Inlägg av Coolridge

Inlägg som Coolridge har skrivit i forumet

Spelet släpps väl i oktober och inte september? Tror ni har skrivit fel datum.

Har kört ungf. 2 hr nu. Kan säga att videon inte gör spelet rättvisa med tanke på komprimeringen. Körde genom spelet på ps3 med samma tv som jag nu kör ps4 versionen med. Det är markant skillnad i texturerna och fps:en såklart. kontrollerna känns därför tightare i striderna. Ångrar inte mitt köp(igen).

To each is own såklart om man vill lägga pengar igen för "samma" spel.

Problem med nedladdning!

Hejsan

Köpte igår uncharted 2 among thieves för 199 kr på PSN. När jag skulle ladda ner det så sa den att det inte fanns tillräckligt med utrymme på hårddisken. Så jag gick in och tog bort så att det fanns 20 gig tillgängligt för nedladdning. Problemet är dock att varje gång jag försöker ladda ner spelet igen så säger den att det fortfarande fattas minne eller utrymme för spelet. Jag har testat och starta om och sätta på enheten, samt formaterat om hårddisken och tagit bort savefiler till höger och vänster så att den blivit helt tom, men inget fungerar....hur skall jag göra nu? Inte kul och lägga ut pengar i onödan på en produkt som inte går och ladda ner. Har inget felmeddelande på ps3:an är viktigt att tillägga. Samt att det går att ladda ner andra grejor som jag haft på hårddisken förut. Just bara uncharted 2 som inte funkar. Några ideer? Har även googlat och sökt efter info på nätet men hittar inget. Tacksam för hjälp!

Mvh Mikael

hoppas hoppas!

Håller tummar och klor

Jo känns väl inte helt rättvist om de nyreggade skall få chans och vinna.....

Länge leve Tompa och redaktion!!
El Diablo muerte!

Path of exile!

Tjena! Bara undrar om någon är/varit i betan och hur det är? Haft ögonen på detta länge och tycker det ser super ut! Varit medlem sedan ett år tebax och fortfarande ingen nyckel....Maximal oflyt helt enkelt. Ha det gött!

Helt rätt alltså. Skandalöst dåligt som det är nu. Fortfarande helt katastrof på min burk som klarar speckraven lätt. Om inte annat så upplever jag det värre nu än från början med alla patchar som har släppts.

Kan inte annat än att hålla med en av de ovanstående talarna. Väldigt fascinerande att FZ väljer att ge OF Dragon rising 5/5 och Borderlands 3/5. Senast jag spelade och jämförde bägge hantverken så hade OF långt mer problem med spelmekaniken än vad Borderlands har. Sen så har co-op nästan aldrig varit så här givande. Har lagt ner ungf 12h på spelet med en kompis och har långt ifrån tröttnat på det. Det är väldigt beroendeframkallande. Skulle snarare vilja sätta en stark 4/5 på det. Men som sagt, to each is own......

Haha gillar Christian Bale paradoxen, är bara för underbart

Har bara dåliga erfarenheter från spelbutiken tyvärr. Beställt spel 2 ggr därifrån. Bägge gångerna har inga spel dykt upp.

Första gången fick jag ett mail som sa att bilen blivit rånad och att nytt spel var på väg inom ett par dar, men nix inget spel. Andra gången så hade de gjort ngn blunder med ordern så att man vart utan.

Hört fler som haft problem med dem. Håller mig till webhallen i fortsättningen där man vet att spelen dyker upp, och i tid dessutom.

Tackar.

Trailern var lite meh faktiskt. Men mitt förtroende ligger ändå hos Bioware. De gör fan grymma rollspel. Tror nog att detta kommer bli bra i slutändan.

öh vad tror du ett forum är till för? Några andra mindre tröttsamma svar?

Wolverine och GTA4

Hej

Undrade över två grejor. Finns Wolverine-demot ute på XBLA för nedladdning?

Kan man få poliser i free play inne i GTA4 när man spelar med en polare och bara dundrar runt i staden?

tänk på att det är en tjej som recenserat.[/quote]

Den politiska diskussionen startade du med ditt rätt så klantiga uttalande. Sen så tror jag faktiskt inte att man kan generalisera kön. Då är man ute på väldigt tunn is.

Hmm ingen som nämnt Titan Quest? Kör det nu och blev otroligt överraskad. Tycker det är riktigt skoj. Jaja det är en diablo-klon jag vet :). Men sjukt skoj med grekisk mytologi, sen så är det riktigt snyggt oxå.

Är själv nyfiken på Dungeon Hero, hoppas det kan bli ngt. Blood bowl vill man kolla in också. För övrigt så tycker jag det är dags att släppa Risk till Xbox live nu!!

fråga om 2moons

Någon som vet om det går att spela från sverige?
hörde något om att det bara är amerikaner som kommer åt servrarna?
Kollat på deras hemsida men inte blivit mkt klokare.
Tacksam för svar.