på att 1:an bjuder på samma.

Man får nog räkna med 20 år gammalt gameplay idag dock! Men det är iofs bara 30-40 spänn. Musiken och berättandet kan väga upp?

Många tyckte att man skulle starta med 1:an då det är enkelt att komma in i. Sen ska det ha det bästa storyn inom serien.

Funderar på att skaffa mig Disgaea 1, ska vara liknande som Final Fantasy tactics, typ bara 3 euro.

Persona 4 Golden.

Äntligen lite rts till pc.

Skrivet av b0bl00i:

Till alla er som gillar RTS och speciellt TA, Beyond all Reason är ett enastående, gratis RTS som jag varmt kan rekommendera. Det är väldigt likt gamla TA men mycket modernare med riktigt bra grafik.

https://www.beyondallreason.info/

Tack ska du ha för länken, visste inte ens om detta gratislir. Du är kung.

Skrivet av kallandes:

Fy fan alltså, ännu mer fantasi!
Väntar på nyheter om ett nytt _Historiskt spel_

O fasen du, Warhammer 3 och du väntade dig historiskt total war, herregud alltså.

Jag skaffar mig nog age 2 DE istället, mer kampanjer, editor + att det är billigare. Skaffar det nog efter nån expansion, när det har fått lite mera kött på bena.

Tänkte först spela igenom Solasta men väntar tills Pathfinder Wrath släpps, verkar sjukt lovande. Mycket bra recension dock så tror jag ej att BG3 släpps i år men man vet aldrig.

@Mirage
Jag quotade honom för flera anledningar inklusive angående läget med företag och pengar.

Tråkigt faktiskt, man bör aldrig ta bort något som fanns i det gamla.

Skrivet av Rakoon:

Det är skillnad på företag och företag, Blizzard och Activision är ett av de smutsigare företagen i gamingbranschen.
Sen kan du ju läsa på lite för spelet är inte offline när det släpps sen.

Q: Will TCP/IP support be available in the Early Access to Open Beta tests?

A: TCP/IP support will not be available in the upcoming Beta or the final game. After careful deliberation, we will no longer be supporting this option as we identified potential security risks and are committed to safeguarding the player experience.

https://news.blizzard.com/en-us/diablo2/23688836/play-diablo-...

Det kommer att fungera som steam, du måste registrera dig online och sen kan man köra offline, ja gud va farligt.

Sen så säger du att Activision Blizzard är smutsigaste, jasså du, var det de som kom på DLC och day one dlc, nej, det är EA som har gjort det sedan deras sportspel vid 2009 om jag inte misstar mig. Är activison Blizzard smutsiga? ja, det är helt klart att de är men inte de enda sen så håller jag med dig om att de inte borde tagit mp via ip.

Skrivet av Rakoon:

Spelar ingen roll hur bra det ser ut, skulle aldrig köpa en produkt från Blizzard igen. Dom har ju helt och hållet glömt bort spelarna och tänker bara på pengarna.

Dessutom tar dom bort TCP/IP multiplayer från spelet för återigen, svårare för folk att ladda ner spelet illegalt. Deras ursäkt är ju "för säkerhetens skull" så löjligt och genomskinligt

vilket resulterar i always online, inga mods online och säkert plats 9999 i kö och bli DCad på plats 3

Då kan ju du sluta med spel i ren allmänhet för alla företag vill ha pengar, Blizzard är bara en av flera stora företag som gillar pengar. Sen kan ju du läsa på lite för att spelet blir offline när det släpps sen. När det gäller denna produkt så har faktiskt teamet bakom det lyssnat på feedback.

Mycket bra skrivet, ser fram emot detta. har ej spelat Pathfinder förut men detta ser fint ut. Äntligen ett rpg för mera hardcore Baldurs Gate spelare.

Jag tar gärna emot en fin nyckel.

Skrivet av Gyllis:

Att det är så svårt att FATTA!? Varför det inte släpps på PC beror på er! fjantiga "pirater" nu ser vi vad som händer när man laddar ner.

-"information ska vara fritt"
ihelvete heller!

Gå och lägg dig, Halo 4 genomgång finns på gameanyone och jag antar att det är pc också. Månad innan release. Alla stora spel till konsoll läcks och laddas ner. Jag vill inte länka till top 100 listan på en viss fin sida men resten kan du nog lista ut själv.

Det som recensenten säger håller jag med om, detta är underbart bra spel men jag ser inte vad som är 4+ år i utvecklingen. Ganska kort spel tycker jag. Jag vill inte säga att det var en besvikelse men det är långt ifrån ett spel som har hypats upp till skyarna och 4 år i utvecklingen.

Att ha internet för att spela har jag inget emot då jag är jämnt på nätet men för ett spel som det här är det korkat val att förlita sig på servers. Nästan som att skjuta sig själv i foten, speciellt vid release då miljoner ska in på samma gång.

Saknar ord. Bioware kan dra åt helvete, DLC är det värsta som hänt den här generationen.

Slutet ska vi inte ens prata om, jag är ingen författare men det är det värsta fiction skrivandet jag har upplevt under mina snart 28 år. Jag som tyckte att Matrix trilogin hade stora problem men herregud, detta är nog på samma plats.

"Diablo 3 är förenklat" lider rubriken, Blizzard sa att dem tänker jobba på en konsol version av diablo 3 som kommer se helt olika från pc versionen och då är FZ igång och spekulerar att pc versionen är enklare bara för scroll of identify är borta så måste det betyda att allt är dummat ned?

Nästan lite "Aftonbladet" varning och när de sätter igång med sina spekulationer.

FZ skulle ju kunna förklara lite vad som gjorde 2:an så speciellt svår och hardcore, att använda 3 skills/klass? eller att scroll of identify inte längre finns med?. Jag antar att högerklicka på en scroll är complex så att det tar plats i inventoryn.

Skulle inte skada att läsa på vad blizzard säger om sina ändringar och jag håller med, man har betydlig mera cusomization än man hade förr.

Exempelvis i DIablo 2, alltingen va man en sorceress med fireball + meteor eller en med blizzard+frozen orb + cold mastery. Väldigt djupt.

Alla som spelar betan tycker att det är bättre nu vad jag har sett och jag hänger mycket på diablofans, incgamers diablo mm. Det gamla rune systemet innebar att de droppar men högre rang av rune droppar på nightmare eller hell. Självklart kommer alla att ta den högsta rangen av en rune men man behöver inte söka efter det. Bara att ta upp AH och köpa det. Sen med det nya systemet har man lyckats att röja levlande mellan 30 och 60 och gjort det mera spännande.

Men för helvete, när ska vissa lära sig att läsa?

Inget är borttaget, frågor som: vad ska man nu göra över lvl 30? ja bara för att du får en rune vid lvl 8 så behöver man inte använda den. Blizzard lyckades förändra det största problemet med d2. Elfter lvl 30 fick man inget nytt bara gear hunting. Vid 35 får man en rune, sen vid 40 för samma skill etc. Du blir ju belönad för din tid i spelet efter 30. Gode gud alltså. INGET ÄR BORTAGET