Inlägg av meajer

Inlägg som meajer har skrivit i forumet

Mitt bidrag är väl allt annat än fläskigt. Men en bra lösning för att få mobilen att stå för sig själv och ha möjligheten att en undangömd sugkopp eller dylikt. Så en kan slänga upp mobilen på sätet framför en när man åker kollektivt vore en "life changer".

Skulle också göra det lättare att använda trådlösa kontroller och göra annat när händerna är fria.

Ställer mig lite avvaktande till detta även om life is strange var en fantastisk spelupplevelse. Lite osäker på att en kommer leverera samma känsla och samma mänskliga nivå och då ha lika bra musik att inkapsla det hela till. Har känslan att detta äventyr kommer gå mer åt det som var life is strange dåliga sida det onaturliga.

Här kommer mitt bidrag. Tack för en rolig tävling blev lite av en pysselfredag, önskar bara att slutresultat blivit bättre men inte alla som kan skryta över att ha ett altare i garderoben.

Edit verkar ha något knas med att få bilderna att synas, så här är länken till albumet Flickr

Lycka till allesammans

Damn you fz! Nu kommer jag sitter och vissla och humma battlefield heroes theme hela kvällen. Tror att det hela var lite för oseriöst för publiken idag, men jag tyckte det var bra förblir det enda fps spelet som jag kunde prestera bra i i jämförelse med andra spelare =).

Funktionen finns live även på eu server och inte bara den amerikanska.

Trevligt kanske blir ett till inköp av flera turns vid senare datum. Inte för att peta ner på recensionen, men tror inte det ska vara spelnamn på grafiken i slutet :).

1999: hands on. självklart med tillägg av lite titlar som ätit upp stora delar av barndomen fram till nutid. Heroes of might and magic 3, Age of Wonders, Age of empires 2. The Longest Journey. Mysiga tider och fruktansvärt mycket bra spel som enkelt är lika spelbara idag som då.

Kanske bör ändra titelsidans underrubrik. "Vi kollade 292 miljarder minuter Twitch förra året Mest Overwatch". Clickbait :/ Det kan vara det nyaste spelet med mest streamtid. Men tvivlar att det ens kommer i närheten av kungarna på toppen i League of legends, Dota och heartstone.

Ohh yes missade gårdagens chans, med 4 timmar. Får hoppas nu istället. Om det är som förra att en får 3 invites också, kan jag säga att jag får en över till att ge bort =). Återkommer om turen är på min sida

Har väl inget som jag är riktigt sugen på, utan har mer några som jag håller ögonen på.

chronicles of elyria Gillar starkt konceptet bakom spelet. Men tror knappast det blir någon hit, som de flesta kickfarted projekten.

Wildlands precis som många andra säger., Gillar alltid co-op. Men gameplayet har sett tamt ut och verkar ungefär lika innehålls löst och varierat som Overwatch.

Life is strange 2, har inte sett någon aktuell information, men borde släppas något detta året om inte vampyr tar upp alla resurser,

Det enda jag vet blir ett inköp är civ 6, när det har släppts två dlc att köpa till grundspelet. Tillbaka till den äkta 5 minuter till, tvi steam!

Borde ha funnits ett alternativ ja, tyvärr....

Season two, vad fan spelet släpptes för mindre än tre månaders sen... Antar att det är season 8 vid jul med andra ord.

Eller från league eller från smite alla spel dessa spel har i storsett sin version av den mytologiska Sun wukong the monkey king

Sweet då kan man vänta att det kostar två euro på steam då. Starta upp 1 för fjärde gången stänga av det efter 15 min trött på alla buggar och konstatera att jag inte spelar igenom dem nu heller.

Känns väl som snart resten av esporten borde lära sig att låta spelarna betala för prispotten.

Med tanke på prispotten varje år känns det förvånande att spelet inte är stort i Korea. Men är ju lite skönt också när slipper man dominansen aka starcraft/lol.

Skrivet av MEG:

Några synpunkter om detta spel (funderar på att göra ett köp)?

Om du har några vänner att köra med är det ett nice spel. Precis som de flesta andra coop blir det annars ganska tråkigt och jobbigt att spela med okända som gör random saker. Dock är det precis som de andra säger lite enformigt och finns lite lite saker att göra, men med vänner kan man lätt lägga ner över +30 timmar på det och slasha ihjäl möss är väl nice i sig själv.

Känns ju bra att man köpte en begagnad dator igår, så jag för första gången på väldigt länge kan säga inga problem! Dessutom inte behöva kolla minimum specs utan faktisk kan kolla recommended

Skrivet av ClockWise:

Hatar att det kommer nya släpp varje år...varje gång tänker jag "Jag väntar till nästa serie kort, för då är nuvarande serie mycket billigare!". Sen tycker jag att det blir för dyrt i alla fall, och sen kommande vår sitter jag och tänker "Nu har förra serien blivit billig nog", men då är nästa serie igen runt hörnet, och så blir det repeat.

Nu sitter jag här med ett ATI HD5780 sen 2012.

Känner igen mig när jag sitter här med en fyra och halvt år gammal laptop. Men det är väl inget större problem så länge man kan spela vad man vill på en någorlunda nivå. Annars kan man ju alltid tänka så att spelen man ville spela kommer vara väldigt billiga på steam, när man väl får en dator som kan spela dem ;). Där kostnaden för nya datorn tjänas igen på spelen sjunkit i värde

Skrivet av Kleptoman:

Har man pengar köper man Nvidia iaf pga bättre prestanda. Endast de med strikt budget köper amd

Förstår inte riktigt. Jag tar hellre ett r9 390 än gtx 970, samma för gtx 960 vs r9 280. Om man spenderar mer pengar än så på sitt grafikkort tror jag att man ser ill andra saker än prestandan nämnvärt då om det tillhör gröna eller röda laget.

Läsarnas bästa spel 2015?

Undrar lite över detta: Redan imorgon kommer vi att publicera en omröstning baserat på era nomineringar så det gäller att ryta ifrån så snart som möjligt. Varsågoda och kommentera!

Vet inte om vi ska uppfatta det som våra nomineringar inte dög eller om omröstningen försvann med kraschen av steam ;). Hur som helst börjar idag, bli en ganska lång dag och börjar smått undra när imorgon blir. För blind är jag inte än vad jag vet iaf. Tror inte det blir några överraskningar i omröstningen och bryr gör jag inte särskilt mycket, men ändå finns säkert någon! Själv väntar jag mest bara på X-Com och försöker skjuta allt plugg framför mig.