Inlägg av Machinista

Inlägg som Machinista har skrivit i forumet

Jag är mycket positivt överraskad. Gillar det verkligen, settingen är helt spot on, fantastisk atmosfär. Det är såpass bra att jag inte stör mig på striderna eller en något begränsad detektivdel. Det är ett nöje att följa alla sidouppdrag, tycker det mesta görs bra ändå.

Jag tycker också att röstskådespelandet är fantastiskt välgjort. Det är äkta polska röster som har en så där härlig nyans av brytning på engelska medans alla namn uttalas helt korrekt. Tycker det passar i settingen något otrolig, förhöjer atmosfären.

Helt klart värt en titt, gillade på denna och föregångaren om månen.

Outriders! Fick mycket skit vid launch och är väl dött. Men wow vilken story ändå. Tyckte det var otroligt häftigt. Sådan potential för en uppföljare men icke 😁

Miasma Chronicles, så bra alltså 😄

Har kört kanske 15 timmar. Håller med om ovanstående, atmosfären och karaktärerna är fantastiskt bra designade. Striderna helt ok med ovan nämnda svagheter. Blir lite irriterad då det fullständigt dryper av potential. Det är en stark känsla att hade det fått ett år till med bättre kärna hade det lätt kunnat utmana xcom. Nu kommer det snarare bli en trevlig distraktion ett tag för att sedan glömmas. Synd!

I det första Quake 3 SM som hölls var ett moment FFA kvalificering till slutspelet, spelades och sändes live på café nine. Jag krossade min FFA grupp och tog mig till slutspel efter att bla ha satt 12 rails i rad och lyckats pummla självaste Doomer på stora duken. Fint minne ändå, inte jordens bedrift men kul iaf . Fick sedan prompt storpisk i kvarten 😎 det var Toxic som lekte sönder mig, det var något innan han blev känd vill jag minnas.

Säljes: Gamingdator i9-9900K/2080ti

Se fuillständig annons på sweclockers: https://www.sweclockers.com/marknad/228023-gamingdator-i9-990...
Bud där ligger just nu på 7000kr

Säljer min gamla trotjänare från 2019:

CPU: Intel i9-9900K
Fläkt: Noctua NH-D15
Moderkort: Gigabyte Z390 Aorus Pro Wifi
Minne: 16GB DDR4 Corsair Vengeance LXP Black (CL16, 3200 Mhz)
Grafikkort: MSI Gaming X Trio GeForce 2080ti 11GB
HDD: Samsung 970 EVO Plus 1TB M2
Nätagg: Seasonic Focus+ 850W Gold
Låda: Fractal Design Meshify S2 Vit Tempered Glass
Fläktar: 3st 140mm

Datorn är grym i 1440p än idag, går svalt. Det finns en skavank, två av chassifläktarna låter och bör bytas (har inte orkat själv bara).

Levereras formaterad och finns för avhämtning i södra Stockholm, skickas ej pga CPU-fläkten som är gigantisk.

Ålder: 42
Yrke: Forskningssekreterare/Programansvarig
Huvudansvarig för två nationella forskningsprogram
Utbildning: Masterutbildning inom samhällsplanering
Erfarenhet: 10 år på statlig forskningsfinansierande myndighet, samma arbetsplats
Bruttolön: 42.000 Brutto månadslön.
Förmåner: Friskvård 2500kr

Gick in på 30.500 för 10 år sedan. Sedan dess en flack lönekurva sakta uppåt, presterat topp 10% varje år. För det ansvar jag har idag tycker jag det är en svag utveckling.

Som nämnt är atmosfären smått otrolig. Stämningen de lyckats bygga upp är så bra att det är på gränsen till sällan skådat för min del. Gillar handlingen som är upplagd lite som ett mysterium man löser. Bra recension!

Jag var väldigt skeptisk till detta. Gillar inte Marvel och det är ju ganska surt att de inte gjorde Xcom 3. Men jag köpte det iaf efter att ha sett striderna. Wow säger jag bara! Vilket jäkla bra spel, är konvertit så att säga

Kul recension, jag håller med men ger det fan en femma alltså! Det är kul, helt enkelt. De lyckas med konststycket att få ihop de olika delarna till en fantastisk helhet. Var för sig är komponenterna kanske inte världsklass och mycket känns igen konceptuellt, men det fungerar förvånansvärt bra ihop. Jag blev verkligen tagen på sängen, snyggt jobbat!

Europa universalis 4. Har njutit av detta mästerverk i 2000 timmar, jagat achievement och haft så kul. Men nu är det slut, det känns helt tömt faktiskt och inte ens nya expansioner ger något. Jag är övertygad om att jag spelat det på tok för mycket och känner mig nu klar

PUBG - Youtubekanal med mina highlights

Här finns det att hitta fina kills, snipes och plays från mitt pågående äventyr inom PUBG. Är en glad amatör som blivit över medel duktig, får in en del bra grejer och nöter just säsong 4.

Spana in min senaste vid: https://youtu.be/FW9IGBn2Gds

Var tvungen att testa. Det var riktigt roligt, lirat ett par timmar. Lite udda story men bra spelmekanik.

Ja det skulle vara härligt att testa igen. Tyckte det var riktigt bra ett tag när det släpptes, innan man nådde inget content väggen. Kommer fortfarande ihåg Agentstoryn som var episk

Så är det för mig med terminaler. Har inte ens börjat spela pga detta...

När det gäller Panzer General är det kanske ett av de allra bästa om man gillar hex-baserat på operativ nivå, vilket redan nämnts. Det finns dock en "uppföljare" på detta med modern grafik och expanderad kampanj gjort av Slitherine, nämligen Panzer Corps. Det stora tillägget är en grand campaign som i detaljerad nivå tar upp mer eller mindre alla slag i kriget ur tyskt perspektiv från 39-45. Systemet där man själv bygger upp en kärntrupp med hjälp av prestige som i PG finns fortfarande kvar. Kolla in det på http://www.slitherine.com/games/panzer_corps_pc

Nej det var nog inte Civ IV Col du tänker på jag känner verkligen igen din beskrivning från något även jag spelat. Striderna i synnerhet, en 3x3 grid med olika rörelsemekanik för infanteri, hästar och kanoner. I övrigt var det väl ett bra bygga stad och handla spel. Jag har tyvärr ingen aning om vad det hette.

Ser väl bra ut men...nej