Inlägg av Nezuc

Inlägg som Nezuc har skrivit i forumet

1

Tack så mycket!!! dock såg jag det nu drygt 12 timmar senare, var på 92%... men nu går det i 1.7 mb / s från 110 kb /s

Jo, tänkte på det också men dom får väl öppna ett par serverar till just för de som vill ladda ner

Skulle gjort det ifall jag inte hade fiber internet, har ju ett specialmodem, så jag har ingen router. Tack iallafall

Skyrim, nerladdnings hastighet från Steam.

Tjenare, köpte precis Skyrim från Steam, men kommer inte upp i någon hastighet... ligger runt 92kb/s hela tiden när jag brukar ligga på 1.2mb/s på de flesta filmer / spel jag laddar ner från Steam. Känns lite tråkigt med tanke på att jag väntat så länge på detta spel. Hade jag gått till närmaste spelbutik hade jag redan spelat.

Någon som har samma bekymmer som mig och vet hur man kanske kan få upp hastigheten?

Tacksam för svar!

MVH Lehto.

Tjenare! Jag har ett lite annorlunda problem från er! jag får igång spelet från början, vill inte spoila så jag skriver lite konstigt när jag kommit en bit in i spelet ungefär 1 - 1,5timma (alltså i handligen) så börjar det crasha när man sparar eller bara laddar något så som att gå ut genom en dörr etc...då kommer det fram "Fallout 3 har stött på ett problem och måste avslutas" det är riktigt irriterande O.o det fungerar felfritt utan minsta lagg innan dess..någon som har ett bra svar? tack på förhand.

Jag tror dock inte att GTA IV kommer till PC i Oktober, det är lixom den 13okt idag och inga nyheter som jag har hört. Endel säger November, men det är nog lite tidigt det också, jag skulle tippa på någongång runt början av -09! Struntsamma när det kommer, det är iaf klart att det kommer och det ser jag fram emot!

1