Inlägg av nissepistol

Inlägg som nissepistol har skrivit i forumet

Skrivet av DeKvittar:
Skrivet av Xepheros:
Skrivet av Busko:

suger dock att i sverige måste vi pröjsa minst 4300-4500 spänn.. för en ps4.

Var har du fått den infon från? Kommer ju kosta €399, vilket motsvarar cirkus 3500; en tusenlapp i bara skatt låter ju rätt överdrivet. Och även om det skulle vara något sånt knas på gång så kan man säkert importera skiten från utomlands eller nåt.

Får jag fråga hur gammal du är?

Lanseringspriser i Sverige är alltid långt över de belopp som de kostar i övriga världen. $599 för PS3:an blev 5995 SEK(eller $921 i den dagens växelkurs).

WiiU kostade $299 eller 3000 SEK.

Så själv är jag inte ett dugg förvånad om PS4:an inte kommer landa under 4000 SEK. Att tro att växelkursen skulle fungera utan att tänka på momspåslag och andra avgifter är ren idioti eller okunskap.

Det är helt sant att produkter ibland kostar mer i Sverige än t.ex. USA.
Men för att förtydliga lite, i USA så presenteras alla priser exklusive moms (eller sales tax om man skall vara petig), detta är av praktiska skäl då alla stater, t.om. städer har olika momssatser. I t.ex. Oregon så tar man inte ut någon mervärdes skatt.

När företag presenterar priser i euro så är detta generellt sett inkl moms.

Och om det nu är så att de svenska återförsäljarna väljer att saluföra PS4 för 4500kr, så finns det inget som stoppar en att köpa den från ett annat EU land. Återigen för att förtydliga, inom EU så behöver man varken betala moms eller tull till svenska staten (för privatpersoner), denna moms betalas i landet där du handlar varan.

Dock så har det förekommit produkter som inte säljs över gränserna i EU, men i dessa fall så finns det alltid någon som väljer att göra detta ändå.

Legoproffs sökes!

Hej allesammans,

Jag är på jakt efter ett Legoproffs som kan tänka sig jobba en helg under maj månad. Det som skall göras är att under ett event bygga och instruera barn hur man bygger lego på ett proffsigt sätt.

Vid intresse skicka ett PM eller skriv i tråden

/ Albin

Skrivet av ThinBoi:

verkade klart intressant fram tills man såg gameplayen i slutet. då kändes de liksom: "åt helvete med de här liret":D

Kan inte annat än att instämma helt och fullt. Idén är kanon, fan man kan ju drömma helt sjuka saker. Men det det är inte ofta jag minns att jag sprungit runt med en automatladdad granatkastare för att skjuta dockor från "chucky"...

Hur har det gått för er? Jag är nu lvl 11. Har precis tagit mig till barrens. Skriv gärna era karaktärers namn här så vi kan lägga till varandra.

Nu har jag äntligen kommit in i spelet efter 1 timmes mekande med sidan. Namn på char är fawltys whispa gärna när ni kommer in.

Jag börjar så fort som jag kommer in på mitt konto hos blizzard. Tar en evighet att få komma in.... Har inte bestämt vad det blir för någon karaktär än.

Vi kör väl imorn antar jag. Jag börjar väl lite lätt på eftermiddagen, tänkte satsa på att lvl så fort som möjligt tills man kommer till barrens. Sen får vi väl mötas upp där antar jag?

Tänkte att det kan vara skönt om vi börjar på samma ställe.
Fast när är det man kommer till barrens? Funderar själv på shaman eller paladin. Har tidigare lirat Druid och DK, är lite trött på dem.

Jag är också på. Har ni några tips på vilken typ av char man skall göra? Vilken ras kommer ni att köra?

Är också sugen på att plocka upp spelet igen. Jag lirar dock helst på en casual nivå

Skrivet av ZereCool:

Köper nog detta spelet sen när det sjunkit lite i pris.

Om du har någon kompis som har spelet så kan du alltid köpa spelet i öst för dryga 160kr. Billigare än så kommer nog att dröja.

Lånade en kompis skiva, och köpte en importerad cd-key från öst. Jämför man med Anno 1701 så är det så himla mycket mer saker som måste odlas/framställas. Kul men det är mycket att hålla koll på

Jag måste säga att detta spel är underbart. Det är som settlers var innan de förstörde det (min högst personliga åsikt). Jag köpte spelet för €15 och det var det helt klart värt! Säger bara köp!

Mycket bra nyheter att de skall släppa båda tilläggen på separat skiva. När den kommer så blir det ett givet köp!

Kanon! Jag har skickat ett PM till dig.

Sökes svensk guild

Hej alla glada, tänkte börja lira wow igen. Slutade förut eftersom jag inte hade några polare som ville lira casual. Jag söker nu en svensk guild som lirar 100% casual, jag har inga som helst planer på att dedicera mitt liv åt något spel utan ser det som ett mycket trevligt tidsfördriv.
Jag skulle gärna lira alliance då jag aldrig lirat dem förut. Helst så ska det vara på en PVE server då jag tycker det är roligare.
Själv är jag 23 år och studerar för tillfället. Finns det någon sådan här guild där ute?

Hade gott!

Är guilden fortfarande aktiv? Jag har lirat i flera omgångar tidigare och lagt ned för att jag inte hitta några sköna människor att lira med. Jag har tidigare lirat 100% casual och nästan uteslutande på horde sidan. Är det värt att hoppa in igen och lira lite med Er?

Vet jag inte om jag håller med om... Mitt 8600GT från Msi blev typ 60 grader när det var rejält överklockat.

Edit: Skrivet av PaddanL

S: Netgear skype telefon

Säljer en oanvänd netgear (sph200d) skype telefon. Telefonen ligger i sin förpackning (obruten). Denna skype telefon går även att använda som en helt vanlig trådlöstelefon. Jag har dessvärre inget kvitto på telefonen då den är en vinst från mitt jobb. Mer info om telefonen finns här
Priset för denna fina telefon är 500kr eller bud.

Mvh

Albin

Jag måste dessvärre hålla med Paddanl. 8500gt är inte kort gjort för spel utan för film. Sedan så är inte 79c grader tillräckligt varmt för att det skall dra ned på gpu'n. Jag tror att Paddanl försöker att hjälpa dig, eftersom det är helt onödigt att kasta bort 400kr på något som inte kommer att öka prestandan.