Inlägg av Hockey Stick

Inlägg som Hockey Stick har skrivit i forumet

Ok, då vet vi vilken målgrupp siktar på

Man blir ju lite småvresig när man ser hur lågt den här serien har sjunkit. Visst, jag är nostalgisk, men gamla hederliga Ghost Recon från 2001 var faktiskt teh shitz.

Skrivet av Paladia:

För 10 år sedan så var alla "DLC" gratis. Då brukade vi helt enkelt kalla dem patcher eller mappacks.

Oavsett om det är map packs eller expansioner så är det ju fortfarande DLC. Det betyder ju ändå Downloadable Content. Det har inget med kostnader att göra.

Ost.

Easter Egg!

När ni testkör en bana ni skapar, placera två portaler så att ni kan se er själva (placera dem i ett hörn eller nåt). Viktigt är att ni väljer "reubild" och inte bara ändrar vyn från editor till in-game.

Skrivet av Idono:

Hahaha. Jag förväntade mig något åt detta hållet. Ner dummat som det ska vara för alla konsoliter där ute.

Eh, what?

Det är identiskt med Minecraft Alpha 1.6 på PC. Det har ett bättre crafting-system bara. Sluta vara sån fanboy, det är olidligt vare sig du är PC-spelare eller "konsolit".

Kanske blir nåt sånt här då

Skrivet av TexN:

Om det blir något i "tera-stuk" Så kan det nog fortfarande bli rätt bra Men helt klart besviken att det inte är fps.

Det blir inte "Tera-stuk".

Citat:

Your attacks have cooldowns. In clear terms, that means no real-time combat. It is literally explained as using "World of Warcraft mechanics".

Källa

Mina förhoppningar gick plötsligt i botten

http://kotaku.com/5907598/first-elder-scrolls-online--details...

Citat:

"it needs to be comfortable for people who are coming from a typical massively multiplayer game that has the same control mechanisms, but it also has to appeal to Skyrim players".
...
You're playing the game in third-person, and its combat centres around hotbars activating skills. Your attacks have cooldowns. In clear terms, that means no real-time combat. It is literally explained as using "World of Warcraft mechanics".

Det kommer med andra ord bara vara ett Elder Scolls i namn och inget annat.

Skrivet av Tybalt:

Har det många quick time events?

Riktigt så illa som Jurassic Park eller Fahrenheit är det väl inte. Du kan ju kolla en gameplay-film på du-tub:

Skrivet av Intuiz:
Skrivet av aakerlind:

Ska man köpa till Xbox 360 eller PC? Alltså vilket format funkar det bäst på enligt er?

Kör de på PC imo, det är click and point spel

Dock är det väldigt anpassat till handkontroll, men ja, jag skulle också rekommendera det till PC. Passar det då inte med mus+tangentbord är det bara att plugga in handkontrollen.

Skrivet av Floffe:

Civ5 är ju gjort för barn och konsolspelare, men lägger de till alla features som fanns i Civ4 kan vi börja tala.

Konsolspelare?

Skrivet av Mithos-SWE:
Skrivet av Sebastian Lind:

Fast du har ju redan ett alternativ i spelet ifall du vill spela som homosexuell eller inte. Det avgörs ju av dina val.

Delvis sant, men vill du maxa din paragon/renegade måste du ju dra in på de spåren också, varvid i ME2 jag gjorde det i alla romanschanser och sedan rent dumpade dem när dialogträdet var avklarat fram dit.

Kan man däremot välja att stänga av det som någon föreslog, skulle alla den paragon/renegade som man skule ha fått från dem delas ut mer på de andra ställena tex.

Njae, jag körde nyligen igenom hela serien utan några romantiska dialoger i ME2 och kunde ändå maxa mina paragon stats. Romantiken är inte påtvingad. Sen är det rätt uppenbart när ett "romantisk" dialogval kommer upp. Exempelvis är valet "maybe we can be more than friends" ganska självförklarande. Det bör därför inte komma som någon chock när en karaktär börjar "flörta".

Skrivet av Horniak:
Skrivet av Hockey Stick:
Skrivet av DeryckW:

Om Ubisoft undrar varför folk laddar ner spelen till datorn så är detta ett praktexempel.

Laddar du ner flygsimulatorer också för att det råkar vara optimalt för joystick?

Nu är väl dock den typen av joysticks mer förekommande till datorer, så det där blev ett riktigt dåligt exempel.

Du missar poängen. Flygsimulatorer är inte optimerade för mus och tangentbord trots att de är PC-spel. Detta är allmänt accepterat, men att AC3 är optimerat för gamepad verkar dock vara värsta kontroversen =/

Skrivet av 2infinity:

Bleh, orkade inte spela tvåan heller, o ingen trea blir det. Speciellt inte när de säger att de släpper ett spel till en plattform som de inte tänker stöjda kontroller för. Typ som att säga att man blir tvungen att spela med mus och tangentbord på ett ps3 med ngt nytt spel

Det är ingen som tvingar nån. "Optimalt" betyder inte exklusivt. Av att döma från tidigare AC-spel så lär mus+tangentbord fungera ypperligt, men likt ett bilspel råkar analog styrning vara att föredra. Det är ingen nyhet eller unikt för Ubisoft.

Skrivet av DeryckW:

Om Ubisoft undrar varför folk laddar ner spelen till datorn så är detta ett praktexempel.

Laddar du ner flygsimulatorer också för att det råkar vara optimalt för joystick?

Skrivet av Muy-thai:

Det var mig ett himla gnäll om detta. Varför kan inte gamers bara acceptera ett spel-slut. Mass Effect 3 är ett fantastiskt spel men alla neggo-människor fokuserar bara på det dåliga. Men spela inte spelet då , era as!

Folk är nog arga för att de bryr sig.

Skrivet av IronCouncil:

Nu har jag inte spelat 3:an men jag har sett videos på sluten och jag tycker denna Indoctrination Theory verkar vara väldigt solid. Skulle den vara sann så är det ett väldigt bra slut enligt mig.

Jag länkar till denna video igen. Spolervarning.

https://www.youtube.com/embed/ZZOyeFvnhiI

Titta bara på scenen med Andersson/Illusive Man/Shephard...om teorin inte är sann så har det tagits VÄLDIGT konstiga desigbeslut som inte ens kan beskrivas som "bad writing". Vill verkligen understryka det. Det finns inte en chans att den scenen skulle se ut sådär annars.

Här är originalet:

Personligen hoppas jag att det är sant för det gör slutet i Mass Effect 3 ett av de smartaste jag har stött på. Problemet är väl egentligen att folk förväntade sig en trilogi.

Mycket trevligt uppdatering. Lite synd bara att de inte justerar 'realm divide'. Tycker att det pajar upplevelsen en del eftersom diplomatin fullständigt lamslås och vissa funktioner i princip går sönder. Det finns exempelvis ingen poäng med vasaller eftersom de gör uppror strax efter 'realm divide'. Lika bra att ta över dem på en gång isället.

Får gratulera CA för BAFTAn ocskå

Så deras bonus hänger på åsikterna från en handfull recensenter? Minst sagt bisarrt.